icon

Koľko trvá vydanie vodičského preukazu po skúške?

misienka123
Včera o 21:57

Koľko dní trva vydanie VP po urobeni skúšky v autoškole?

ika02
Včera o 22:30

Ahoj, ak ti to súri, môžeš uhradiť poplatok (tuším 40€) a máš ho do 2 dní. Normálne majú na to 30 dní, no zvyčajne sa čaká 2-3 týždne.

ika02
Včera o 22:39

A ten termín nie je od urobenia skúšky, ale od dátumu, kedy oň požiadaš. Môžeš to urobiť na druhý deň po skúške alebo aj o niekoľko týždňov.

milmiu
Dnes o 03:56

@misienka123 musis ist na policiu poziadat, oni ta tam aj odfotia a na vydanie maju 30 dni, pokial si nezaplatis za to, aby si ho mala za 2 dni

patka06
Dnes o 04:47

@misienka123 Rovnako ako každého iného dokladu /OP, pas/ štandardná lehota do 30 dní od podania žiadosti. Reálne podľa toho koľko majú žiadostí, môže prísť aj skôr. Poplatok 10 eur.
Môžeš si priplatiť, za 40 eur ho máš do dvoch pracovných dní od podania žiadosti

arieska
Dnes o 04:56

syn si robil v septembri, aj sme uvažovali že zaplatím to rýchle vydanie, ale poplatok bol vysoký, tak sme šli v štandardnom režime a mal ho cca o 3 týždne.

anonym_0b7a79
Dnes o 05:26

Toto sú základné informácie, ktoré si vieš do pár minút vygoogliť. To už ozaj ľudia takto otupievajú?

misienka123
autor
Dnes o 10:26
@anonym_0b7a79

Toto sú základné informácie, ktoré si vieš do pár minút vygoogliť. To už ozaj ľudia takto otupievajú?

@anonym_0b7a79 anonymka,pevne verím že sa ti uľavilo pri mojej otázke🤔..

misienka123
autor
Dnes o 10:28
@patka06

@misienka123 Rovnako ako každého iného dokladu /OP, pas/ štandardná lehota do 30 dní od podania žiadosti. Reálne podľa toho koľko majú žiadostí, môže prísť aj skôr. Poplatok 10 eur.
Môžeš si priplatiť, za 40 eur ho máš do dvoch pracovných dní od podania žiadosti

@patka06 ..som nevedela že ako pri prvom funguje,som myslela že či autoškola nedáva žiadosť.ďakujem za odpoveď

patka06
Dnes o 10:42
@misienka123

@patka06 ..som nevedela že ako pri prvom funguje,som myslela že či autoškola nedáva žiadosť.ďakujem za odpoveď

@misienka123 Po úspešných skúškach dostaneš od skúšobného komisára papier, s ktorým ideš na oddelenie dokladov a požiadaš o vodičský preukaz. S tým už autoškola nič nemá.