Vajíčko pre väčšie dieťa, ktoré ešte nesedí
Ahojte , zháňam vajíčko pre 7 mes dcérku, ktorá ale ešte nesedí , je dlhá 76 CM a má 10 kíl. Niečo čo nás nezruinuje. Máte skúsenosti?
@anonym_autor takéto dieťa sa ešte určite zmestí do vajíčka, myslím že bývajú do 13 kg. Aké máte teraz? Počkala by som ešte, kým zacne sedieť. Za pár mesiacov nenarastie nejak závratne. A potom do kvalitnej pokrwcovacej sedačky. Moje deti išli v cca 10 mesiacoch do joie i spin 360
M sme tiež dávali asi keď mal 8 mesiacov a sedieť začal až o mesiac nato. Už bol na to vajce proste veľký a ta manipulácia bola strašná.. kúpili sme túto
https://www.maderna.sk/i-size-40-105cm/joie-aut...
a bol v tej poslednej polohe v pololahu, omnoho lepšie ako vajce
ja by som už kúpila normálnu sedačku. dajú sa polohovať, keď tvoja ešte nesedí. vajíčko pre väčšie deti je už des a trápenie.
@anonym_autor ake mate vajicko teraz? na bazare si najdi Cybex Aton M, Aton B2, alebo Aton S2, Cybex Cloud G, to su vsetko velke vajicka, uplne v pohode tam dcerka este dlhy cas vydrzi - prosim, kym nesedi sama, nedavaj ju do sedacky, moze to mat negativny vplyv na vyvoj chrbtice
@anonym_autor ake mate vajicko teraz? na bazare si najdi Cybex Aton M, Aton B2, alebo Aton S2, Cybex Cloud G, to su vsetko velke vajicka, uplne v pohode tam dcerka este dlhy cas vydrzi - prosim, kym nesedi sama, nedavaj ju do sedacky, moze to mat negativny vplyv na vyvoj chrbtice
@evkao samozrejme, preto zhanam vajíčko , lenže v tejto čo je vyzerá ako vyrasteny študent , ďakujem moc pekne idem kuk

My sme davali uz sedacku, taka co sa postupne zvacsuje - oddialujes casti - vydrzi vam do 3 rokov a stala do 200€ uplne nova . mali sme rovnako velke babedo♥️