Poradíte dobrú autosedačku 9 - 18 kg alebo 9 - 25 kg?
Hladam dobru autosedacku, ale v tom mnozstve druhov sa tazko orientuje. Dufam, ze mi poradite... 🙂
cybex pallase
maxi-cosi mobi, ta sa montuje len v protismere, sme max spokojni 🙂
be safe 😉 je aj taka, co sa montuje v protismere.
Ja mám romer duo plus síce iba krátko ale zatiaľ som spokojná. Vyberala som podľa hodnotenia bezpecnosti v testoch autosedaciek, mala dobre známky už viackrát a aj syn sa tvári spokojne.
ja mam be safe merino a sme spokojny, aj isofix verzia.
My máme Cybex juno fix a sme spokojní. Rozhodovali sme sa podľa výsledkov testov bezpečnosti. Aj nejaké crash testy sme pozreli. Kukni napr. tu: http://auto.rodinka.sk/autosedacky/testy-autose... pod výsledkom testu sú aj ďalšie články o autosedačkách.
my máme romer king plus, veľká spokojnosť 😉
aj my mame be safe..a je supeeer s tym regulovanim je perfekt aj na dlhe cesty..kde môžem malého dať pomaly do polohy ľahu..nedám dopustiť na ňu 😀
Ahoj, mame Romer Safefix plus 9-18. Pre male deturence je tato prechodna pohodlnejsia ako ta univerzalna pretoze sa viac podoba vajicku. Kupili sme tuto a cela rodina po nas ju kupuje pre svoje deti tiez lebo je velmi pohodlna. Ale je jasne ze pohodlnych a bezpecnych je vela, treba si vybrat podla vkusu, len odporucam tu prechodnu podla nasich skusenosti 🙂
No my mame Maxi cosi Priori...9-18 skušali sme rozne...aj Tobi a Romerku aj cybex. Na cybexe jej vadil ten pultik...hlavne my sme menili cez leto...a v autosedačke sa poti strašne aj bez pultika.... potom ROMERKA ma zase tie chraniče na hlavu velmi velke a krpatej to vadilo už ked tam sedela v ochode, že nevidi....
A Maxi cosi TOBI je fajn ale zdala sa mi uzka..na pohodlie a hlavne ked bude rast....a urobili sme dobre s tou PRIORI je super široka...da sa ešte dat do takeho pololahu , jedine co je...že ideme meniť skor ako ma 18kg lebo krpata je strašne vysoka a z tychto do 18 kg sedačiek jej už hlava trčí riadne...
Chod do ochodu kde maju všetky tieto typy Romer, Cybex a Maxi Cosi...a poskušaj priamo s dieťaťom a uvidíš sama ako jej sedia....
neviem odkial si ...ale napr. v Brendone v BA maju všetky tieto typy, tam sme aj my kupovali....
My sme ju vyberali 3 mesiace dopredu pozerali sme podla testov ADACu a tam jednou nejlepsie umiestnenych boli Romer king, Britax a Cybex... My mame romerku Majkovi sa v nej pohodle sedi dobre vidi vonku z okna a navyse sa da polohovat ked drobec zaspi
ja by som podla crash testov vyberala v uzsom vybere. Zavisi, ci mate v aute isofix, ak ano, tak volit z Romeriek Duo plus, ci Saffix Plus, su to ale uz pomerne drahe autosedacky. Zo Cybexov maju este pallas 2fix vyborne hodnotenia. Z Bezisofixovych, co sa upevnuju pasmi, su dobrou volbou Romer King plus, alebo z Maxi Cosi vysli tiez vyborne viacere typy, tam je z coho vyberat (rubi, tobi, priori sps) a su aj cenovo priatelne. Ja mam teraz fungl novu rubi od maxi cosi v zaruke plnej, ak by si mala zaujem
Max. spokojnost s Romer King. 😉
Dobry den, zalezi od toho, na ako dlho chcete autosedacku vyuzit.
Ak by ste chceli autosedacku od 9 do 36 kg, tak by som odporucil Cybex Pallas 2, prip. s isofixom. Vyhrali testy v r. 2012 a su skutocne velmi kvalitne. Autosedacka sa da pouzivat s pultikom i bez neho. Pultik je vysuvatelny a aj odstranitelny - priputanie pasom z auta, autosedacka sa da nastavit aj do polohy na spanie a da sa prisposobovat vyske dietata. Potah sa da jednoducho vybrat a oprat. V tejto kategorii by som este spomenul spoluvyhercu Concord Transformer Pro.
Ak by ste chceli co najviac autosedacku prisposobenu detom od 9 do 18 kg, tak v takom pripade by som odporucil Cybex Juno fix. Vyhrala testy vo svojej kategorii. Pultik sa da taktiez posuvat i odstranit a priputat sa da pasom.
Ak by ste mali dalsie otazky, tak kludne sa ozvite.
Prajem Vam krasny den.
Romer King 🙂
Dobrý deň,
máte pravdu, ponuka je široká. A to ešte existujú autovaničky, kde môžete dieťa nechať vo vaničke a tak s ním cestovať aj na dlhšie vzdialenosti. Každé riešenie má svoje výhody, aj nevýhody. Skúste pozrieť našu stránku - možno Vám to trochu pomôže aspoň sa zorientovať v ponuke a triedach. S pozdravom, Michal
maxi cosi mobi, v protismere a je super pohodlna, sme velmi spokojni, mozme len odporucit. Riskli sme to s kupou, nakolko na SVK ju nie je mozne zohnat a tym padom ani vyskusat, ale zda sa mi, ze je rovnaka, ako maxi cosi priori, len konstrukcia je priposobena na upevnenie v prostismere, takze vyskusat priori a kupit mobi, ak chcete sedacku v protismere 🙂
my mame romer da sa polohovat a ja som s nou spokojna

romer, maxi-cos, recaro...