Prečo je možné dať vajíčko na kočík?
Ahojte, chcela by som sa opytat že dieta by malo byt vo vajicku napr len 30 minut a potom vybrat… ked je velmi malinke, je to tak?
Preco potom je mozne dat vajicko na kocik kedze chapem ze by sa dieta tak kocikovat nemalo? Ale malo by byt normalne vo vanicke kde si vie lahnut??
Baby napiste aky vyznam to ma??
Ďakujem 😀
@andrejkap123 na kratke presuny, napriklad k lekarovi. Nemusis budit spiace dieta, nacvaknes, prejdes do ordinacie a hotovo. Alebo kratke vybavovacky, nakupy. Nezabudaj, ze vo vajicku moze byt dieta aj do 1,5 -2 rokov a tam uz neplati, ze tam moze byt len kratko.
Za mna super vec.
@andrejkap123 to vajicko na konštrukciu by malo sluzit len na kratky presun. Niektorym maminkam vsak nevysvetlis. Ich deti. Nerieš
@andrejkap123 lebo je to rýchlejšie a šikovnejšie. Nebudeš prekladať dieťa z vajíčka do vaničky, keď potrebuješ prejsť od auta k napr. lekárovi alebo niečo nakúpiť a rovnako by som ani neťahala vajce v rukách.
To, že niektoré v tom kočíkuju hodiny 🤷🏽♀️ nuž, aj choditka sa stále predávajú a máš kopec žien ktoré ich budú obhajovať
@andrejkap123 ak ides k lekarovi, na maly nakup, starsieho surodenca do skolky,... je milion dovodov. naco v takom pripade presuvat dieta z vajicka do vanicky? a obzvlast, ked budes mat dieta ako ja, ktore do cca 4mes. v aute zaspalo vzdy, len co som vycuvala z dvora. naco v takom pripade to babatko budit tym, ze ho budes premiestnovat do vanicky?
@andrejkap123 napriklad cybex cloud je vajicko, kt vies roztiahnut do lahu, takze ano ked sme isli k lekarke alebo na rychli nakup, proste niekam autom na chvilu, tak sme nemuseli brat celu vanu, prekladat dieta hore dole a aj bolo v ok polohe. Samozrejme, ze na kocikovanie som nebrala vajico 🤷🏼♀️
Dobre chapem, cize rychle presuny 🙂 kde sa neoplati vanicku.
@andrejkap123 okrem toho čo kočky napísali, tak aj pre malých grcačov, ktorých nemôžeš položiť len tak po jedle do vodorovnej polohy.
@babulkomale pre malych grcacov máme korýtka

vajicko sluzi na rychly prevoz z auta-bodu A do bodu B ... preto je moznost dat vajicko na kocik-nie kazdy chce prenasat vanicku ked ide len na skok niekam