icon

Tablet pre dieťa vhodný do auta na rozprávky

linda97
24. júl 2023

Ahojte mame v plane road trip, babatko doma telku nepozera ( pre tie ktore by chceli rypat 😀) ale ideme prejst 5 krajin autom tak pre psychicke zdravie chceme kupit tablet cisto na rozpravky.. ktory odporucate? Hladame nieco lacne. Dakujem

annamaria4
•
24. júl 2023

Tiez som, popravde, s tymto najprv velmi bojovala 😀 Nechcela som to ani za svet, ale ked ideme takto dlhsiu trasu, tak by som to rozhodne nemenila 😀 Je to skvela vec. Inokedy to nevyuzivame, dcerka uz takpovediac vie, ze je to proste urcene do auta a hotovo :D

cookie29
•
24. júl 2023

ake velke dieta? aj to je rozdiel. Ak je skutocne babatko, rozmyslala by som skor nad niecim "zvukovym" ako nad tabletom. Ak uz je dietatko vacsie, tak v zavislosti od veku

linda97
autor
•
24. júl 2023

@cookie29 rok aj stvrt takze uz si rada pozrie 😀

linda97
autor
•
24. júl 2023

@annamaria4 jasne aj cumlik tak mala proste len na zaspatie a dost. Tak tiez si myslim ze bude vediet ze tablet je len do auta 😀

cookie29
•
24. júl 2023

@linda97 no ono to ma aj vedlajsie ucinky, ked dlhsie pozera tak je dieta vynervovane, preto hovorim, ze niekedy je lepsie zvukove. U nas existuju take kocky, kde si dieta vie pustat rozpravky. Ale teda skor okolo 2-3 rokov. Je to len zvuk. No a takemu malickemu dietatu by som asi tablet moc do ruky nedavala, zalezi ako ho vies potom v aute upevnit a ovladat... lebo je este malicke, takze ak nahodou nieco stlaci a zmeni a pod, bude kriza 🙂 a ak vies upevnit bez dosahu, tak je viac menej jedno aky mate doma

em4life
•
24. júl 2023

Pre take male dieta ziadny. Na dlhsie cesty treba ist v case denneho spanku (cez obed ak spi raz). S obomi detmi sme takto cestovavali cez 300 km k rodicom a postupne sa naucili vydrzat. Bol aj rev, ale postupne si zvykli, ze sa cestuje.

linda97
autor
•
25. júl 2023

@em4life nuz my nejdeme 300km ako som pisala ideme na road trip cez 5 krajin co bude okolo 4000 km 😀 uz od 3 mes isla x krat v aute 12 hodin denne ( tolko dennych spankov nema 😀) bez tabletov ale teraz jej ho kludne bez vycitiek dam nech sa na nu lepi aj anglictina uz ☺️