Poraďte dobré vajíčko
29. jan 2017
Ahojte mamicky, mame obrovske dilema ohladom vajicka. Neberieme ohlad na kocik, cize nemusi sediet na podvozok. Paci sa nam Casualplay "sono" no na bazaroch takmer vobec nie su, tak z toho mam pocit ci ju vobec niekto kupuje. Prosim poradte mi s akymi ste spokojne a tiez poprosim ak mate zlu skusenost, ktorym sa vyhnut. Dakujem :*
Podľa mňa sú vajíčka cca všetky bezpečné a pohodlné nakoľko sú v protismere jazdy. Nevidela som nejaké extra rozdiely medzi nimi. Skôr ma skutočne upútala a pohyb s dieťatkom uľahčila možnosť pripnúť vajíčko na podvozok a vybaviť krátky nákup napr. My sme mali Cybex, ktorý mal aj dobré hodnotenia v testoch bezpečnosti.

Ja som u dcérky kupovala to čo bolo ku kočíku, klasické polské vajíčko, ale v pol roku sa mi tam už nedala, kedže bola pevnejšia a bola zima, takže sme museli skoro kupovať sedačku už väčšiu. U syna som kúpila cybex aton a to bolo o dosť väčšie, malý v ňom bol do 11 mesiacov, dajú sa dokúpiť adaptére skoro ku každému kočíku, takže je možné nacvaknúť aj na kočíkovú konštrukciu. Ľutujem, že som u dcérky nemala tiež to väčšie vajíčko, môžem ho len a len odporučiť