Ani na tretíkrát som neurobila skúšky v autoškole
Dnes som mala 3 skúšku z autoškoly nedala som znovu jazdu som strašny stresak mam ešte jeden pokus ale už ani nemam chuť ísť mam chuť to skončíť a zmierit sa stym ze na to nemám nie každemu je sudene jazdit aj keď ma to baví ale proste stres zvíťazi keď si dam kondične jazdy tam mi to ide ale už na skúške proste robím chyby zo stresu a úzkosti píšem tu či je niekto kto urobil na 4 pokus? Lebo teraz sa citim strašne neschopne
@fion22 spravila som nakoniec bez jedinej chyby najlepšie z tých co tam boli ale dala som si 5 kondičných jázd a stres som mala teda riadny až sa čudujem Ako som to dala a áno by ma v malom meste a dlho budem jazdiť najprv len tu kým nezískam prax a až tak ďalej
@ardnaxela1989 super, gratulujem a veľa šťastných km, jazdi tak často ako sa ti len dá, nerob žiadnu pauzu, hneď ako budeš mať vodičský v rukách choď do toho

@fion22 spravila som nakoniec bez jedinej chyby najlepšie z tých co tam boli ale dala som si 5 kondičných jázd a stres som mala teda riadny až sa čudujem Ako som to dala a áno by ma v malom meste a dlho budem jazdiť najprv len tu kým nezískam prax a až tak ďalej
@ardnaxela1989 super gratulujem