icon

Odobraté vodičské oprávnenie: Ako žiadať o znovu udelenie?

kolobezkar
Dnes o 13:02

Zdravím vás,

odobrali mi vodičské oprávnenie za jazdu na kolobežke pod vplyvom alkoholu.
Zákaz už uplynul ale nesmiem znovu jazdiť predtým ako mi to nepovolia.

Je tu niekto kto si týmto procesom prešiel?

Našiel som formulár žiadosti pre cudzincov, ale mám k tomu otázky... treba k tomu rovno poslať aj register trestov? lekársku kontrolu? zaplatiť poplatok? alebo najprv pošlem žiadosť a počkám čo mi povedia?
Dávajú si extrémne načas takže opýtať sa priamo ich je tak trochu zbytočné...
Ďakujem

jeennyv
Dnes o 13:08

Ked ti odoberu vodicak, musis ist znova do autoskoly na preskusanie

anonym_13d14e
Dnes o 13:11

Prosím? Odobrali ti vodičák za jazdu na kolobezke pod vplyvom alkoholu? A ak by si nemal vodičák a jazdis na kolobezke pod vplyvom, tak čo by ti odobrali? 🙈

anonym_5eff02
Dnes o 13:40
@anonym_13d14e

Prosím? Odobrali ti vodičák za jazdu na kolobezke pod vplyvom alkoholu? A ak by si nemal vodičák a jazdis na kolobezke pod vplyvom, tak čo by ti odobrali? 🙈

@anonym_13d14e dcérn spolužiak dostal pred týždňom údajne 400€ za toto, vzhľadom k veku vp ešte nemá

bebebi
Dnes o 13:54
@anonym_13d14e

@anonym_13d14e bývalému kolegovi odobrali vodičák na auto, pretože jazdil na motorke bez vodičáku na motorku.

Čo myslíš, že je viac motivujúce do budúcna, aby sa to neopakovalo? Ak by dostal len peňažnú pokutu, ver tomu, že nebude mať problém urobiť to znova. Avšak ak mu zoberú vodičák, to si už 2x rozmyslí či ešte pôjde na kolobežke pod vplyvom.

jeennyv
Dnes o 15:05
@bebebi

@anonym_13d14e bývalému kolegovi odobrali vodičák na auto, pretože jazdil na motorke bez vodičáku na motorku.

Čo myslíš, že je viac motivujúce do budúcna, aby sa to neopakovalo? Ak by dostal len peňažnú pokutu, ver tomu, že nebude mať problém urobiť to znova. Avšak ak mu zoberú vodičák, to si už 2x rozmyslí či ešte pôjde na kolobežke pod vplyvom.

@bebebi ale toto je bezny postup a logicke, ved mas skupiny…to ze mas vodicak neznamena, ze mas vodicak na velku motorku ci kamion autobus atd….vodicak je jeden, ale skupin je viac

bebebi
Dnes o 16:37

@jeennyv Veď práve preto to píšem, že to takto funguje, lebo anonym vyššie bol prekvapený, že mu odobrali vodičák kvôli kolobežke.

kvietok2012
Dnes o 17:55

Chod na dopravný inšpektorat podla tvojho pobytu a tam ti povedia ako budes postupovať dalej.