icon

Máte skúsenosť s kondičnou jazdou v autoškole po rokoch?

6. jún 2026

Dobrý deň, vodičský preukaz mám dlho, ale takmer nejazdím. Zvažujem kondičné jazdy. Pomohlo vám to získať istotu za volantom? Ide o skutočne viac rokov.

kvietok1233
6. jún 2026

@anonym_autor áno pomohlo mala som kondičné po 15 rokoch od vodičáku...vôbec som dovtedy nesoferovala

petamich
6. jún 2026

Aj manzel mal 🙂 nejazdil asi dobrych rokov a ked prisiel cas, ze sa nam auto zislo, zaobstarali sme, tak siel na kondicne jazdy aby sa citil istejsie.

autor
6. jún 2026
@kvietok1233

@anonym_autor áno pomohlo mala som kondičné po 15 rokoch od vodičáku...vôbec som dovtedy nesoferovala

@kvietok1233 A odvtedy jazdíš? Ja som prestala jednu zimu, keď napadol sneh a potom som už nezačala :-/ Teraz by sa mi ale jazdiť hodilo.

kvietok1233
7. jún 2026
@anonym_autor

@kvietok1233 A odvtedy jazdíš? Ja som prestala jednu zimu, keď napadol sneh a potom som už nezačala :-/ Teraz by sa mi ale jazdiť hodilo.

@anonym_autor áno jazdím cca mesiac a vďaka tomu že mám automat je to s ním pecka 😃 najprv ten mesiac som chodila s manželom a už som mala aj 4 samostatne jazdy

anonym_ecfccd
7. jún 2026

Najlepší spôsob, ako zistíš, či môžeš ísť sama do premávky. Po prvej budeš mať pravdepodobne pocit, že si všetko zabudla, no po 2.-3. vieš, na čom si.