icon

Prečo sú detské autosedačky v Lidli lacnejšie?

6. jún 2024

ahojte len by ma zaujímalo že v čom je rozdiel alebo ako je možné že niektoré sedačky sa dajú napr na lild kupiť o pomaly 100 eur lacnejšie?
konkretne som pozerala vajíčko cybex aton B2 aj s isofixom a na väčšine detských eshopov stojí okolo 250 eur, ale na lidl som ho našla za 159 eur .
Je to to isté ?

cookie29
6. jún 2024

Pozri, v Lidli nemavaju vzdy bezpecne sedacky. Skor naopak. A dalsia vec, konkretne tato sedacka je model tusim spred 2-3 rokov, cize uz starsi model. Neviem aky ma datum vyroby, ale vajicka maju zivotnost max 4-5 rokov, ak sa nemylim. A Aton B2 byva casto vo vypredajoch, uz som ho videla aj tesne nad 100e... Navyse tam ide Base one, ktora je kompatibilne jedine s tymto vajickom. Ine zakladne Cybexu, tie novsie Ako base T alebo Base G su kompatibilne aj s vajickom aj s pokracovacou sedackou do 4rokov... moznosti je viacero.

taktotedanie
6. jún 2024

Lebo ich uz nikto zo skladov nechce stoja im tam uz dlhe roky preto ich ponuknu inym napr lidlu
A ked budes mat s nou problem napr nastavenie ver, ze predavacka v lidli s mikrofonom v uchu ti tu urcite nenastavi
A naozaj kupovat sedacku v obchode s potravinami? 🤦🏻‍♀️

autor
7. jún 2024

@taktotedanie nie ani by som to tam nekúpila len ma zaujíma.ako je možné že niekde je bez akcie v normálnej cene o 100€ lacnejšie ako inde ...

taktotedanie
7. jún 2024

Dostala si odpoved