Poraďte autosedačku 9-36 kg na dlhé cesty
Ahojte, poprosím Vás o radu. Máme dvojčatá a potrebovala by som kúpiť pokiaľ možno za rozumnú cenu autosedačky 9-36 kg. Jazdíme na dlhé trasy cca 400 km pár krát do roka takže by mali byť polohovateľné najlepšie z miesta spolujazdca aby sme nemuseli auto zastaviť, aby sa mi detičky nezobudili a aby neboli príliš tvrdé aby sa v nich pohodlne sedelo. Ďakujem všetkým za tipy.
Ahoj, odporučila by som http://www.mojanjelik.sk/p/autosedacka-9-36-kg-... Má patentovaný bezpečnostný pult nastaviteľný vpred aj vzad ponúka väčšiu voľnosť pohybu hornej časti tela, rovnako tak maximálnu bezpečnosť v prípade nehody čelným nárazom v porovnaní s pripútaním konvenčnými 5-bodovými bezpečnostnými pásmi. Je veľmi pohodlná a määkučká čiže ideálna na dlhšie trasy autom 🙂
Uz je to davno 🙂 , kupili sme nakoniec Caretero Diablo XL. Su v pohode, deti v nich nevymyslaju a to uz budu mat zachvilu 6 rokov 🙂, maju jedinu chybu ze nam na nich po case vybledla farba , ako nove boli nadherne. Tak dufam ze od vtedy urobi kvalitnejsie potahy 🙂
Maminy z Bratislavy prosim Vas ak kupujete teraz niektora autosedacku vacsiu, pre starsie dieta , napr. 9-36kg, alebo 15-36kg a ostala by Vam krabica ozvite sa mi, potrebovala by som. Dik
Ja odporúčam pozrieť si tieto testy a tak sa rozhodnúť 🙂 www.dtest.sk
@sniezka Dobrý deň, my momentálne riešime ten istý problém. ..nakoľko už od tejto diskusie ubehol dlhý čas vie mi teda niekto odporučiť autosedacku z ktorou ste boli najspokojnejší čo sa týka bezpečnosti A pohodlia? Ďakujem
syn ma 3 roky a tri mesiace, vahu tak asi 14,7 kg, vysku 90-100 cm. Doteraz mal autosedacku 9-25 kg (Babypoint), lenze problem je ten ze ma malo miesta na nohy (nohy ma az velmi nacapene na sedadle vodica resp. spolujazdca. Mame dost male auto - Opel Corsa, bez isofixu). Rozmyslame nad kupou inej sedacky (mame este jedneho mladsieho syna-zatial je este vo vajicku, ten by este vyuzil tu sedacku BabyPoint neskor). Skusali sme Naniu Ferari Beline SP 9-36 kg, ta sa nam tam zmesti a syn tam zmesti aj nohy a ma este miesto. Bola by to dobra volba? Robime aj kratsie aj dlhsie trasy. Predpokladam ze vsetky sedacky 9-36 kg uz asi nie su polohovatelne bud vôbec - viac-menej asi uz iba opierka hlavy sa da posuvat a to je asi vsetko, ci sa mylim? Alebo niektore su polohovatelne (napr. Caretero Diablo XL)? Ale asi tym ze su polohovatelne, zaberaju viac miesta v aute? Ci da sa fungovat aj bez polohovania a detom vo veku nad 3 roky to staci aj na dlhsie trasy? Bola by ta sedacka Ferari dobra volba? Neplanujem kupovat neviem ake znacky, drahe sedacky. Videl som nejake testy a aj taky Roemer nedopadol vsade dobre..
Báb hľadám autosedacki ktorá sa sa polohovat. Malý mi ma 11kg ale vždy v aute zaspí keď ideme. Dlhšie. Rada by som aby mala ISOFIX a rátam cenu okolo tých 150e nejaké skúsenosti?

@nana39 nakoniec sme kupili cybex. Zaujalo ma na nich ze hlavicka ma 3 polohovy zaklon,cize pocas spania je dieta zafixovane...Detom sa v nich sedi pohodlne.Vek 4 a 8r.