icon

Výber autosedačky 9-36kg s isofixom

januska1994
24. júl 2018

Ahojte vedeli by ste mi poradiť akú autosedačku kúpiť? Cenový strop mám 150eur.

Strana
z2
januska1994
autor
25. júl 2018

@yanni Nemám bohužial, našej sa zlomil polystyrén na boku sedačky a kedže teraz opatrujem svojho uja auto užívam každý deň.

yanni
25. júl 2018

@januska1994 Hm to je blbe. Nema ti kto pozicat. ja by som nekupovala hocico, len koli tomu, ze som teraz v "nudzi" a rychlo potrebujem.

vevesh
25. júl 2018

@januska1994 a co takto z druhej ruky kupit? radsej kvalitnu ako lacnu...

ivd
25. júl 2018

@vevesh a ako vies, v akom stave realne je ta sedacka, ked ju kupis z druhej ruky. To by som nikdy neurobila. Dnes su ludia kadejaki...

vevesh
25. júl 2018

@ivd sedacku predsa sedacku obhliadnes pred kupou- vsak akykolvek naraz/poskodenie/ zaobchadzanie je vidno na sedacke(resp. pod potahom)- ked sa ti nepaci, nekupis. A je naozaj lepsia kvalitna sedacka z druhej ruky ako fungel nova lacna z kauflandu, ktora prepadla na plnej ciare v bezpecnostnych testoch.....

yanni
25. júl 2018

@vevesh nevidíš. Haarrisse voľným okom neuvidis. A taká mini prasklinky môže byt aj pri najmenšej nehode hrozba.

jankavt1
25. júl 2018

Bez isofixu odporucam - Autosedačka Britax Evolva 1-2-3 plus 9-36kg, prekupena sa da kupit do 100 €

vevesh
25. júl 2018

@yanni tak miniprasklinky mozes mat aj z obchodu priamo od vyroby a mas smolu. A zase nebavime sa o 100rocnej sedacke, kde to je aj realne nanajvys pravdepodobne, ze ich mat bude , ale o maximalne rocnej sedacke, kde to riziko je minimalne.

ivd
26. júl 2018

@vevesh ano, ani novu z Kauflandu by som nekupila ak by nebola testovana resp. nepresla testami. Autosedacka je jedna z mala veci, na ktorych sa rozhodne neoplati setrit. A nesuhlasim, ze pripadne poskodenia sa pri obhliadke daju vidiet. Nieco ti moze uniknut o com ti predavajuci s radostou nepovie a tvoje dieta na to moze skaredo doplatit.

maggiba
26. júl 2018

@januska1994 Pocuj, aku mas autosedacku teraz? Napriklad Römer ma nahradne polystyreny a tie vychadzaju okolo 20 eur, ziadna draha investicia. Nevies to tak nejak teraz poriesit? (neviem, ci vies o tejto moznosti, preto ti to pisem)

januska1994
autor
26. júl 2018

@maggiba autosedačku mám chicco. Objednala som včera caretero volante fix. Tak uvidim aka bude. Budeme zatial uzivat tu a pomaly budem odkladat peniažky bokom kedže z rodičovského sa veľa nedá odložiť. Túto potom predám a kúpim kvalitnejšiu.

Strana
z2