Ako dlho sa deti učili na vodičský preukaz?
Ako dlho sa vase deti ucili na vodicky preukaz? Myslim teoriu. Ze kolko si nechavat? Dakujem
Už 3 mesiace to trvá a ešte 3mesiace bude. Tak dlho to musí vraj byt. Nechápem tomu, ja som robila mesiac vodičák.
nemyslim samotny kurz. Ale cisto doma, ste da pripravovali na testy..
Už 3 mesiace to trvá a ešte 3mesiace bude. Tak dlho to musí vraj byt. Nechápem tomu, ja som robila mesiac vodičák.
@anonym_3cfef7 ja som začala v decembri a ešte ani všetky jazdy nemám . Čo si tu píšem s jednou ešte skôr začala a až teraz v majú budú mať už skúšky
nemyslim samotny kurz. Ale cisto doma, ste da pripravovali na testy..
@anonym_autor asi to je silno individualne... dieta sa ucilo zopar hodin... ten cvicny pred samotnymi jazdami spravilo velmi dobre, tak straca motivaciu sa ucit pred finalnymi skuskami, takze uvidime, ci to stacilo alebo nie... ale skoro vsetko si zapamatalo z teorie z hodin...
Verim, ze su ale ludia, co sa to musia drtit "tyzdne"... raz neviem ci tu ci niekde v nejakej skupine pisala baba, ze nevie spravit nejake skusky NBS (robila v banke), ze je zufala... tak som si to otvoril a vyklikal za 8 minut, dosiahol 85% bez pripravy ... takze preto si myslim, ze je to silno individualne... zase som tupon v inych veciach...
Ahoj, záleží aj na tom, či "dieťa" už skôr sledovalo a poznávalo značky, sledovalo z auta spôsob jazdy rodiča, vedelo riešiť križovatky...., alebo len sedelo na zadnom sedadle s mobilom v ruke a nepozrelo ani cez okno. Tiež, či vníma na hodine teórie. Niekomu stačí učiť sa intenzívne 1-2 týždne a niekto sa učí 3-4 mesiace a neurobí ani na 4.pokus. Tam sú už väčšinou poruchy učenia, alebo sú intelektuálne na veľmi nízkej úrovni. Radšej sa treba testovať od začiatku kurzu a nenechávať to na poslednú chvíľu.
Toto je veľmi individuálne. Ja som sa učila teóriu počas celého kurzu, poctivo a pravidelne a pred skúškami vsetko poctivo ešte znova. Muž sa učil pár dní, on toho dosť vedel zo strednej na ktorej mal v tom čase nejaké predmety týkajúce sa dopravnej prevádzky. Kamoška ktorá robila so mnou sa naučila iba testy a trvalo jej to podstatne menej ako mne ale zasa viac než môjmu mužovi.
Takže je to fakt že individuálne a záleží to nie len od rýchlosti učenia, predsa niekomu ide rýchlejšie do hlavy ako inému, ale aj od predchádzajúcich vedomostí. Za mňa lepšie učiť sa skôr, predsa - šoférovanie nie je geometria v ktorej pri slabých vedomostiach pochybíš maximálne tak pri rysovaní priamky a úsečky ...
Syn sa ucil ale ako dlho,to veru neviem.Stale mal pc zapnuty a testoval sa.Kurz trval 3m,skusky spravil.A jazdi s nami,bez nas zacne jazdit uz od septembra.
@anonym_autor Toto je zase taká pripečená otázka. Však niekomu to stačí si raz prečítať a pochopí to a zapamätá si to, niekto (ako moja sestra) to nepochopí ani po pol roku študovania. Nakoniec ten VP si nejako spravila, ale nejazdí.
Ty vieš, čo máš v hlave a za koľko si schopný / schopná sa to naučiť.
@anonym_autor pripravoval sa priebežne, testoval po celý čas… neučil sa iba pred skúškami, hoci vtedy intenzívnejšie
neviem, ako dlho to trvalo, ale ja som si opakovala neustale. tym, ze si to budes neustale prechadzat, tak sa ti to dostane do hlavy. 🙏
Syn zacal vodicak. Zo zaciatku sa neucil, len to co preberali na terorii v autoskole. Potom mu otec dal stranku, kde su testy, ktore sa robia aj oficialne a potom uz len testy si robil. Tym sa ucil. Mozno dva mesiace? Ako casto neviem, uz je to 17 rocny chalan, co ho budem kontrolovat? Na skuske stratil 2 body.
@anonym_autor Syn začal vo februári a ešte má dve posledné jazdy. Testy si robí od začiatku, teraz má už výsledky žeby spravil. Starší syn si už skúšal robiť testy aj predtým ako šiel na vodičský kurz, ale on mal problémy s učením.

@anonym_autor tak vo všetkom platí že je lepšie sa učiť dlhšie aby si to človek zapamätal