Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    (3 fotky)

    Keď sa ma zima spýta čo som robila v lete🥰

    lili007
    24. apr 2023    Čítané 198x

    Teenageri verzus rezort, testujeme Demänová rezort

    Veríte na predsavzatia? Ja už áno... Jedno som si dala začiatkom roka, i keď skôr to bola prevencia pred vyhorením ako predsavzatie, podstatou ale bolo cestovať. Super predsavzatie ,,kde na to však vziať?", zneli mi slová elánovskej pesničky v hlave a v tom prišla výhra. Predchádzala tomu reklama v novinách, súťaž na internete, zmienky o Demänová rezorte, ktoré sa okolo mňa točili už pár mesiacov. Súťažím pravidelne a rada i keď nevyhrávam.🙂 Verím však, že bez zapojenia sa ani vyhrať nemožno. Obrovsky ma preto potešila a prekvapila správa o výhre víkendového testovacieho pobytu pre celú rodinu! Modrý koník, plníte sny! Ďakujem.

    Sme aktívna rodina s dvomi deťmi, už jemne pubertou chytenými teenagermi, denne športujúcimi, cestovanie za súťažami nám teda zaberá značne veľa času. Návšteva rodiny, bývajúcej po celom Slovensku zase ten zvyšný. Cestovanie mňa však napĺňa neopísateľnou energiou a následným tvorivým obdobím i duševným pokojom. Deti sú na cestovanie zvyknuté, zbalíme sa už do 5 minút, tak hor sa na výlet.

    Očakávania od pobytu v rezorte boli neurčité, rezort ako taký sme ešte nezažili ak nerátam kempy. Boli sme preto veľmi zvedaví čo od toho možno čakať a aké budú naše dojmy. Naštudovali sme ubytovanie, stravovanie a aktivity, s príchodom typicky aprílového počasia sme však zabalili aj spoločenské hry a pripravili sa na víkend strávený na apartmáne. Z domu sme odchádzali za dažďa spojeného so snehovou búrkou, s miernymi obavami, či rezort a jeho možnosti budeme mať takto vôbec možnosť spoznať. 

    Prvé prekvapenie nastalo už na začiatku, ešte pred nástupom na pobyt. Rezort ponúka penziu, my sme začínali večerou, ktorá je podávaná len do 20.hodiny. Čas nášho príchodu bol ale tesne po 20.hodine, povinné tréningy nám totiž nedovolili odísť z domu skôr. Po zaslaní mailu na recepciu však prišla obratom odpoveď, že personál na nás čaká aj s večerou a v prípade ešte neskoršieho príchodu nám večeru zabalia. Veľmi promptné odpovedanie, príjemné jednanie a ústretovosť nás teda očarili v úvode.

    Zoznámenie...

    Príchod do rezortu sa už odohrával v tme. Blúdiť sme však nemuseli, všetko je zrozumiteľne označené a vysvietené. Pri ubytovaní sme na recepcii získali mapu rezortu, základné informácie a naše kroky nasledovali do reštaurácie. Rezort je veľký, o to viac poteší, ak sú všade prítomní zamestnanci, ktorí všade s úsmevom navigujú ako tomu bolo aj tu. Reštaurácie sú v rezorte dve, Pinus (slovenská) a Safran (indická), nachádzajú sa nad sebou. Naša penzia bola podávaná v indickej, chute ale na švédskych stoloch vládli viac než pestré: strapačky, mäso na rôzne spôsoby, chuťovo vynikajúce ryby, šalátový bar, sladké dezerty ale najmä najviac obľúbené jedlo detí...a tým je? Pizza. Áno, tou sa pri tom obrovskom množstve jedla natlačili do prasknutia. Teplé aj studené pulty boli napriek pokročilej hodine plné, obsluha nás nesúrila, naopak sa uistila, či sme najedení do sýtosti a či môžu podávanie večere ukončiť. Nápoje k večeri sú na objednanie, personál hovorí len anglicky, čo môže niekomu spôsobiť jazykovú bariéru, slovenské ,,národné" nápoje, kofolu a pivo, ovládal však naspamäť. Cenovo sú nápoje v prijateľných cenách, konzumné 4 osôb náš vyšlo 9 Eur. 

    Samozrejme zvedavosť nás už lákala na apartmán. V nepretržite upršanom počasí nás potešilo prestrešené parkovanie priamo pod budovou a výťah, ktorý viedol z úrovne parkoviska až k samotným apartmánom. Rozžiarené oči detí signalizovali dobré správy a tie potvrdil priestor, ktorý nás uvítal: drevom obkladaný apartmán, so šikovnou a vybavenou kuchynkou spojenou s obývačkou, priestrannou izbou, veľkou kúpeľňou, bohatými odkladacími možnosťami. Do vybavenia apartmánu patril okrem uterákov a hygieny v kúpeľni aj fén, kuchynský riad s chladničkou, mikrovlnkou a rýchlovarnou konvicou, ale napríklad aj ventilátor či klimatizácia. Mňa, známu teplomilnú osobu, potešila príjemná izbová teplota, tej som sa v tomto prechodnom období totiž obávala asi najviac. To najlepšie nás čakalo až ráno...

    Násťroční a rezort

    Rezort je umiestnený v malebnom kraji, na Liptove, pohľad naň i pohľady z neho hladia dušu a oku lahodí cit a vkus, akým je rezort postavený. Široké možnosti vyžitia pre deti nás nenechali chladnými a vyrazili sme na poznávaciu akciu. 

    Rezortu dominuje niekoľko detských ihrísk, viaceré sú v aj blízkosti apartmánov, čo umožňuje oddych na terase apartmánu, nepretržite sledujúc svoje ratolesti. Naši ,,násťroční" ale už boli tvrdší oriešok a chcelo to niečo viac. Poschodová lanová veža so šmýkačkou či trampolíny sľubovali nám dospelým zaslúžený oddych. Deti však boli po pár chvíľach zažiadané vyskúšať lezeckú vežu a bungee trampolíny, tu sme žiaľ narazili na sezónne obmedzenia. Tieto aj ďalšie atrakcie sú dostupné len v lete či zime, v mimo sezóne bola nefunkčná aj mini zoo či skákacie hrady. Na kúpanie priskoro, na lyžovanie prineskoro. Začala som sa obávať, či ich predsa dokážeme v rezorte zabaviť.

    Premenlivé počasie nám ponúkalo celú spleť teplôt, od slnečných a horúcich, po chladnejšie spojené s dažďom, kedy sme hľadali úkryt a možnosti trávenia času vonku mimo apartmánu, nie však na daždi. Kroky nás zaviedli pod párty stan, ktorý sme si v letáku nevšimli. Ten okrem posedenia a hudby obsahuje aj atrakcie ako air hockey, basketbal, stolný futbal či biliard, a čo je lepšie ako možnosť zdravo si zasúperiť s vlastnými deťmi? Tu je v lete zriadený aj stánok s občerstvením. V párty stane si nás našli aj animátori rezortu. Prekvapil nás bohatý detský program, ktorý nám predstavili. Kreslenie či hľadanie pokladu ale nebolo nič pre vekovú kategóriu našich detí a tie čas radšej vymenili za ďalšie poznávanie, tento krát športových možností rezortu. Tri stoly na stolný tenis, workout aj basketbal sú aktivity, pri ktorých sa konečne našli a čas by tu trávili aj do ďalšieho dňa. Môžeme teda potvrdiť, že rezort zaujme aj väčšie deti, ktoré si tu nájdu svoje. Do hry s nimi sme sa opäť zapojili aj my, po čase detí pri hre pribudlo a pribúdalo kamarátstiev. Náš deň ale ešte nekončil...

    Dostupné možnosti v okolí

    Mám rada, ak spoznám aj kúsok okolia miesta, v ktorom sa nachádzam. Web stránka rezortu je skvelým sprievodcom a vďaka nej sme sa v okolí rýchlo zorientovali. Neďaleká Liptovská Mara, dve jaskyne, lyžovanie i turistika ponúkajú dosť možností na poznávacie výlety. My sme si vybrali krátku prechádzku na Bencúrovu vežu, vyhliadku s krásnymi pohľadmi na Nízke Tatry a blízkym symbolickým cintorínom. Túra netrvá viac ako 1,5 hodiny tam a späť. Úvodné frflanie detí vystriedalo pokorné čítanie príbehov obetí hôr, ktoré Vás nachvíľu zastavia a učia vážiť si daný moment. Za týmito míľnikmi sa dostanete z parkoviska pod stanicami lanovky na Chopok. Trasa je nenáročná a napriek odstrašujúcemu úvodnému stúpaniu, je od veže pozvoľná a zvládne ju naozaj každý. 

    My sme sa takto správne vyvetraní a vyzimení tešili už na rezortné wellness... To je otvorené až od 13.hodiny kedy je na programe detské saunovanie. Od 17.hodiny je wellness už bezplavkové a určené najmä pre dospelých. Vtesnať sa do týchto troch hodín sme sa snažili zjavne viacerí, nakoľko po našom príchode nás už obsluha upozornila na plné kapacity čo bolo najmä v šatniach dosť cítiť. 

    Wellness je otvorené aj pre mimorezortných hostí, v zimnom období by sme uvítali rozšírené otváracie hodiny. Spoločné šatne v priestoroch wellness sú dosť úzke a zimné bundy sme museli nechať mimo uzamykateľných skriniek. V priestoroch wellness ale už plnú obsadenosť nebolo až tak cítiť. Naopak, viaceré atrakcie sme využili ako rodinka sami. S deťmi sme vyskúšali vírivku pod holým nebom, fínsku i parnú saunu a prestrešený bazénik s vodnými tryskami. Časť wellness zóny má vonkajšie priestory (napríklad vírivka) a živo si predstavujem ako romanticky to musí pôsobiť v zime, keď napadá sneh.

    Veľmi príjemná je odpočinková miestnosť, kde sú k dispozícii deky a relaxačná hudba. Rovnako potešilo dostupné pitie, výhrevná odpočinková lavica i fény v sprchách. Vedľa šatní či recepcie wellness sa nachádza fitnes, ktoré deti stihli využiť kým sme sa poobliekali a vysušili. 

    To ešte nebolo všetko...

    Že v rezorte sa dá aktívne fungovať za každého počasia sme zistili rýchlo. Že si tu na svoje prídu aj väčšie deti, to tiež môžeme potvrdiť. Gurmáni si určite vyberú z pestrej ponuky jedál i nápojov. Cestovatelia zase z možností okolia. Ale, že si v rezorte na Liptove večer sadneme k veľmi príjemnej živej hudbe, to som naozaj nečakala... Ako sme zistili, prebiehajú počas sobôt, a program sa mení, možno sem teda prísť a buď si pri hudbe posedieť alebo aj potancovať. Ale pekne poporiadku...

    Večera bola opäť famózna, deti sa nám podarilo presvedčiť, aby okrem pizze vyskúšali možnosti teplých bufetových stolov. Tie podobne ako aj pri raňajkách opäť ponúkali širokú škálu jedál, ovocných i zeleninových pultov a sladké ,,bodky" na záver. S ponukou sme boli veľmi spokojní a skutočne nám nikdy nič nechýbalo. 

    V čase večere začínalo detské kino. Detský kútik (aj s kinom), reštaurácia aj bar so živou hudbou sa nachádzajú v jednej budove. Rodičia tak mohli deti nechať v kľude pozerať animovaný film a sami sa zabaviť pri hudobnom zážitku. Rezort ponúka aj možnosť babysittingu. O relax majú teda rodičia postarané.

    Rezort napriek nepriaznivému počasiu zanechal na nás príjemné dojmy. Veríme, že ak by striedavo nepršalo a nesnežilo, zážitkov by bolo ešte viac. Napriek tomu necítime, že by sme sa čo i len chvíľu v rezorte nudili, naopak. Deti sa už teraz pýtajú na letný pobyt kedy bude otvorený aj bazén a ďalšie atrakcie. 

    Až na pár drobností môžeme povedať, že tento koncept je unikátny a ponúka novú dimenziu pobytov na Slovensku. Ponukou aktivít nás naozaj zaujal a je pravdepodobné, že ho navštívime napríklad aj cestou okolo. 

    Nielen týždňový ale aj víkendový pobyt dokáže človeka uvoľniť, naplniť novou energiou a správne navnadiť do nových dní ak je takto vhodne vyskladaný z možností aké napríklad Demänová rezort a jeho okolie ponúka. 

    Cestovanie po Slovensku je dostupné aj časovo a naša krajina je bohatá tým čo nám môže ukázať. Do Demänová rezort sa radi vrátime. 

    PLUSY verzus MÍNUSY

    + ústretový a milý personál rezortu

    + veľmi vkusný rezort s dizajnovým a príjemným ubytovaním v apartmánoch

    + vybavenie apartmánov je na vysokej úrovni, nič nám nechýbalo /kuchynka, mikrovlnka, varná kanvica, chladnička, riady i umývací prostriedok a utierka, fén, uteráky i hygienické potreby, ventilátor, klíma, odkladacie priestory/

    + obrovské množstvo aktivít pre deti, aj teenagerov! /ihriská, športoviská, fitness, herňa, animátori s celodenným programom/

    + pestré možnosti pre gurmánov

    + útulné a estetické wellness

    + večer so živou hudbou

    + široká ponuka aktivít v okolí /turistika, poznávanie, jaskyne, lyžovanie, kúpanie/

    - nie všetky atrakcie či aktivity rezortu sú otvorené počas celého roka

    - wellness je veľmi pekné, otvorené je ale aj pre verejnosť, teda dosť kapacitne využívané

    - rovnako Panorama bar bol v sobotu večer naplnený aj hosťami mimo rezortu

    - aj ďalšie možnosti rezortu sú dostupné nielen pre ubytovaných v čom vidíme nevýhodu i keď chápeme dôvody rezortu

    - v indickej reštaurácii hovorí personál len anglicky, čo možno niektorým môže spôsobiť jazykovú bariéru

    - ubytovaniu v chatách s vírivkou by nám osobne chýbalo súkromie

    - balkóny apartmánových domov sú priechodné, čo nemusí byť každému príjemné

    Spomienky...Zakopane odporúčame všetkými 10-timi. Svoje si tam nájde každý👍

    lili007
    Správa bola zmenená    5. nov 2022    

    Keď venčíme v útulku radosť majú všetci🥰🥰🥰

    Idyla....❤

    lili007
    Správa bola zmenená    14. aug 2022    

    PROSÍME O POMOC! Skúšame silu internetu. Dcéra prišla domov len s ľavou jazzkou...tanečnou topánkou. Hľadáme pravú, č.8. Nenájde sa? Sme z Ba ale možno niekto riešil to isté😇
    Prípadne nepredávate niekto prosím jazzky veľkosti 38?
    Potrebujeme ich len na jednu septembrovú súťaž. Taaaak hľadáme🤩🙏

    (2 fotky)

    Už ste navštívili? Toto je len časť resp.predihrisko krásneho ihriska v nákupnom centre Nivy v Bratislave...aké pekné ihrisko ste objavili vy?

    Poteší🥰

    Testovanie Zlatý Bažant Radler Svieži sa môže začať😊
    Prvé dojmy...je neuveriteľne nákazlivý, chuťou jemne kyslastý čo ma núti stále si usŕŕŕkať. Vravím si zbohom plavky, no vďaka cukru zníženému až o 30%, vidím svetlo na konci tunela aj pri dennej troche osviežujúcej odmeny v mojom balkónovom útočisku mestskej džungle.
    Dnes na programe: Svieži JABLKO
    Syn mi zvestuje, že tento ešte nie je v obchodoch...To vážne? Čo ja budem bez neho robiť? Ide sa gúgliť....To by bolo aby som ja niečo nezohnala...😆
    #testovanie
    #zlatybazantsviezi
    #jablko

    Veru veru, neraz na panvicu zabudnem hoci nie som na wifi, a vy?🤣

    Mám rada tipy na čítanie. Máte nejaký na leto? #akcia, romantika, detektívka

    lili007
    4. mar 2019    Čítané 178x

    Chvíľka na zamyslenie

    Dnes trávim čas doma s chorým synom. Čas sa na chvíľu zastavil, človek prestal riešiť všetko mepodstatné, veď to najpodstatnejšie, musíte uznať, je zdravie.
    Ak ste choré vy či Vaše deti, o program je razom postarané. 
    V dnešnom uponáhľanom svete sa vytrácajú chvíle, ktoré trávime len s našimi blízkymi, venujeme im svoj čas a zaujímame sa o nich. Zabúdame na chvíle pokoja a zahĺbenia sa do nášho vnútra. Naháňame sa za tým či tamtým, všetko chceme dokonalé a na 100%. Pojem ,,mať či vlastniť,, začína prenikať aj do sŕdc našich detí a my ich zabúdame učiť, čo je na svete najpodstatnejšie...to čo oči nevidia. Ja som sa obadala, keď sa syn minulé Vianoce rozplakal. Nie preto, že by darčeky neboli podľa jeho vkusu, ale preto, že boli len tri. Tri! Kde sú tie časy keď nám Mikuláš nosil len ovocie, keď mama kúpila za odmenu šunku, keď sme si pod Vianočným stromčekom našli topánky či zimnú bundu. Ak tam bola hračka, to bolo radosti! Dnes sú plné obchody rozličného tovaru. Ľudia sa predbiehajú kto kúpi viac. Máme dva či tri úväzky aby sme utiahli rodinné ropočty a máme pocit, že nedopriať našim deťom by bol hriech. Naopak, chyba je to, že im doprajeme až príliš. Aktuálne čítam knihu o výchove detí, kde autorka píše, že dnešné deti nie sú frustrované a to im do budúcna uškodí. Nedokážu sa totiť tešiť z toho čo je, z maličkostí, zo zázrakov každého dňa.

    Keď voláš svojho malého prieskumníka z lesa na večeru😂

    Haha😂 veľavravné...

    Pekný, nenáročný nápad, ktorý zvládne namaľovať na detské ihrisko každý🙂

    lili007
    2. júl 2018    Čítané 394x

    Nová šanca pre riedke vlasy?

    Dokážu riedke vlasy nadobudnúť novú hustotu? Čo potrebujú oslabené a unavené vlasy s tendenciou vypadávania vlasov aby získali opätovnú silu a vitalitu? Existuje jednoduchý a dostupný recept na problémy s vypadávaním vlasov? To sú otázky, ktoré trápia mnohé ženy, najmä po pôrode a počas stresujúcej výchovy deťúreniec. Ja som jednou z nich a dostala som jedinečnú príležizosť zistiť na ne odpovede.

    Testovanie PLANTUR 21 výrobkov bolo pre mňa ako dar z nebies. Vlasy mám po dvoch tehotenstvách a nástupe do stresujúceho zamestnania preriedené ako mliečny chrup malých školákov. Nikdy síce neboli ako z reklamy ale v poslednej dobe sú mojim najväčším komplexom. Nosím ich preto vypnuté a nepoznám ten oslobodzujúci pocit z rozpustenej hrivy, ktorú ráno zľahka prehodíte a vyrazíte v ústrety novému dňu.


    Šampón PLANTUR 21 a Nutri-kofeínový elixír sľubovali nový prílev energie a ochranu pred nežiadúcim starnutím vlasov. A tak som sa po oznámení výsledkov s radosťou pustila do mesačného každodenného testovania. Práve denné použitie a mininálne 2minútové pôsobenie prípravkov PLANTUR 21 totiž sľubovalo nápravu štruktúry vlasu, zlepšenie jeho vyživovania a zrýchlenie rastu. Zlepšenie štruktúry som začala pozorovať už po 2-3 dňoch používania šampónu PLANTUR 21. Vlasy boli ľahšie rozčesateľné, úžasne lesklé, hebké a celkovo som z nich mala veľmi dobrý dojem. Svoje však robia aj neobjektívne očakávania a dojmy, preto som s chuťou a zvedavosťou pokračovala ďalej a čakala objektívne porovnateľné výsledky. Šampón som používala každý deň a príležitostne, pri nedostatku času, som podľa návodu namiesto umývania vlasov použila vlasový elixír. Šampón teda cestoval so mnou všade kam som sa pohla ja, aj do fitness🙂

    Po dvoch týždňoch používania som cítila nebývalý prílev energie. Nutri-kofeínový komplex, ktorý pri používaní prípravkov PLANTUR 21 preniká do do vlasových folikulov, tuším prenikal ako kofeín z kávy aj do môjho krvného obehu. Možno to ale spôsobil pocit zvýšeného sebavedomia a radosti zo zlepšujúceho sa stavu mojej koruny krásy. Presviedčala som samu seba.

    Ďalší týždeň som zaregistrovala rôznorodé recenzie užívateliek PLANTUR 21. Niektoré boli pozitívne a s istotou odporúčali dlhodobejšie používanie šampónu. Stretla som sa ale aj s recenziou, v ktorej užívateľka spomínala suché vlasy. Žiaľ práve táto skúsenosť sa ku koncu testovania prejavila aj na mojich vlasoch. Končeky boli vysušené a vytratila sa z nich prvotýždňová vitalita. Naproti tomu mi ale minimálne vypadávali, čo bolo ďalším pozitívnym zistením.

    Čo ma však neuveriteľne prekvapilo bol intenzívny rast vlasov.  Mikroživiny ako biotín, horčík, vápnik a zinok obsiahnuté vo výrobkoch a dôležité pre zdravý a intenzívny rast vlasov našli u mňa uplatnenie. Vlasy mi narástli cca o 5cm za 1mesiac testovania, čo bol v minulosti pre mňa aspoň polročný maratón. Rovnako v celkovom dojme badám aj jemné zahustenie vlasov ale ešte nie také výrazné ako by som očakávala. Všetko je však verím len otázka času. Za výpovednú považujem recenziu môjho manžela, ktorý netušiac, že som v nejakom testovaní zapojená, zostal v príjemnom údive, aké mám husté a dlhé vlasy. A recenzia nezainteresovaného manžela bolo niečo čo ma veľmi po mesačnom testovaní potešilo. 


    Preto v testovaní PLANTUR 21 šampónu a vlasového elixíru pokračujem naďalej a som zvedavá na ďalšie výsledky. Chystám sa zakúpiť si aj nutri balzam, aby bola moja vlasová bojová jednotka kompletná a výsledky boli čo najviditeľnejšie.

    #test_plantur21

    Vtip starý ale vždy pobaví👍

    Detská tvorivosť. Vždy ma pobaví😂

    (2 fotky)

    Zažili ste? Ako sa drží takáto šálka? Kto vie?😂

    Single verzus Mom life😂 pobavila som sa

    (7 fotiek)

    Ešte to nie je ono ale rozpustené vlasy mám čoraz častejšie. Pokračujem v testovaní výrobkov Plantur 21. Čítam všetky rady a návody pre zdravé vlasy...tie po umývaní nedrhnem iba zabalím do uteráku, nekulmujem, zbytočne nelakujem, papám vitamíny a zdravo sa stravujem. Vlasy sú druhý týždeň čo testujem Plantur21 lesklejšie a na pohľad zdravšie, teda nie suché a lámavé ale naopak. Teším sa na ďalšie výsledky.
    #test_plantur21

    To je také slovenské, keď Vám 6.6. príde veľkonočná pohľadnica.
    BONUS: bola posielaná v rámci jedného mesta😂😂😂

    Je toto aj Vaša nočná hodina? Všetko spí a ja môžem tvoriť. Testovanie vlasového prípravku s kofeínom mi tuším dodáva život aj do žíl a nielen do vlasov😂
    #test_plantur21

    Čo znamenajú rôzne typy správania našich detí? Často je za nimi skrytá banálna vec, ktorú si neuvedomujeme. Zaujímavé čítanie pre nás rodičov...
    https://najmama.aktuality.sk/clanok/253420/za-t...

    Deň otcov sa blíži👍

    lili007
    Správa bola zmenená    24. máj 2018    

    Testovanie PLANTUR 21 pokračuje. Prvé dojmy sú priaznivé, konečne lesk na vlasoch a zvýšenie vitálnosti (rozumej vyzerajú zdravšie a krajšie). Dôležitá je pravidelnosť. A keďže ja testujem zodpovedne, ide predsa o moje vlasy, šampón ide všade kam aj ja...aj do fitness. 💃
    #test_plantur21

    Keď sa Vám niekto ponúkne, že Vás odfotí a vy ste šťastím bez seba, že už konečne nebude na foto moja napriahnutá ruka, že bude na fotke viac ako polka môjho oka, že hodím reku sexi výraz...a potom uvidíte toto😂😂😊