icon

Vhodná autosedačka pre 9.5 kilové dieťa Cybex Sirona alebo Nuna Pruu?

t2006
Dnes o 08:27

Ahojte potrebujem skúsenosti a váš názor s týmito 2 typmi sedačiek. Lebo máme vybratú Sironu a chcem sa utvrdil či robíme dobre. Lebo boli sme v 2 predajniach a v každej povedali niečo iné...mne sa zdá lepšia Sirona aj materiálom na leto ale v inej predajni mi povedali, že dcérka ešte potrebuje vložku ajkeď má 21 mesiacov? Skoro každý deň cestujeme s ňou v aute a chcem aby sa v tej sedačke cítila komfortné. A s tou vložkou mi pripadá stiesnená. Ďakujem za rady a skúsenosti.

anonym_f9555f
Dnes o 08:35

@t2006 my máme nuna pruu - malá je cca veľkostne ako vaša (v inej téme píšeš aj výšku) a veru ešte tam má aj vložky - bez nich tam "lieta"

mullerova46
Dnes o 08:53

@t2006 aj my máme od 10 mesiacov nuna pruu syn neviem koľko mal.ale.mal podobne ako hovoria tabuľky 🙂 a mal tie výplne a bola super. Syn v nej prespal dlhé cesty. Teraz má 2.5 roka a ešte ma dosť rezervy takže určite ju ešte dlho budeme používať
Bez vyplní je dosť veľká. Výplne som nedala preč všetky naraz ale postupne.

anjelicek26
Dnes o 09:05

9,5 kilove dieta nemoze byt stiesnene, ved ju tam davas bez bundy... moj ma 10,5 kila a este vlozku v sedacke ma, mame bugaboo owl by nuna (prakticky nuna pruu)...

amonet
Dnes o 09:25

bacha cybex sirona nesadne na hocijake sedacky, aby jej nepadala hlava ked zaspi

t2006
autor
Dnes o 09:42
@amonet

bacha cybex sirona nesadne na hocijake sedacky, aby jej nepadala hlava ked zaspi

@amonet no práveže mne sa zdala ta sirona ze jej lepšie drží hlavička ako v nune, lepšie chráni hlavu

amonet
Dnes o 09:53
@t2006

@amonet no práveže mne sa zdala ta sirona ze jej lepšie drží hlavička ako v nune, lepšie chráni hlavu

@t2006 my sme ju mali, v i30 su jemne sikme sedadla a tam sa nedala polohovat vobec tam jej hlava padala uplne ked zaspala a vo volve xc90 su rovne sedacky a aj ked bola napolohovana furt to nebolo ono. najlepsie nam sadla joie ispin 360 ta sa dala pekne polohovat aj v stile na uplne sikmych

t2006
autor
Dnes o 10:08
@amonet

@t2006 my sme ju mali, v i30 su jemne sikme sedadla a tam sa nedala polohovat vobec tam jej hlava padala uplne ked zaspala a vo volve xc90 su rovne sedacky a aj ked bola napolohovana furt to nebolo ono. najlepsie nam sadla joie ispin 360 ta sa dala pekne polohovat aj v stile na uplne sikmych

@amonet my mame i30kombi a hyunday bayon, v bayone su sikmejsie sedadla a myslite ze sa v sikmejsich nedá polohovat?

andrea2323
Dnes o 10:23

My mame sironu a spokojnost 🙂 podla mna velmi kvalitna sedacka. Maly ma 19 mesiacov - vobec ziadnu vlozku nemame, ved to je uz velke dieta 🙂 treba si to vyskovo nastavit tak ak by tie opierky mal pekne pri hlave a nemal tam vela priestoru. Pekne sa da sklopit do viac lezata..