RECARO autosedačka. Máte skúsenosti?
Má niekto skúsenosti s touto značkou?
jednoznačne RECARO odporúčam. donedávna som pracovala pre túto firmu. majú namakané kvalitné babysedačky (málo reklamácií :D) a ostatné výrobky.
@tilly dakujem za rychlu odpoved. Ja vaham nad recaro young sport a kiddy guardian pro. Kiddy sa mi zda ze lepsie drzi hlavicku tak nepada ked spi a je tam lepsia poloha do lahu. Recaro ma dost volne okolo hlavicky...Ale v tych bocnych ochranach mas pravdu to ma recaro lepsie... Neviem co spravim...
@sokolik1 a chces sedacku s pultikom? lebo tu ma recaro, vola sa monza nova... ako mas velke dieta? inak to iste ako recaro a este sa to robi aj v tej istej fabrike, len potahy sa davaju ine je znacka storchenmuhle, ma trosku lacnejsie sedacky a vacsi vyber potahov... ja som prave na recare mala rada tie bocne ochrany, lebo si tam maly dal na bok hlavicku a tak spinkal... polohovanie nevyuzivame ani sme nevyuzivali skoro vobec...
teraz mame tiez isofixove sedacky do 36kg a tie mam aj romer kidfix aj storchenmuhle/recaro... a vobec sa to neda zrovnat... romer ma taky ubohy ten potah, velmi slabo vystlany sedak, lamu sa tam polystyreny, mensia ochrana panvy, aj hrudnika (mozno o centimetrik, ale je to tak)...
ved prave to je zasadny rozdiel ten pultik. najnovsie su vraj bezpecnejsie sedacky s pultikom ta kiddy vyhrala nejaky test adac... a recaro ma klasicke zapinanie. tvoj maly si dal teda hlavicku na bok opierky a tak spinkal a hlavicka nepadala?
baby potrebujem radu mame recaro sport young ale neviem da sa rozlozit uz len na podsedak?alebo nie?
@keiperka ahoj prosim ta vedela by si mi poradit ci sedacko recaro sport young sa da rozlozit na podsedak?alboe nie?dakujem
@keiperka a recaro ma cisto len podsedaky 🙂 ach jaj som si myslela ze ma ,a jedna mamicka tu na mk mi tvrdi ze sa da...
baby neviete mi poradit?ten pultik na recare nebude dietatku vadit,ked je este male?(13 mesiacov,10kg)
predavam recaro privia, kupovana v auguste 2014, dieta sa mi nevozilo v aute, takze uplne ako nova, seda
Manzel kupil Recaro monza nova,radsej ani presne nechcem vedet co stala,ale maly sa v nej vzpiera,sedacka sa neda polohovat,tym padom si vytlaca pult a z mojho pohladu straca vyznam bezpecnosti...kupujem inu lebo som uz z toho zufala ako mi maly reve ked sa tam vzoprie,povytlaca si pult a skoncili sme...sama ked niekam idem to je cista katastrofa ☹
na www.dolex.sk sú dobré a kvalitné sedačky, ktoré sa dajú polohovať a rastú z dieťatkom a za celkom dobré ceny
Baby mate skusenost s RECARO 9-36 Kg Hero? Je pohodlna na dlhe trate? Oslovila ma v obchode ajked som zvazovala 9-18 🙂 dakujem
Dobrý deň, chcela by som sa spýtať či má túto autosedacku recaro aj S postihnutým dieťatkom, môj malý má 9róčkov je ležiaci A tiež nám poradili túto značku, ďakujem za radu

@tilly Ahoj. prosim ta pises ze autosedacka recaro ti viac vyhovuje ako kiddy... Preco? dakujem