icon

Polohovateľná autosedačka 9 - 36 kg

miskafilipkovab
18. feb 2021

Dobry den, prosim aku by ste mi odporucili autosedacku s rozpoctom tak do 150 eur. Maly ma rok aj dva mesiace, na ceste ja dalsie babo tak vajicko kym splna svoj ucel chcem setrit pre druhe babo. Urcite by som rada polohovatelnu kedze niekedy si aj prispinka pocas jazdy. Viem ze ide o bezpecnost a tam sa neda satrit, ale momentalne aj nas zasiahla koronakriza. Mozno este do tych 200eur by som ukecala muza.. Dakujem za rady.

Strana
z2
cookie29
18. feb 2021

@mirkaz156 co je na tom hlupe? Ide o princip, ze proste dieta musim ucit a vychovavat. Uznavam, ze je to neprijemne aj v aute aj v supermarkete, a ze rozhodne "nebezpecenstvo" nie je rovnake pri jazde, ale prave preto treba dieta ucit. A ver mi, viem, ze je to o zivot, moj syn jacieval tak, ze som limitovala cesty, kolko to len slo, ale nie vzdy sa dalo.

a bez problemov sa priznam, ze som sa k tomu dostala uplnou nahodou a bola som zhrozena, kolko autosedaciek na trhu nie je bezpecnych :( a keby nebolo byvalo spominanej nahody, tak som si ista, ze moje dieta sa vozi v nevhodnej sedacke, lebo by kriterium bezpecnosti urcite nebolo prislo do uvahy takto detailne a urcite by bol v smere jazdy skor, pretoze sa to tak bezne robi. Takze som vdacna za nahodu a ked mozem, posuniem info. Ale potom nech si kazdy zvoli co chce...

Strana
z2