Römer 0 - 18 kg a miesto v aute
Ahojte! Chcem sa spytat, ci nebudem mat problem dat romer 0-18kg dozadu do auta, ked vajicko tam uz je tak, tak. Aku mate skusenost? Dakujem
Nerozumiem presne tvojej otazke, potrebujes umiestnit dozadu do auta aj vajicko aj druhu sedacku romer 0-18? Ja si myslim ze do normalneho auta ti dozadu vojdu obe naraz, ale ci sa ty budes medzi ne zmestit sadnut, to neviem, ja mam tiez vzadu sedacku romer 0-18 a je to v pohode.
@karamelkax prave vajicko by som chcela nahradit 0-18, bo sa nam uz z vajicka vyrasta. Druha autosedacka je vpredu, preto su obe predne sedadla nadoraz vzadu.
Romer ma svoju stranku so sedackami a tam ma pri kazdom type sedacky do ktoreho typu auta sa vojde.
podla mna tym mysli ze uy vajicko je tam natesno a velka sedacka 0-18 ci sa zmesti. No idealne je pristavit auto pred obchod a ist vyskusat 🙂 my sme tak skusali kocik ci sa zmesti do auta.
ja som zo zaciatku jazdila na Swifte co je male auticko a so sedackou nebol problem, nemala som konkr Romer 0-18 ale ine sedacky tejto velkosti a napchali sa tam. Kamoska ma malicku mazdicku, tusim Mazda 2 a tiez tam dozadu v pohode napcha Romer 9-18kg.
Prinajhorsom posunies sedadlo spolujazdca dopredu. Ja som to tak robila, ale len z dovodu ze moje dieta potrebuje mat strasne vela priestoru a nemoze nohami ani nahodou dociahnut na sedadlo pred sebou.
Ja som mala tento typ sedacky v golfe a tam v pohode , zasa v otcovom pegote som musela posuvat sedacku do predu , ale zasa zalezi ake ma dlhe nohy dieta.
Teraz mame romer 18-36 kg a su chvalabohu nizsie takze maju viac miesta na nohy.
@jatva no romer 0-18 sa da velmi dobre sklopit na spanie a tym padom sa viac vysunie dopredu, preto potrebujes mat miesto na nohy dietata a predne sedadlo nemoze byt uplne nadoraz, vela zalezi od auta ake mas, my sme ju mali aj v starsej oktavii a v pohode bolo sedadlo sofera dost vzadu lebo muz ma 2 metre a na autosedacku za nim bolo primerane miesta. V mensich autach to bude tesnejsie.
takze vyriesene, vyrobca neodporuca ziadnu zo svojich 0-18kg do nasho auta...

Neviem ske mas auto ale my sme problem nemali