Má zmysel sťažovať sa na inštruktorku v autoškole?
Ahojte, rozmýšľam či mám podať nejakú sťažnosť na moju inštruktorku autoškoly alebo som len ja už taká citlivá lebo ten vodičák naozaj potrebujem a štve ma ako sa to naťahuje.
V marci som začala chodiť na teóriu, 5. Mája som mala prvú jazdu, nonstop som inštruktorke hovorila že do konca augusta potrebujem mať vodičák hotový, nech mi dá jazdy akokoľvek na husto, nikdy som jazdu nezrušila, ona niekoľko krát, dokonca v júni som tam mala tri týždne okno čo zrušila jazdy, niekoľko krát keď mi zrušila jazdy s tým že je chorá, nedá sa jej a tak som ju stretla po mesta jazdiť s niekým iným. Stále ma ubezpečovala ako to do konca augusta stíhame... nakoniec som 30.08 mala poslednú jazdu.
Tie jazdy s ňou boli nič moc...prišlo mi ako by bola na mne zasadnuta..dokonca raz keď opravovali cestu na jednom úseku mi hovorí že mám ísť rovno lebo odbočiť nemôžme kvôli práci na ceste, hovorím jej že rovno je zákaz, ale hovorila že mám prísť pred značku zakazovu, tam je taká voľná plocha a otočiť sa, okej tak som sa pohla a ona začala robiť jak nepríčetná, či chcem ísť do zákazu...takéto veci spravila niekoľko krát, na poslednej jazde na nechala 60 minút na cvičisku, a 30 minút mi ostalo na premávku, z toho som ju 15 minút čakala pred obchodom...zaplatila som si kondičnu jazdu 45minut...35 ma zas nechala na cvičisku aj keď vedela že chcem trénovať parkovanie a rozbiehanie do kopca...začala sa so mnou hádať že cvičisko je dôležité...aj keď som nerobila žiadne chyby...musela som to 7 krát opakovať. Úprimne tak nervóznu a nepríjemnú osobu som dlho nestretla. V autoškole si ju obraňujú lebo je jediná čo jazdí v meste. Preto premýšľam ma vôbec zmysel sa niekde sťažovať?
Nesadol mi inštruktor, asi po tretej jazde som si ho vyžiadala vymeniť. Nerozumiem, prečo si to 4 mesiace neriešila, a riešiš to, až keď to celé skončilo. Neviem kde inde, okrem samotnej autoškoly, by si sa mohla sťažovať.
@anonym_5e1dff píšem v príspevku že v tejto autoškole je ona v meste jediná čo jazdí.
Neriešim to keď to skončilo. Riešila som to aj počas toho ale ako píšem autoškola si ju obraňuje takže sa nevyriešilo nič.
Dnes keď som mala kondičnu jazdu za ktorú som zaplatila 45€ za 45 minút...a len som sa motala po cvičisku ma to už dorazilo.
Ostatni jazdia v lese, ci? 🤦♀️ su to tvoje peniaze. Nas zakaznik, nas pan.. ale uz je neskoro to riesit.. riesila by som to po druhej jazde, nie na konci vycviku.. 🤦♀️
@anonym_5e1dff píšem v príspevku že v tejto autoškole je ona v meste jediná čo jazdí.
Neriešim to keď to skončilo. Riešila som to aj počas toho ale ako píšem autoškola si ju obraňuje takže sa nevyriešilo nič.
Dnes keď som mala kondičnu jazdu za ktorú som zaplatila 45€ za 45 minút...a len som sa motala po cvičisku ma to už dorazilo.
Okej, moja chyba, nepochopila som to tak s tým mestom.
Samozrejme, kondičná jazda má byť v meste. Riešila by som to s autoškolou. Nemajú niekde nejaké info ku kondičným jazdám, že kde sa majú realizovať? To je totálna blbosť.
@anonym_autor No neviem aku mas predstavu - ale moja dcera chodi od januara a este jej chybaju 2 jazdy.. a samozrejme aj cvicisko musi absolvovat, nielen po meste, to je jasne... prides mi ako problemovy typ zeny
@anonym_autor No neviem aku mas predstavu - ale moja dcera chodi od januara a este jej chybaju 2 jazdy.. a samozrejme aj cvicisko musi absolvovat, nielen po meste, to je jasne... prides mi ako problemovy typ zeny
@anonym_8c2740 aj mne príde taká
Veľmi by ma zaujímala verzia druhej strany 🤣 jedine co ti teraz ostáva napísať im oficiálnu sťažnosť, recenziu na google, možno dostaneš aj vyrozumenie.
@anonym_8c2740
to máte nejakú dlhú autoškolu.
môj syn začal koncom mája a 17.9 má skúšky.
Ja som začala v júli a koncom septembra som mala skúšku . Asi jej nejde
@anonym_8c2740
popis recenzie vsade-mozne, kde sa da, ak si ju tam obranuju, nech ma aspon takto verejnu hanbu.
Ja som mala s instruktorom tiez problem, stazovala som sa hned, vymenili mi ho na jazdy, no na teorii ostal, ale tam som odmietla chodit.
Ty si zakaznik, ty si platis sluzbu, mas pravo sa stazovat, ale takto uz PO, ti musia stacit uz len recenzie.
popis recenzie vsade-mozne, kde sa da, ak si ju tam obranuju, nech ma aspon takto verejnu hanbu.
Ja som mala s instruktorom tiez problem, stazovala som sa hned, vymenili mi ho na jazdy, no na teorii ostal, ale tam som odmietla chodit.
Ty si zakaznik, ty si platis sluzbu, mas pravo sa stazovat, ale takto uz PO, ti musia stacit uz len recenzie.
@anonym_bef906 nie nejazdia v lese, v tejto autoškole je jediná inštruktorka. Veď som to aj riešila.
@anonym_5e1dff
Majú info že kondičná jazda má obsahovať to čo si žiak želá precvičiť. No dnes som s tým v autoškole nepochodila, vraj inštruktor vie čo žiak potrebuje
@anonym_8c2740 samozrejme že na cvičisko sme chodili, prvé dve jazdy boli len na cvičisku, na ostatných jazdách sme chodili tak na 30 min na cvičisko a zvyšok po meste. Ide mi hlavne o to že som si kondičnu platila na tréning iných veci, nie na to s čím nemám problém. Vieš 4 ľudia čo boli so mnou v kurze už dávno majú po skúškach. Na začiatku sama povedala že to bude trvať maximálne tri mesiace aj s teóriou.
@anonym_ad9db0 kde presne si myslíš že verzia druhej strany by bola iná? Bola som sa tam sťažovať, mala som od nej správy na messengeri, kde mi rušila jazdy a v tom čase jazdila s druhými..není to ťažké dokázať keďže je teraz ten jiscd systém kde je presne vidieť kto kedy jazdí.
@cyberk bohužiaľ počas toho som nerozmýšľala nad tým riešiť to niekde inde ..sťažovala som sa len majiteľovi...ten je zrejmé rád že ju tam má, má pobočky v 4 mestách a tu mu jazdí len ona...touto poslednou jazdou má ale dostala.
Ja som začala v júli a koncom septembra som mala skúšku . Asi jej nejde
@anonym_8c2740
@anonym_6f1473 3 mesiace mali teoriu, potom 3 jazdy (tyzdne) trenazer a jazdy zacali v juni a ma ich byt tusim 16 alebo 17? Kazdy tyzden jej jedna jazda vysla cca.
@anonym_6f1473 3 mesiace mali teoriu, potom 3 jazdy (tyzdne) trenazer a jazdy zacali v juni a ma ich byt tusim 16 alebo 17? Kazdy tyzden jej jedna jazda vysla cca.
@anonym_8c2740
u nás mali teóriu priebežne s jazdami. a jazdy 2 x do týždňa.
@anonym_8c2740
u nás mali teóriu priebežne s jazdami. a jazdy 2 x do týždňa.
@mondolina jazdy mali dve na jeden termin (2*45min) a trenazer nie 3 ale 4 hodiny
@anonym_8c2740
ak u nás mali zdvojené jazdy, napriek tomu 2 x do týždňa.
každá autoškola to má teda inak. ale počet hodín teórie aj jázd by mal byť rovnaký.
@mondolina Im vychadza 1 zdvojena jazda za tyzden. Su 4 spoluziaci a dcera ma zatial najviac jazd. Syn si robil pred 2 rokmi 6 mesiacov kurz, ale v inej autoskole. Takze tu je to dlhsie.. ale podla mna to je ok, to je zbytocne urychlovat..
Ahoj, vzdy je problem si vybrat autoskolu, kde je jeden instruktor. Pokazi sa auto, instruktor ochorie, nie si spokojna, no nemas moznost vyberu....
Cize uz vyber AS bol chybny. Dalsia vec, mala si to riesit hned, ked nastali problemy. Komunikovat priamo s instruktorkou. Ak AC zvladas bez problemov, poviem, ze dnes ho netreba, ze potrebujem zdokonalit jazdu v premavke a jednoducho na AC nejdem. Ty sa s nou nerozpravas? Ak ťa nechava bezne cakat pred obchodom, preco jej nic nepovies? Jasne, ze niekedy si musi odskocit na toaletu, pripadne pre vodu, ale nema to byt viac ako 5 minut.
Ono by to chcelo vypocut si aj druhu stranu. Niekedy to vypali uplne inak.
Este uvidis, na kolky pokus das skusky.
@anonym_autor Súcitim s tebou. Ja som mala takú blbú inštruktorku v autoškole taktiež. Ale je to už 18 rokov do zadu. Jazdy vynechávala, naťahovala. Pre iných čas mala. Nič nevedela počas jazdy rozprávať len Ježiš Maria Jozef. Pritom som všetky križovatky, značky ovládala. Akurát do kopca som sa zle rozbiehala. Nočná jazda ani jedna. A ani jazda po diaľnici. A termín skúšok mi zatajila, dala ma až o dva týždne neskôr. A tam úplne iná skupina ľudí, než s akou som chodila na kurz. A ja z toho v strese. Našťastie všetko dobre dopadlo, teória na plný počet bodov aj jazdu som urobila.
A tá pani "inštruktorka" už potom dlho inštruktorku asi nerobila, lebo som ju neskôr videla v obchode v pokladni. No bola to skrátka p*ča na entú.
@anonym_autor Súcitim s tebou. Ja som mala takú blbú inštruktorku v autoškole taktiež. Ale je to už 18 rokov do zadu. Jazdy vynechávala, naťahovala. Pre iných čas mala. Nič nevedela počas jazdy rozprávať len Ježiš Maria Jozef. Pritom som všetky križovatky, značky ovládala. Akurát do kopca som sa zle rozbiehala. Nočná jazda ani jedna. A ani jazda po diaľnici. A termín skúšok mi zatajila, dala ma až o dva týždne neskôr. A tam úplne iná skupina ľudí, než s akou som chodila na kurz. A ja z toho v strese. Našťastie všetko dobre dopadlo, teória na plný počet bodov aj jazdu som urobila.
A tá pani "inštruktorka" už potom dlho inštruktorku asi nerobila, lebo som ju neskôr videla v obchode v pokladni. No bola to skrátka p*ča na entú.
@anonym_5c3581 ha-haaa, ak robis vodicak v lete, chcela by som vidiet, ktory instruktor jazdi po 22.00, aby si mala jazdu po tme. A na dialnicu tiez niektori vobec nechodia, lebo nemaju dialnicnu znamku, alebo maju dialnicu velmi daleko. Preco by ti zatajila termin skusky. Ved termin davaju policajti, nie instruktor. Ak by si mala rovnaky termin, ako ini ucastnici kurzu a neprides, musela by si ist na nahradny a mat ospravedlnenku od lekara. Inak by si mala opravny termin. Asi si viac domyslas a nevies fakty.
@anonym_5c3581 ha-haaa, ak robis vodicak v lete, chcela by som vidiet, ktory instruktor jazdi po 22.00, aby si mala jazdu po tme. A na dialnicu tiez niektori vobec nechodia, lebo nemaju dialnicnu znamku, alebo maju dialnicu velmi daleko. Preco by ti zatajila termin skusky. Ved termin davaju policajti, nie instruktor. Ak by si mala rovnaky termin, ako ini ucastnici kurzu a neprides, musela by si ist na nahradny a mat ospravedlnenku od lekara. Inak by si mala opravny termin. Asi si viac domyslas a nevies fakty.
@anonym_c1cd10 No ha-ha neha-ha. Ja som robila vodičák v novembri a nie v lete. A v novembri je už 16:30 krásne tma. Takže kto sa tu baví o lete. A áno, skúšky dáva polícia a na termíny priraďuje autoškola. A ona ma zaradila na skúšku o dva týždne neskôr, ako bola moja skupina z kurzu.
A prečo by to robila ? Pretože bola jednoducho šlahnutá, uprednostňovala známosti, alebo na mne mohla byť zasadnutá, hoci som jej nič neurobila ?
Takže si choď hahákať niekde inde.
@anonym_c1cd10 No ha-ha neha-ha. Ja som robila vodičák v novembri a nie v lete. A v novembri je už 16:30 krásne tma. Takže kto sa tu baví o lete. A áno, skúšky dáva polícia a na termíny priraďuje autoškola. A ona ma zaradila na skúšku o dva týždne neskôr, ako bola moja skupina z kurzu.
A prečo by to robila ? Pretože bola jednoducho šlahnutá, uprednostňovala známosti, alebo na mne mohla byť zasadnutá, hoci som jej nič neurobila ?
Takže si choď hahákať niekde inde.
@anonym_5c3581 na skusky ta prihlasi AS, ale termin AS neovplyvni. V nasom okrese len jeden den v tyzdni rano je to mozne dat prihlasku na skusky.Ak si poslednu jazdu mala uz len v ten den napr. o 11.00, na tento termin sa uz nedostanes, aj keby vsetci z tvojho kurzu tam isli. Zbytocne budes tvrdit nieco ine.
@anonym_5c3581 na skusky ta prihlasi AS, ale termin AS neovplyvni. V nasom okrese len jeden den v tyzdni rano je to mozne dat prihlasku na skusky.Ak si poslednu jazdu mala uz len v ten den napr. o 11.00, na tento termin sa uz nedostanes, aj keby vsetci z tvojho kurzu tam isli. Zbytocne budes tvrdit nieco ine.
@anonym_c1cd10 A čo Tebe vlastne ide ? Je s tebou nemám záujem diskutovať o svojej autoškole. Odpovedala som autorke a nie s Tebou rozvíjala debatu. Písala som, že to bolo 18 rokov do zadu. Tú autoškolu som si odžila ja, nie Ty. Tak ma prosím meobťažuj.
@anonym_c1cd10 A čo Tebe vlastne ide ? Je s tebou nemám záujem diskutovať o svojej autoškole. Odpovedala som autorke a nie s Tebou rozvíjala debatu. Písala som, že to bolo 18 rokov do zadu. Tú autoškolu som si odžila ja, nie Ty. Tak ma prosím meobťažuj.
@anonym_5c3581 neobtazujem ta, len pises mylne info a ze o "nocnu jazdu" ta instruktorka ochudobnila🤔😁. No nasmiech, nehnevaj sa! Pekny zvysok dna.
@anonym_5c3581 neobtazujem ta, len pises mylne info a ze o "nocnu jazdu" ta instruktorka ochudobnila🤔😁. No nasmiech, nehnevaj sa! Pekny zvysok dna.
@anonym_c1cd10 Ešte som nevidela tvoj ksicht, či je na smiech.
AI sa pytas? Tak sa opytaj vetu. Je nocna jazda v autoskole povinna? A napise ti, ze nie.
Mala by byt jedna jazda za stazenych podmienok (tma, dazd, sneh...). Ziadna nocna!!!
AI sa pytas? Tak sa opytaj vetu. Je nocna jazda v autoskole povinna? A napise ti, ze nie.
Mala by byt jedna jazda za stazenych podmienok (tma, dazd, sneh...). Ziadna nocna!!!
@anonym_c1cd10 Tu to máš, Ty agent provokatér. A ďalej sa chorou osobou baviť nemienim.

Nesadol mi inštruktor, asi po tretej jazde som si ho vyžiadala vymeniť. Nerozumiem, prečo si to 4 mesiace neriešila, a riešiš to, až keď to celé skončilo. Neviem kde inde, okrem samotnej autoškoly, by si sa mohla sťažovať.