icon

Poradíte autosedačku s isofixom?

Ahojte maminy, oteckovia. S manželom hľadáme vhodnú autosedačku pre našu Emku, ale nevieme nájsť to, čo hľadáme. Pomôžete niekto? Hľadáme autosedačku 9-18 kg alebo 9-25 kg, s isofixom ale aj aby sa dala na pásy zapnúť, ďalej aby sa dala polohovať. Cybex Juno s "pultíkom" tú nechceme. A samozrejme za rozumnú cenu.Vopred ďakujeme 🙂

maminka2013
•
9. dec 2015

My máme Cybex Pallas 2 s isofixom - má i ten pultík a vôbec by som nemenila... rodičia kúpili druhú z bazáru - Rommer bez pultíku na spätavanie pásmi sedačky s autom zo zadu - tá je tiež dobrá - bezpečná, ale na pultík nemá.. je to fakt rozdiel hlavne keď ti dieťa zaspí - na pultík sa môže oprieť - nevisí mu hlavička, je pekne opreté.. kdežto keď je len pripútané hlava mu lieta kade - tade a trhá ju... používame obe síce, ale na dlhšie trasy dávame len pultík..

mimik79
•
9. dec 2015

tak ja jednoznacne doporucujem MONZA prime s isofixom, je to kategoria od 9-36 kg, cena je podla mna super na to ze je to s isofixom, je pohodlna na sedenie, vyskovo nastavitelna opierka hlavicky, kedze je do 36, da sa vsak aj polohovat do 4 poloh, a aj ked je na isofix je mozne ju aj pasmi pripevnit ked v danom aute nahodou isofix nieje...ma ju Alltoys na predajniach, neviem odkial si

luciacv
•
9. dec 2015

Aj my máme cbx, ale isis-fix a onedlho budeme kupovať takú istú pre dvojku, lebo už odrastá z vajíčka. Nám práve ten pultík vyhovuje, mladý si na ňom rád pospal. Kamoška má inú sedačku s pultíko, značku si nepamätám, ale chlapcom v tom bolo veľmi skoro veľmi tesno. Cybex s isofixom a s pultíkmi sa dá používať aj v aute bez isofixu, my napr. v našom druhom aute. Hľadali sme terz pred druhé inú autosedačku, že veď za tri roky sa asi na trhu všeličo zmenilo, ale nič nám už nesadlo lepšie.

8291
•
9. dec 2015

Romerka,za nás tip mame od 9-18kg,hoci nie isofix ale sú aj isofixove.a kúpila som romerku aj do môjho auta lebo to neustále prehadzovanie bol des.

kankam
•
9. dec 2015

My mame kiddy, je bez izofixu, ale s pultikom do 18 kg a potom do 36 kg s pasom, lahko premiestnitelna z auta do auta a vyhrala testy v bezpecnosti.Polohovatelna bez problemov, ma taky kovovy vyklopnu cast ktora zaisti polohovanie. Pouzivame ju uz od 1 roka, dcera ma 7,5 a sme max spokojni.

usmiateslniecko
•
9. dec 2015

My sme kupovali minuly mesiac a nechali sme si poradit v predajni...mame Heyner s isofixom a priputava sa aj pasom. Je od 9-36kg a je polohovatelna. Stala 220€. Dcerka ma 7,5m a je v nej spokojna.

meluela
•
10. dec 2015

pred 2 rokmi mali dobre vysledky testov v tejto kategoriii iba pultikove, v tohtorocnych testoch sa uz najdu aj nejake bez pultika co maju dobre vysledky: https://www.adac.de/infotestrat/tests/kindersic...

lulu268
•
30. dec 2015

Aj ja odporúčam Monza SPS s isofixom. Pomer kvalita cena úplne super, je pohodlna. My sme ju kupovali v alltoyse ale majú ju aj v pre deti.sk cenovo to vyšlo rovnako ale ked sme ju boli kupovať tak pre deti.sk ju nemali vtedy. Namontovana bola za dve minúty 😉