icon

Prechod z vajíčka do sedačky

16. mar 2022

Ahojte, prosím vás kedy s ako ste s deťmi prechádzali z vajka do autosedačky v aute? Podľa toho ked malo >10kg, alebo podľa toho kedy už vedelo sedieť? Môj synček ma 5 mesiacov, ešte nesedi a ani to nevyzerá žeby začínal skúšať aspoň ten šikmy sed, ale už má cez 8 kilo, tak neviem kedy a ako to urobiť, ďakujem za vaše rady 🙂

Strana
z2
babydesire
14. apr 2022

@evaachesa ok,,skus teda 4rocne dieta o vysky okolo 100cm natrepat do sedacky v protismere , potom posli foto,,som zvedava 🤣🤣🤣

babydesire
14. apr 2022

@evkao ty si ozaj mimo,,prekrucas co pisem 🙈🙉🙊

babydesire
14. apr 2022

@evkao ako preboha mozes upevnit autosedacku v protismere ????? A este don posadit skolkara ??? Si normalna ???

evaachesa
14. apr 2022

@babydesire vieš čo? Radšej už nič nepíš lebo zjavne si tu jediná čo si úplne mimo a zaspala si dobu ako Šípková Ruženka 😏
Na foto Axkid minikid jedna z TOP sedačiek Švédskej výroby s Plus testom - protismer do 125cm a 25kg (cca 6 rokov) úplne v pohode...máme rovnakú 😌 (foto z netu).
Prosím, kým sa o chvíľu zase strápniš, zapni si Google a trošku si vyplň medzery čo sa týka autosedačiek a bezpečnosti na ceste .... Alebo si len troll a robíš si srandu? Tomu skôr uverím 😅💁

babydesire
14. apr 2022

@evaachesa hmm.to je nejaky cudny obrazok..sedadla vedla chlapca su aj tak sj tak..lepsi nemas ?

babydesire
14. apr 2022

@evaachesa ahaaa to je tam druha tska cudna derska sedacka, uz to vifim..hmm..treba zrejme ktomu aj auto svedskej vyroby,,si neviem predstavit v renaulte ako sedia sofer a spolujazdec,,na celnom skle maju nosi aspon lepsie vidia na cestu...

evkao
15. apr 2022

@babydesire ja som vozila syna uplne v pohode v Cybex Sirone do 3,5roka v protismere, mal 105cm, dceru mam v BeSafe iZi Modular, ma rok a tristvrte, v protismere, po BeSafe planujem kupit Axkid One alebo novinku od Joie a bude sa vozit v protismere az do 5-6 rokov (kym dosiahne vahovy limit sedacky), syna som nefotila, naozaj som netusila, ze moze byt v dnesnej dobe niekto, co si nevie jednoducho vyhladat par fotiek cez net, tu mam foto dcery v Besafe, v case, ked sme jej ju este len kupili (mala 16 mesiacov) - bohuzial jediny clovek mimo si tu ty - nie je hanbou priznat si, ze v niecom nemas take znalosti, ako si si myslela, a vobec to nemusi clovek spravit verejne, staci, ak sa nad tym zamysli a skusi si o tom zistit nieco viac

jolana2804
15. apr 2022

@babydesire Dcera 2 a půl roku v sedačce Klippan Triofix v protisměru 🤷🏻‍♀️ Místa má víc než dost a do 4 let se vejde úplně v pohodě

luliu
15. apr 2022

@babydesire ty si úplne mimo čo sa týka autosedačiek aj bezpečnosti, takže celkom nechápem tvoje zapájanie sa do diskusie o niečom o čom zjavne nevieš nic

evaachesa
15. apr 2022

@luliu čakala by som aspoň ospravedlnenie z jej strany keďže to riadne prestrelila o 01:28 🤦 ja sa ale čudujem že v dnešnej dobe niekto nevie že existujú pokračujúce protismerné autosedačky pokiaľ má vlastné dieťa 🤷 aspoň len okrajovo ale tu je úplná absencia akýchkoľvek znalostí a ešte sa ide vyjadrovať a radiť 🤦

evaachesa
15. apr 2022

@babydesire nám stačí aj kórejské auto, nepotrebujeme k švédskej sedačke švédske auto 😏💁

babydesire
5. máj 2022

@evaachesa prepac 😀

babydesire
5. máj 2022

@luliu prepac 😀

babydesire
5. máj 2022

@evkao prepac : - D

babydesire
5. máj 2022

Inak, ta co mi tu davala rady mi mohla aspon hned na zaciatku vysveylit ocom hovori ale nevadi,konik je aj otom aby sme si tu my zeny robili napriek, dakujem a vsetkym znovu velke OSPRAVEDLNENIE..ps nechodim na kona kazdy den,takze ze sa tu namne odbavujete som nepostrehla s dobre som urobila prosim si dalsie urazky dakujem,precitam si ich zajtra alebo o dva tri tyzdne 😚

yanni
5. máj 2022

@babydesire ja mam takmer 7 rocnu, 125 cm a 20 kg a stale sedi v protismernej sedaclke. S nohami nema problem, ani krait si ich nemusi. Vyklada na sedadlo. Uplna pohodicka. S bez problov dava aj 800 km cesty na Slovensko. Mladsia ma 3 roky, 100 cm, 14 kg a tiez sedi v protismernej. A este veeeeelmi dlho bude.

babydesire
5. máj 2022

@yanni to je super 😉

babydesire
5. máj 2022

@yanni clovek sa aj nieco nauci ked sa neosocuje sle pekne povie,skoda,ze nie kazda to vie 🙂 Dakujem

yanni
5. máj 2022

@babydesire ono, ked deti prilis skoro neotocis do smeru jazdy, tak ani neprotestuju. Ja to nazývám: co nepoznaju, to ich netrapi. Aj ked, starsia ma v muzovom aute uz posmernu pripravenu, ale zatial sme ju velmi nevyuzili. Ale uz zial, pravdepodobne najneskor v lete, bude musiet "presedlat". Uz to ma na vysku len tak tak. Ledva sa pod ten hlavik zmesti. Co sa hmotnosti tyka, sedacka je do 25 kg, także to by sa este par rokov mohla vozit ale zial je uz vysoka. Ale tak, potrhali sme o tri roky viac ako je odporucane. Ani vo Svedsku by sme sa nemuseli hanbit😂

srferreira
5. máj 2022

Moj bude mat 15 mes. este ma vajicko, mame vajco do 13 kg on ma 11kg. Hlavicka mu este netrci.

yanni
5. máj 2022

@babydesire nemas za co. Ono, toto je taka kontroverzna tema. Vela ludi, nie len na Sk, stale o tomto nevede/nechcu vediet.

babydesire
5. máj 2022

@yanni dakujem, my mame klasika v smere jazdy a nemenila by som... 🙂 ale je to o zvyku ako pises..mne zarmutilo ,ze jedna slecna/pani pisala (pre mna) totalne odveci..nerozumela som ocom pise a namiesto toho aby to riadne vysvetlila tak si tocila svoje az som mala pocit ze nechame ona mna a zbytocne to viedlo k hadke, typicjy zensky konikovske..no co uz 🙂

yanni
5. máj 2022

@srferreira moje baby tiez boli dlho vo vajci. Jedna do 17 mesiacov a druhej posledna cesta vo vajci bola, ked mala takmer 18 mesiacov. Cize vlastne obe takmer 1,5 roka. Ale su to spagety a na dlzku tiez pasovali, kedze sme mali v tom case jedno z najväcsich vajicko na europskom trhu.

yanni
5. máj 2022

@babydesire tak to byva. A nie len na konovi. Aj v reali: ked sa zenske stretnu. haha poznam. Alebo pyta radu a nakoniec radu ani nechce a melie si svoje. To je casto aj v realnom zivote. Ale treba sa na to povzniest. Ja uz len si pomyslim. A ako clovek casto pocuje/cita: podla motta: mat tvoje starosti a plat prezidenta😂

babydesire
5. máj 2022

@yanni 😄 tak tak veru

evkao
6. máj 2022

@babydesire ja by som ti to normalne vysvetlila, a ak si precitas prispevky spatne, ja som nebola ta, ktora zacala invektivami 🙂

Strana
z2