Recenzie a odporúčania na autosedačky pre deti od 100 do 150 cm
Ahojte baby, pls, nemáte overené tipy na túto veľkosť autosedačky? Pokukujem po cybexe SOLUTION G i-FIX, má dobré výsledky ADAC testu a pod., ale čítala som nejakú negatívnu recenziu, že príde mamičke labilná :D Netuším, čo tým chcela povedať, ale tak reku sa skúsim popýtať, či nemáte niečo odskúšané 🙂
Ďakujem krásne
@ketrin Nás má Joie Signature i traver, za mňa spokojnosť. Aj za neho.. kupovali sme v Deti v aute. Je pravda, že on nikdy nemal problém so sedačkami vďakabohu, ani cestovaním v aute, obsedi dokonca aj v Graco Junior Maxi, čo sme kupovali iba do auta starých rodičov, na veľmi sporadické vozenie (tá je menej pohodlná sedačka, slabšie polstrovanie, ale už v nej v pohode dal aj dvojhodinovú cestu bez muknutia).
Sem sa pridám. Tiež ma zaujíma táto sedačka. Hlavne to či dosť veľká a široká, čítala som že by mala byť jedna z najširších.
@zojanka akurát som vyhrabala este tu v poradni tip aj na tuto, tak pojdem tiez pokukat https://www.modrykonik.sk/recenzie/autosedacka-joie-i-traver-signature/ (pisala tam poradkyna, ze je opierka vyrazne sklopitelna, co sa da vyuzit na prednom sedadle, zaujimave).
To je vlastne ta, co akurat spominas ty @oblecenie99 😊 vdaka za tip 🙏😊

@ketrin pre aké staré dieťa? A aké má dieťa miery?