icon

Ani na tretíkrát som neurobila skúšky v autoškole

ardnaxela1989
12. feb 2026

Dnes som mala 3 skúšku z autoškoly nedala som znovu jazdu som strašny stresak mam ešte jeden pokus ale už ani nemam chuť ísť mam chuť to skončíť a zmierit sa stym ze na to nemám nie každemu je sudene jazdit aj keď ma to baví ale proste stres zvíťazi keď si dam kondične jazdy tam mi to ide ale už na skúške proste robím chyby zo stresu a úzkosti píšem tu či je niekto kto urobil na 4 pokus? Lebo teraz sa citim strašne neschopne

zuzana76
12. feb 2026
@ardnaxela1989

@domka222 no to je to že uz nemam ja na to znovu platit celu autoškolu

@ardnaxela1989 moj syn neurobil ani na 4x, isiel na dalsi kurz, teraz v druhom kurze uz urobil, jednoducho potreboval viac jazdit. A to je inteligentny, sikovny chalan. V sucasnosti ich poriadne potrapia, zavisi aj od policajta, niektori su fakt neprijemni. Ked on robil, tak tiez ich vela nepreslo. V kazdej skupine nniekto nepresiel a bola aj skupina, ze presli tusim jeden dvaja, a ostatni nic.

zuzana76
12. feb 2026
@anonym_11be4f

naozaj existujú ľudia čo nedajú skúšky na riadny prvý termín??

@anonym_11be4f existuju a je ich dost vela v sucasnosti

anonym_cfd522
12. feb 2026

Jedna jazda pred skúškou ti určite nestačí. Minimálne 5 si musíš dať. Evidentne nemáš odhad, netušíš, že vychádzaš na obrubník, do protismeru... V pravotočivej zákrute ešte sa dá pochopiť, že si neodhadla, ale ak rafneš do obrubníka na rovnej ceste, tam policajt okamžite vyhadzuje zo skúšky. Keď ťa nechal jazdiť ďalej, chcel ti dať šancu, no asi tam bolo viac chýb (možno si ich ani nepripúšťaš). Keď ťa už 3-krát vyhodili, asi to nebude neprávom. Skús reálne zhodnotiť svoje schopnosti a skús si predstaviť, že by si mala už sama prejsť z bodu A do bodu B bezpečne, bez pomoci iného človeka. Stresu sa nevyhneš. Uvidíš, aký bude, keď budeš sama v aute, deti budú revať, biť sa vzadu, muž bude hučať, kritizovať, poúčať.... Nemôžeš si dovoliť robiť chyby. Môžu ťa stáť život, alebo niekoho nevinného.

anonym_7afb09
12. feb 2026

@ardnaxela1989 Veľa ľudí nemá vodičák, nie je to žiadna tragédia, bez obáv.

anonym_e64551
12. feb 2026

Mne teda neskutočne pomohli jazdy navyše. Neviem za aký dlhý čas môžeš/musíš mať posledný pokus ale skus si ich dať ale teda ty potrebuješ viac hodín. Ja som mala 2x2 hodiny a teda posun neskutočný. Prejdi s inštruktorom miesta kde si kixovala, situácie ktoré nezvládaš. Pre mňa osobne najlepšia investícia peňazí aj času, vodičák som dala na prvý krát a s pochvalou

anonym_0b285e
13. feb 2026
@anonym_7afb09

@ardnaxela1989 Veľa ľudí nemá vodičák, nie je to žiadna tragédia, bez obáv.

@anonym_7afb09 ale ona ho asi chcem inak by ho nerobila bože tie vaše komentáre ako fakt .

anonym_a24f51
13. feb 2026
@anonym_11be4f

@anonym_11be4f ja som si 3 roky aj niečo robila vodičák
Spoznala som tam babu s ktorou som sa bavila učili sme sa podieľali otázky navštevovali doma aby sme si prešli testy a nespravila a na opravné nešla 🤦🏻 a vyplakavala že koľko šetrila na vodičák
Ja som to mala hneď test aj jazdy
Testy sú ľahké a jazda taká priemerná bola vtedy

anonym_0b285e
13. feb 2026
@anonym_a24f51

@anonym_11be4f ja som si 3 roky aj niečo robila vodičák
Spoznala som tam babu s ktorou som sa bavila učili sme sa podieľali otázky navštevovali doma aby sme si prešli testy a nespravila a na opravné nešla 🤦🏻 a vyplakavala že koľko šetrila na vodičák
Ja som to mala hneď test aj jazdy
Testy sú ľahké a jazda taká priemerná bola vtedy

@anonym_a24f51 vyskúšaj si urobiť testy teraz

anonym_a24f51
13. feb 2026
@anonym_0b285e

@anonym_a24f51 vyskúšaj si urobiť testy teraz

@anonym_0b285e nieje problém 👌🏻 aj vtedy sa robili na počítači

agnes28
13. feb 2026

@ardnaxela1989 na tvojom mieste to nateraz nechám tak. popracuj na svojom prístupe a uvidíš po čase. Veď je to riziko, ak si stresak, tak budeš tak reagovať aj v provoze a potom čo? Zvlášť ak plánuješ voziť deti

astrobot
13. feb 2026

@ardnaxela1989 ak nedáš jazdu,tak nemáš má cestách čo robiť nehnevaj sa, buď rada,takto aspoň vieš,že nikomu neublížis a neskončí v base 🙂

zuzana76
13. feb 2026
@anonym_a24f51

@anonym_a24f51 kedy vtedy? ja som nerobila na pocitaci a jazda bola formalita

tilly
13. feb 2026
@anonym_11be4f

@anonym_11be4f áno a je ich veľa teraz po novom. My sme mali oveľa jednoduchšie skúšky.

anonym_0b285e
13. feb 2026
@anonym_a24f51

@anonym_a24f51 nech sa páči vyskúšaj a chcem vidieť tvoj výsledok

veronicka88
13. feb 2026

Ja som stresman ktorý v stresovej situácii dostane hyper ventiláciu a je mu na spadnutie 🙈výjazdena som za roky po meste a miesta mimo kde chodím sem tam zvládam. Vôbec sa nehanbím v robote alebo komukoľvek povedať že proste nejdem a bodka...

anonym_c79c9d
13. feb 2026

@ardnaxela1989 vodicak nepatri kazdemu do ruk...bohuzial... ale tak poznam ludi co urobili na xy -ty krat a su dobri soferi...

guiseppinka
13. feb 2026
@anonym_a24f51

@anonym_a24f51 muz jazdi x rokov, robil 2 ci 3 roky dozadu vodicak na motorku a testy nedaval... niektore mal tak, ze 2 3 razy mu trvalo, kym ich dal...

tilly
13. feb 2026
@zuzana76

@zuzana76 no u nás teda jazda formalita nebola. Polovica báb neurobila. Bol november, poľadovica, jazdilo sa na feliciach a favoritoch, žiadna sranda. Mňa pochválili, a to som išla v najhoršej rannej špičke z Petržalky do Ružinova.

zuzana76
13. feb 2026
@tilly

@zuzana76 no u nás teda jazda formalita nebola. Polovica báb neurobila. Bol november, poľadovica, jazdilo sa na feliciach a favoritoch, žiadna sranda. Mňa pochválili, a to som išla v najhoršej rannej špičke z Petržalky do Ružinova.

@tilly fakt? Ja v 1994 som robila a to bolo to teda asi za ucast, soferovat som sa naucila sama ovela neskor, ked som si vzala nase auto a vyrazila do ulic, len sama, any ma nikto neznervoznoval. Ja som sa teda v autoskole soferovat nenaucila.

tilly
13. feb 2026
@zuzana76

@tilly fakt? Ja v 1994 som robila a to bolo to teda asi za ucast, soferovat som sa naucila sama ovela neskor, ked som si vzala nase auto a vyrazila do ulic, len sama, any ma nikto neznervoznoval. Ja som sa teda v autoskole soferovat nenaucila.

@zuzana76 to ani ja 😂. Tiež som sa musela sama, ale nerozdavali vodičáky na počkanie. Normálne jazdy, skúšky, technické skúšky. Kočku vyhodili kvôli tomu, že nevedela, čo je to alternátor alebo karburátor, už si nepamätám...
Aj za parkovanie vyhadzovali

zuzana76
13. feb 2026
@tilly

@zuzana76 to ani ja 😂. Tiež som sa musela sama, ale nerozdavali vodičáky na počkanie. Normálne jazdy, skúšky, technické skúšky. Kočku vyhodili kvôli tomu, že nevedela, čo je to alternátor alebo karburátor, už si nepamätám...

@tilly ved to aj ja, jasne, ze som eobila skusky, testy som urobila, technicku skusku o zlozeni mozora dom nevedela ani ceknut, a jazda bola viac menej asi ok, ale trvala asi maximalne 10 minut

zuzana76
13. feb 2026
@tilly

@tilly aha, tak toto mna nie a tiez som nic nevedela

anonym_a24f51
13. feb 2026
@anonym_0b285e

@anonym_a24f51 nech sa páči vyskúšaj a chcem vidieť tvoj výsledok

@anonym_0b285e keby môžem tak si aj ten od polície vytlačim a vyvesim 😊 testy sú vždy ľahšie ako jazdy

anonym_a24f51
13. feb 2026
@zuzana76

@zuzana76 december 2023 som robila vodičák a boli na počítači robené dávno predtým a veľmi ľahké podotýkam
To skôr jazdy boli horšie

zuzana76
13. feb 2026
@anonym_a24f51

@zuzana76 december 2023 som robila vodičák a boli na počítači robené dávno predtým a veľmi ľahké podotýkam

@anonym_a24f51 no ale tu sme aj taki, co sme robili testy pred 30-40 rokmi, tie neboli na pocitaci

zuzana76
13. feb 2026
@anonym_a24f51

@anonym_a24f51 ale tema je o tom, ze ona neurobila jazdu, nema problem s testom. Myslim, ze testy urobi vacsina na prvy krat, problemy su s jazdami

anonym_a24f51
13. feb 2026
@zuzana76

@anonym_a24f51 ale tema je o tom, ze ona neurobila jazdu, nema problem s testom. Myslim, ze testy urobi vacsina na prvy krat, problemy su s jazdami

@zuzana76 treba trénovať , nech ide s niekým kto má auto a kde je menšia premávka a skúšať
Nič viac netreba len prax

guiseppinka
13. feb 2026
@anonym_a24f51

@zuzana76 treba trénovať , nech ide s niekým kto má auto a kde je menšia premávka a skúšať
Nič viac netreba len prax

@anonym_a24f51 to je rada za vsetky drobne. Ak ju zastavia, tak vodicak ma stopnuty a problem ma aj ten, ktory jej dovolil jazdit...

tilly
13. feb 2026
@anonym_a24f51

@anonym_a24f51 od apríla 2023 sa začali robiť tie nové testy na pc. Môj syn robil v decembri 2022 a ešte normálne na papier

anonym_a24f51
14. feb 2026
@guiseppinka

@anonym_a24f51 to je rada za vsetky drobne. Ak ju zastavia, tak vodicak ma stopnuty a problem ma aj ten, ktory jej dovolil jazdit...

@guiseppinka ja som sa tak naučila zobrali ma z rodiny do tichsich dedín a tam som trénovala v premávke menšej
Išlo to a každý deň
Treba si dať len pozor
Prvé stretnutie s autom bolo platené , normálne anonym FB status kto mi pomôže šoférovať a ono záujemcov stačilo si vybrať a sama pani ma posadila za volant kde sme skúšali spojku brzdu