Ani na tretíkrát som neurobila skúšky v autoškole
Dnes som mala 3 skúšku z autoškoly nedala som znovu jazdu som strašny stresak mam ešte jeden pokus ale už ani nemam chuť ísť mam chuť to skončíť a zmierit sa stym ze na to nemám nie každemu je sudene jazdit aj keď ma to baví ale proste stres zvíťazi keď si dam kondične jazdy tam mi to ide ale už na skúške proste robím chyby zo stresu a úzkosti píšem tu či je niekto kto urobil na 4 pokus? Lebo teraz sa citim strašne neschopne
nerob to na silu... na ceste sa stretneš so všelijakými situáciami a pokiaľ si stresmen tak Ti vodičák jednoducho nepatrí.. žiaľ... ale môžeš ublížiť sebe alebo iným
@ardnaxela1989 A ake chyby robis? Vies, nebudem ta tu potlapkavat po pleci. Auto je zbran a stres a uzkost za volant nepatri. Daj si viac kondicnych jazd. Tak je to len pritomnou policajta v aute, tak to chapem. Ale ked doslova panikaris pri kazdej jazde tak to ozaj zvaz, ze to nie je pre teba.
@anonym_155a51 ona absolutne nikde nespomenula, ze by mala dieta, kristepane. ty si co za mudrlanta?
@anonym_155a51 by ma zaujimalo kto je za tymto stupidnym komentarom…
nerob to na silu... na ceste sa stretneš so všelijakými situáciami a pokiaľ si stresmen tak Ti vodičák jednoducho nepatrí.. žiaľ... ale môžeš ublížiť sebe alebo iným
@mimaapeto už si to začinam hovorit že čo ked sa mi stane budem stresovat a deti budem mat aute
@ardnaxela1989 A ake chyby robis? Vies, nebudem ta tu potlapkavat po pleci. Auto je zbran a stres a uzkost za volant nepatri. Daj si viac kondicnych jazd. Tak je to len pritomnou policajta v aute, tak to chapem. Ale ked doslova panikaris pri kazdej jazde tak to ozaj zvaz, ze to nie je pre teba.
@beata_k no napr dnes som presla po obrubniku🤦 znama mi vravela ze jej sa to tiez stava na tom istom miste je to taka zakruta do kopca vzdy som si dala jednu kondičnu jazdu pred skuškou tam som nerobila take chyby max mi zdochol motor asi budem musot si ich dat viac ak sa na to ešte dam
@beata_k no napr dnes som presla po obrubniku🤦 znama mi vravela ze jej sa to tiez stava na tom istom miste je to taka zakruta do kopca vzdy som si dala jednu kondičnu jazdu pred skuškou tam som nerobila take chyby max mi zdochol motor asi budem musot si ich dat viac ak sa na to ešte dam
@ardnaxela1989 No tak obrubnik sa este da. Daj si ozaj viac jazd aby si nabrala prax. Tu pomoze iba jazdit a jazdit. Nic ine.
@ardnaxela1989 No tak obrubnik sa este da. Daj si ozaj viac jazd aby si nabrala prax. Tu pomoze iba jazdit a jazdit. Nic ine.
@beata_k instruktor mi hovoril ze nesmiem prejst po obrubniku co ak tam bude niekto a policajt ma nechal ešte jazdit a ked som zastala v autoškole mi vravi no ešte si musite dat kondične jazdy
Ja keď som mala jazdu, jedna žena volala inštruktorke. Tak som nespravila štvrtý krát
Ona,to nevadí. Zoberiem si vás teraz ja na starosť,ale musíte si zaplatiť znovu celý kurz. A ona,nie je problém 🫣
Ja keď som mala jazdu, jedna žena volala inštruktorke. Tak som nespravila štvrtý krát
Ona,to nevadí. Zoberiem si vás teraz ja na starosť,ale musíte si zaplatiť znovu celý kurz. A ona,nie je problém 🫣
@domka222 no to je to že uz nemam ja na to znovu platit celu autoškolu
@ardnaxela1989 hlavne nestresuj, musis sa dat do kludu.m ja viem ze ja to lahko hovori ale je to tak.. ja mam vodicak len od vianoc, sice na prvy sup ale so stastim .. teraz mam tiez eate kiksy, ze mi to niekedy zdochne ked musim zastat na vedlajsej ceste a pohnut sa... ( Nie som daka kamoska so spojkou 🤣🤣), alebo minule som zabudla dat blinker ked som sla parkovat .. no a zatrubil na mna ten za mnou.. ale co.. ziaden stres.. tiez len naberam skusenosti... Takze sa neboj..radsej si zaplat kondicne jazdy, nech ta vezme na take kritickejsie miesta u vas... vyjde ta to menej ako znovu cely kurz . Aj casovo..a pokial teda len tu jazdu si nedala a ostatok fajn, tak zase take zle to nebude s tebou len si musis viac verit a menej stresovat 😊😊
@ardnaxela1989 Pozri, zaplať si kondičné jazdy. Stresuješ, lebo sa cítiš neistá, chýba Ti prax. A ak ani to nepomôže, povedz si ako moja kamarátka, keď sa jej stalo to isté: "Možno som svojím neúspechom práve niekomu zachránila život..."
Pozdravujem z UK. Tu sa vemi vynimocne urobi vodicak na prvykrat, sem tam na druhykrat.
Ja som urobila na tretikrat
Neboheho manzela sef na 5 krat
Moji kolegovci na oddeleni operacna sala- recovery (nieco ako RES na slovensku), tak vacsina na 7-8 krat. Takze nevesaj hlavu.
Mna caka prva prakticka skuska 27.2., tieto dva tyzdne idem mat kazdy den 2 hodinove jazdy..tak som zvedava. Ale prvykrat idem ozaj len skusit, lebo budem isto vystresovana z policajta. Moja nadriadena mala odjazdenych cca 60 hodin, spravila na 5. Po prvych 2 zmenila instruktora, po dalsich dvoch neuspesnych autoskolu. Odvtedy soferuje denne 40 km do prace, presla autom Spanielsko- Rumunsko. Nevzdavaj sa.
naozaj existujú ľudia čo nedajú skúšky na riadny prvý termín??
ako fajne, že máš 4. pokus, my sme mali iba 3 a potom opakovanie celej autoškoly samozrejme na vlastné náklady 🙄
@anonym_11be4f naozaj existujú ľudia takto komentovať ? Ako si jej poradila či si len prišla rypnut ?
Držím ti prsty
@ardnaxela1989 a ty máš stres zo skúšky alebo z jazdenia celkovo? Ako si zvládala iné skúšky v živote napr. v škole? nemusíš byť zlý šofér, len možno pod tlakom robíš chyby...
Tieto skúšky čo sa robia u nás by mal fakt zvládnuť každy na prvý šup. 10 minút jazdy po meste to je nič. Ak by sa robili reálne skúšky podľa toho ako káže zákon, tak na prvý pokus by prešlo možno 10%
@ardnaxela1989 a ty máš stres zo skúšky alebo z jazdenia celkovo? Ako si zvládala iné skúšky v živote napr. v škole? nemusíš byť zlý šofér, len možno pod tlakom robíš chyby...
@fion22 z jazdenia prave ze nie ma to bavi velmi som sa tesila na kazdu hodinu s instruktorom ale to ze som stresačka prvu jazdu som nespravila lebouz ka cesta plus oproti kamion som s panikarila 🤦 druhy pokus uz jazda fajn ale mne nedali prednost a ja som pozde zareagovala pozde som zastala mi to ratal ako chybu mam predvidat take veci a teraz som presla po obrubniku😔vzdy som si dala jednunkondicnu jazdu pred skuskou tam to bolo v pohode zdochol mi motor a raz sa mis talo povedal instruktor do lava a ja som si dala donprava aj odbocila donprava 😂ale dnes kedze uz to bolo 3 pokus od vcera velky stres malo spanku deti chore a takto to dopadlo
Tieto skúšky čo sa robia u nás by mal fakt zvládnuť každy na prvý šup. 10 minút jazdy po meste to je nič. Ak by sa robili reálne skúšky podľa toho ako káže zákon, tak na prvý pokus by prešlo možno 10%
@zero1 no dnes som jazdila 29 minut 🤣 mali sme ineho prisnejsieho policajta ako predtym ja som isla 4 a aj tych troch predomnou vyhodil
@zero1 nie všase sú jazdy iba 10 minút, môžeš natrafiť na policajta, ktorý chce každého nachytať a jazdíš aj cez 30 minút 😂
@anonym_11be4f si predstav, že existujú a dokonca aj vodiči z povolania
@zero1 no dnes som jazdila 29 minut 🤣 mali sme ineho prisnejsieho policajta ako predtym ja som isla 4 a aj tych troch predomnou vyhodil
@ardnaxela1989 keď som robila autoškolu ja, neprešli iba dvaja z celej skupiny a zhodou okolností to boli súrodenci a šli hneď po sebe, obaja tá istá chyba na križovatke, nedali prednosť električke 😂
@zero1 nie všase sú jazdy iba 10 minút, môžeš natrafiť na policajta, ktorý chce každého nachytať a jazdíš aj cez 30 minút 😂
@miselka257 moj dnesny pripad 😂sice neviem akondopadli ty pomne ale 3 predomnou nepresli

@ardnaxela1989 oddýchni si, upokoj sa, ver si a jasné, že skús aj ten štvrtý krát. Keď ti to na kondičných ide, tak sa to poddá. Keby si nešla, budeš si vyčítať, že si to neskúsila. Nemáš s kým pojazdiť viac, neoficiálne, kdesi mimo verejných komunikácií?