icon

Obiehate autoškolu v meste, alebo vám to neprekáža?

Dnes o 14:19

Čisto zo zvedavosti - keď šoférujete v meste a pred vami ide autoškola, máte hneď potrebu ju obehnúť?

Nemyslím diaľnicu ani okresku, skôr bežnú jazdu v meste. Autoškola ide pomalšie, opatrnejšie, niekedy váha na križovatke. Ja si všímam, že niektorí vodiči sú za ňou nervózni po pár sekundách a musia sa dostať pred ňu za každú cenu.

Viete ísť chvíľu za autoškolou, alebo vás to tiež znervózňuje?

anos18
Dnes o 14:24

@anonym_autor ja som pokojny šofér, kľudne vydržím.

belllinka
Dnes o 14:32

@anonym_autor ano, lezie mi na nervy, ak sa da, obehnem ju. Ale tak isto mi lezu na nervy aj auta, co idu po meste 30, ak tam je 50-ka. A su to hlavne zeny. Tie tiez obieham.

tuniska_008
Dnes o 14:37

@anonym_autor jasne ze obieham. Ja mam len jedny nervy. To je zabity cas sa za nou trepat.

tilly
Dnes o 14:40

Za každú cenu nie, ale ak je možnosť, jasné. Ja si idem rada svojim tempom. Je to bezpečnejšie

anonym_8c22af
Dnes o 15:07

ak je možnosť - neváham

anonym_0cc0bd
Dnes o 15:20

Idem normálne za ňou bárs mám nervy, ale aj pochopenie.

anonym_75e751
Dnes o 15:50

@anonym_autor Radšej ju mať na očiach ako A zadkom.😃

richard_polak
Dnes o 16:03

Ak môžem obehnem ak nie je vydržím ale nelepím sa lebo no nikdy človek nevie :D

anonym_4f34a1
Dnes o 16:38

@anonym_autor obieham, prečo by som sa za nimi suchtala…dcéra robila vodicak práve, vraj oni ani nemôžu ist rýchlejšie v meste ako 40.

anonym_1ba7cb
Dnes o 16:47

Ahoj, je múdrejšie sa netrepať za autoškolou. Vieš koľkokrát sa stane, že ten "polovodič" chce preradiť a namiesto spojky stlačí brzdu? Nie jemne, na podlahu. Tam nemá ako zasiahnuť ani inštruktor, ten pedál mu spod nohy nevytiahne.
Treba byť trpezlivý, všetci sme raz začínali, ale radšej väčší odstup od AŠ.

anonym_16329d
Dnes o 16:54

Vela vodicov zabuda, ze tiez v takom aute sedeli ….
Som trpezliva, pockam si .

ovecka31
Dnes o 17:45

Idem za nou.. a drzim si odstup.. ja to volam vyhliadkova jazda 😁😁

euka210
Dnes o 17:57

@anonym_autor nemam tu potrebu za kazdu cenu ju obehovat...ked nie je moznost obehnut, tak idem pekne za nou radsej aj s odstupom. Ked ide 40km/h na konci mesta, tak obehujem, ked v meste v premavke, tak nie.

euka210
Dnes o 18:00
@belllinka

@anonym_autor ano, lezie mi na nervy, ak sa da, obehnem ju. Ale tak isto mi lezu na nervy aj auta, co idu po meste 30, ak tam je 50-ka. A su to hlavne zeny. Tie tiez obieham.

@belllinka ja som taka ista rano, ked ponahlame do skoly, dlha rovna cesta a niekto sa vlecie 40🤦‍♀️...u nas su to vacsinou dochodcovia

anonym_0584e9
Dnes o 18:24

@anonym_autor obieham

anonym_2874e0
Dnes o 21:06

Robim si vodicak a 90% vodicov ma obieha aj ked idem maximalnou povolenou a aj za cenu, ze riskuju alebo ohrozuju. A aj tak kazdych 30 sekund stojime spolu na rovnakych prechodoch alebo semaforoch.