Tri autosedačky do Škoda Octavia: Je to možné?
Zdravím, čakáme tretie bábätko a riešime, či budeme musieť kupovať nové auto. Máme teraz Octaviu III combi. Máte niekto reálne odskúšané, či sa dozadu zmestia tri plnohodnotné sedačky vedľa seba? Máme jedno vajíčko Cybex a dve väčšie sedačky pre 4 a 6 ročných. Nechceme hneď kupovať drahý Kodiaq alebo Alhambru, ak by sa to dalo nejako vyriešiť. Prípadne, akú značku sedačiek kúpiť, aby boli užšie?
@anonym_3ea4e4 najmladsi ma joie steadi, dcera ma kinderkraft a syn má podsedak s isofixom, keď ich viažem je to náročne ale zmestia sa
@mamulienka0 dobre vedieť, že to ide. Síce podsedáku by som sa rada vyhla
@anonym_3ea4e4 najmladsi ma joie steadi, dcera ma kinderkraft a syn má podsedak s isofixom, keď ich viažem je to náročne ale zmestia sa
@mamulienka0 kinderkraft do toho posadi dieta clovek,ktoremu na tom dietati nezalezi a podsedak to zaklincoval.
@mamulienka0 podsedak ale nie je autosedačka.

@anonym_3e102a aké konkrétne sú to sedačky? A sú to normálne sedačky alebo staršie 2 majú podsedáky?