Ani na tretíkrát som neurobila skúšky v autoškole
Dnes som mala 3 skúšku z autoškoly nedala som znovu jazdu som strašny stresak mam ešte jeden pokus ale už ani nemam chuť ísť mam chuť to skončíť a zmierit sa stym ze na to nemám nie každemu je sudene jazdit aj keď ma to baví ale proste stres zvíťazi keď si dam kondične jazdy tam mi to ide ale už na skúške proste robím chyby zo stresu a úzkosti píšem tu či je niekto kto urobil na 4 pokus? Lebo teraz sa citim strašne neschopne
naozaj existujú ľudia čo nedajú skúšky na riadny prvý termín??
@anonym_11be4f existuju a je ich dost vela v sucasnosti
Jedna jazda pred skúškou ti určite nestačí. Minimálne 5 si musíš dať. Evidentne nemáš odhad, netušíš, že vychádzaš na obrubník, do protismeru... V pravotočivej zákrute ešte sa dá pochopiť, že si neodhadla, ale ak rafneš do obrubníka na rovnej ceste, tam policajt okamžite vyhadzuje zo skúšky. Keď ťa nechal jazdiť ďalej, chcel ti dať šancu, no asi tam bolo viac chýb (možno si ich ani nepripúšťaš). Keď ťa už 3-krát vyhodili, asi to nebude neprávom. Skús reálne zhodnotiť svoje schopnosti a skús si predstaviť, že by si mala už sama prejsť z bodu A do bodu B bezpečne, bez pomoci iného človeka. Stresu sa nevyhneš. Uvidíš, aký bude, keď budeš sama v aute, deti budú revať, biť sa vzadu, muž bude hučať, kritizovať, poúčať.... Nemôžeš si dovoliť robiť chyby. Môžu ťa stáť život, alebo niekoho nevinného.
@ardnaxela1989 Veľa ľudí nemá vodičák, nie je to žiadna tragédia, bez obáv.
Mne teda neskutočne pomohli jazdy navyše. Neviem za aký dlhý čas môžeš/musíš mať posledný pokus ale skus si ich dať ale teda ty potrebuješ viac hodín. Ja som mala 2x2 hodiny a teda posun neskutočný. Prejdi s inštruktorom miesta kde si kixovala, situácie ktoré nezvládaš. Pre mňa osobne najlepšia investícia peňazí aj času, vodičák som dala na prvý krát a s pochvalou

@domka222 no to je to že uz nemam ja na to znovu platit celu autoškolu
@ardnaxela1989 moj syn neurobil ani na 4x, isiel na dalsi kurz, teraz v druhom kurze uz urobil, jednoducho potreboval viac jazdit. A to je inteligentny, sikovny chalan. V sucasnosti ich poriadne potrapia, zavisi aj od policajta, niektori su fakt neprijemni. Ked on robil, tak tiez ich vela nepreslo. V kazdej skupine nniekto nepresiel a bola aj skupina, ze presli tusim jeden dvaja, a ostatni nic.