icon

Skúsenosti s Cybex Sirona

mells
21. feb 2015

ahojte mamicky ...

chcela by som sa vas spytat ci mate skusnosti s touto autosedackou .... planujem ju kupit tak takto skusam aspon si "potvrdit" moje rozhodnutie tym ze si vas precitam ...
hlavne ma zaujima do kolkych mesiacov pripadne rokov ste v nej mali prckov !!!! bo ako vsimam dost skoro ich mamicky predavaju ... moja mala je dost velka ci vahovo aj vyskovo na svoj vek tak sa obavam ci jej nebude coskoro "mala" ... hlavne co sa do dlzky tyka ..

dakujem za kazde pismenka

Strana
z2
zlatat
29. júl 2015

@1akinom1 pokial viem tak nie

saxxxana
30. júl 2015

@1akinom1 Mne povedali v obchode ze ked dieta uz bude tak velke aby sa mohlo nosit v smere jazdy pasy ho uz neobciahnu teda budu mu kratke a teda je jedina moznost pultik. Ale toto by ma tez zaujimalo, lebo nam pasy uz dociahnu a opirka hlavy uz zakryva cervenu ciarku ktora hovori o moznosti otocenia do smeru jazdy...

1akinom1
30. júl 2015

@saxxxana no mbe v predajni vraveli, ze niektore mamicky ten pultik nepouzivaju. Prvykrat pocujem, ze tie pasy su kratke :( tak uz len dufat, ze malinka, ked bude vacsia, nebude na pult protestovat 🙂

saxxxana
31. júl 2015

@1akinom1 pultik je urcite bezpecnejsi ako pasy, takze aj ja v to verim

lenka_21
24. apr 2016

Ahojte baby, ak by mal niekto zaujem, mam na predaj 2 tieto pouzivane autosedacky - Cyber Sirona. Kuk bazar. Ak by ste potrebovali viac info, napiste. U nas bola max.spokojnost tymito sedackami.

https://www.modrykonik.sk/market/autosedacky/0x...

j.a.n.e.7
17. máj 2016

Čaute kočky, ja tiež zvažujem túto autosedačku .... kde ste ju kupovali? Dá sa prípadne kúpiť v zahraničí lacnejšie? Ďakujem

saxxxana
17. máj 2016

@j.a.n.e.7 ja som kupovala cez slovensky eshop, treba asi vystihnut zlavu 🙂

1akinom1
17. máj 2016

Ja som ju zatial v akcii este nevidela. Ja som kupovala od znameho,co ma detsky obchod. Urobil mi lepsiu cenu..

j.a.n.e.7
17. máj 2016

@saxxxana to si aj ja myslím 🙂 Pri prvom dieťati som o bezpečnosti vozenia detí v aute moc nevedela, druhé sa akosi zviezlo mno a teraz by som to rada spravila správne 🙂

zzuzika511
21. nov 2017

@briseovna01 dobry vecer. Nebudete predavat?

briseovna01
22. nov 2017

dobrý deň, už sme ju žiaľ predali.

lenka_21
8. aug 2018

Budem mat na predaj autosedacku Cybex Sirona - cena 280 Eur. Do niektorych lokalit na zapad vieme doviest.
Jedna z najbezpecnejsich na nasom trhu. Pouzivali sme skoro od 1 roka az doteraz - da sa aj od narodenia, co som nevedela. Maly ma 6 rokov a este sa do nej zmesti. 🙂 Je mensi. Malej som uz predala, ale do 4 rokov sa zmestila v pohode. Sedacka je modra - budem do bazara davat foto. Farba vobec nevybledla. Povodne som mala obavy ci sa do sedacky naozaj vo veku 4 roky vmestia, ale nebol to ziadny problem. Dokonca do 3,5 roka som ich vozila v protismere - co je pre deti najbezpecnejsi smer jazdy.
Pre mna neocenitelna vec bola, ze sedacka sa da dat na bok a deti som nakladala z boku, sedacky sa daju polohovat, zadna opierka sa nastavuje. Ked su v protismere jazdy priputavaju sa pasmi co su na sedacke, v smere jazdy maju pult. Cely potah sa da dat dole a vyprat. U mna maximalna spokojnost

Rozmery:
délka / šířka / výška: 657 x 439 x 667 mm
váha: 14 kg

beky1813
8. aug 2018

@lenka_21 tak si ju daj do bazara ako ostatne

lenka_21
8. aug 2018

@beky1813 dam, ale aj predtym som pisala do takejto diskusie. Ono tieto sedacky sa az tak velmi nekupuju. Naposledy mi sedacku a kocik kupili diskutujuce v danej teme nie na bazari...

lenka_21
22. sep 2018

Baby, mam tuto sedacku v bazary...
https://www.modrykonik.sk/market/autosedacky/bv...

Strana
z2