Poradíte autosedačku 9 - 18 kg?
ahojte Poradite mi prosim dobru autosedacku 9-18 resp 9-25 Nakolko potrebujeme 2x 🙂 je pre nas rozhodujuca aj cena Nechceme na druhej strane tu najlacnejsiu,pocitala som cca 100- 140e DAKUJEM
my máme Maxi Cosi Tobi, pretože veľa cestujeme a dosť dlhé vzdialenosti najviac nás oslovila táto a teda úplná spokojnosť 🙂 Inak čo sa týka Cybex, skoro všade nás od nej odhovorili a nakoniec aj testy to potvrdili. Žijeme mimo SK.
Ahoj, ja som dlhodlho skúmala a googlila, a všade mi vyšla najbezpečnejšia,aj podľa testov OAMTC je Kiddy phoenixfix, my sme kúpili za cca 40€ od 9-36kg, malý si zvykol, a ja som veľmi spokojná.
My máme Pierre Gardin. Cena okolo 110€. A dá sa dokonca pripnúť aj v protismere. Je do 25 kg. Sme s ňou spokojní.
ahoj, pozri do mojho bazara..je to 0-18 kg, pohodlne pouzitelna do 2,5r. a mozno aj dlhsie.
ak by si chcela nove, Chicco ako znacku odporucam, boli sme spokojni z hladiska pohodlia i bezpecnosti.
king plus od romer je bez isofixu a pouzivali sme do 4rokov 🙂 5 bodove pasy su najbezpecnejsie co moze byt velmi dobre chrani aj z boku, stala tusim 180e...romer/britax ma velmi dobre testy
chicco xpace isofix
MAXI COSI TOBI ...maly tam zapadne jedna radost, uplne pre neho.....nezabudnite kazdu sedacku vyskusat ci vam sadne do auta 😉 My sme boli testovat priamo niekolko znaciek. Ale mame na dlhe cesty RECARO - nemecka, moja najoblubenejsia a za nic by som nemenila, kvalita 1. triedy. 😉
najlepsie vysledky mal romer s isofixom. Pri autosedacke je najdolezitejsia bezpecnost. Setrit sa podla mna neoplati, to radsej usetrit na inych veciach. Dam do mojho bazaru Romer Safefix plus, tak nakukni. A mozno coskoro aj druhu 😉
Mi mame zoty som snou spokojna je od 0 do 18 kg je vhodna do 3 rokov je polohovatelna coje super na dlhe cesty 🙂
My mame babydesign amigo a som velmi spokojna, cenovo okolo 80 eur, da sa polohovat, mame tiez a kusy a sme spokojni, je to velkost 9-25, malych v nej mam od 9 mesiacov, je aj velmi pohodlna...
Ahoj, v bazári predávam cca rok používanú sedačku Francúzskej výroby NANIA. My sme boli spokojní na 100%, ale malá už chce sedieť, vo veľkej sedačke, tak kupujeme väčšiu 🙂)
@eraa trosku zavisi, aj pre ake velke dieta to chces, my sme teraz kupili Concord Trimax a spokojnost, da sa neskor pouzivat iba podsedak, preto uvadzaju, ze je 9-36kg, ale v pohode som tam napchala aj 6rocneho a sedeli mu aj pasy, hoci kupovana bola pre dvojrocneho😉

Ahoj, my budeme tiež riešiť pomaly túto váhovú kategóriu, takže som akurát pozerala v mojom obľúbenom eshope a veru podľa tvojej cenovej hranice majú teraz v akcii Cybexy - dobrá značka. Aj ja nad nimi rozmýšľam... Môžeš pozrieť tu:
http://www.babytrend.sk/kategoria/autosedacky/a...