icon

Poradíte autosedačku 9 - 18 kg?

eraa
21. júl 2014

ahojte Poradite mi prosim dobru autosedacku 9-18 resp 9-25 Nakolko potrebujeme 2x 🙂 je pre nas rozhodujuca aj cena Nechceme na druhej strane tu najlacnejsiu,pocitala som cca 100- 140e DAKUJEM

anitra11
21. júl 2014

Ahoj, my budeme tiež riešiť pomaly túto váhovú kategóriu, takže som akurát pozerala v mojom obľúbenom eshope a veru podľa tvojej cenovej hranice majú teraz v akcii Cybexy - dobrá značka. Aj ja nad nimi rozmýšľam... Môžeš pozrieť tu:
http://www.babytrend.sk/kategoria/autosedacky/a...

katharrina
21. júl 2014

my máme Maxi Cosi Tobi, pretože veľa cestujeme a dosť dlhé vzdialenosti najviac nás oslovila táto a teda úplná spokojnosť 🙂 Inak čo sa týka Cybex, skoro všade nás od nej odhovorili a nakoniec aj testy to potvrdili. Žijeme mimo SK.

hkatica
21. júl 2014

Ahoj, ja som dlhodlho skúmala a googlila, a všade mi vyšla najbezpečnejšia,aj podľa testov OAMTC je Kiddy phoenixfix, my sme kúpili za cca 40€ od 9-36kg, malý si zvykol, a ja som veľmi spokojná.

vulka
21. júl 2014

My máme Pierre Gardin. Cena okolo 110€. A dá sa dokonca pripnúť aj v protismere. Je do 25 kg. Sme s ňou spokojní.

klincek
22. júl 2014

ahoj, pozri do mojho bazara..je to 0-18 kg, pohodlne pouzitelna do 2,5r. a mozno aj dlhsie.
ak by si chcela nove, Chicco ako znacku odporucam, boli sme spokojni z hladiska pohodlia i bezpecnosti.

brumka
22. júl 2014

king plus od romer je bez isofixu a pouzivali sme do 4rokov 🙂 5 bodove pasy su najbezpecnejsie co moze byt velmi dobre chrani aj z boku, stala tusim 180e...romer/britax ma velmi dobre testy

vvia
22. júl 2014

chicco xpace isofix

radlinka
22. júl 2014

MAXI COSI TOBI ...maly tam zapadne jedna radost, uplne pre neho.....nezabudnite kazdu sedacku vyskusat ci vam sadne do auta 😉 My sme boli testovat priamo niekolko znaciek. Ale mame na dlhe cesty RECARO - nemecka, moja najoblubenejsia a za nic by som nemenila, kvalita 1. triedy. 😉

zm79
22. júl 2014

najlepsie vysledky mal romer s isofixom. Pri autosedacke je najdolezitejsia bezpecnost. Setrit sa podla mna neoplati, to radsej usetrit na inych veciach. Dam do mojho bazaru Romer Safefix plus, tak nakukni. A mozno coskoro aj druhu 😉

l3yla
Autor odpoveď zmazal
sviezost
22. júl 2014

Mi mame zoty som snou spokojna je od 0 do 18 kg je vhodna do 3 rokov je polohovatelna coje super na dlhe cesty 🙂

maja1982
22. júl 2014

My mame babydesign amigo a som velmi spokojna, cenovo okolo 80 eur, da sa polohovat, mame tiez a kusy a sme spokojni, je to velkost 9-25, malych v nej mam od 9 mesiacov, je aj velmi pohodlna...

petusha253
22. júl 2014

Ahoj, v bazári predávam cca rok používanú sedačku Francúzskej výroby NANIA. My sme boli spokojní na 100%, ale malá už chce sedieť, vo veľkej sedačke, tak kupujeme väčšiu 🙂)

senta_sofia
22. júl 2014

@eraa trosku zavisi, aj pre ake velke dieta to chces, my sme teraz kupili Concord Trimax a spokojnost, da sa neskor pouzivat iba podsedak, preto uvadzaju, ze je 9-36kg, ale v pohode som tam napchala aj 6rocneho a sedeli mu aj pasy, hoci kupovana bola pre dvojrocneho😉