icon

Rady o autosedačkách

25. mar 2023

takže budem prvorodička a všade čítam ako správne vybrať vajičko ako ho v aute polohovať a a ako všetko spraviť tak aby dieťa bolo v najväčšsom bezpečí v aute lenže
všade to je písane inak prosím poraďte z vašich osobných skúseností a trochu ma o tom,,poučte” 😂ďakujem

danyelia
25. mar 2023

Ahoj, tak ja mám najlepšiu osobnú skúsenosť takú, že pri všetkých 4 deťoch sme kupovali autosedačky tak, že sme sa normálne v obchode poradili s predavačkou, ktorá má predsa len viac skúseností a mala by v tom byť teda aj dosť zbehlá...povedali sme, aké máme auto, ideálny cenový strop, prebrali rôzne isofixy, otočné systémy, montovnie a hotovo. Bezpečné by mali byť všetky, v jednej predajni nám dokonca dovolili sedačky vyskúšať priamo v aute, či nám tam sadnú (lebo 2 sme už namontované mali a kupovali tretiu). Takže moja rada je radšej sa poradiť s vyškoleným personálom v predajni 🙂

dominika7990
25. mar 2023

Za mna skupina na fb deti v aute. A ak si z ba alebo z blízka tak majú aj predajňu kde ti potom všetko krásne úkažu a naučia ťa aj inštaláciu. Kúpou autosedacky u nich získaš aj poradenstvo ohľadne nastavenia dieťatka v nej keď už bude na svete 🙂

nikasmile
25. mar 2023

Pozri crash testy.

bluemoon24
26. mar 2023

Dovolim si oznacit @evkao 🙂

gabika128
26. mar 2023

Záleží aj od sedaciek v aute, aký moju sklon a tvar, nie každá sedačka ti tam sadne.

evkao
26. mar 2023

a vyberas vajicko pre novorodenca? v akom rozpocte cca hladas? do akeho auta? chces vajicko so zakladnou alebo bez? budes ho naklikavat aj na kocik?