Stihneme na cvičisku s kuželkami všetko nacvičiť?
Zdravím,
robím si autoškolu a pomaly dokončujem predpísané jazdy. Na cvičisku som zatiaľ bola len 1x - na úplne prvej "jazde", na ktorej som len so spojkou krúžila stále dookola. Ostatné jazdy už boli v normálnej premávke. Termín záverečnej skúšky sa blíži a tento piatok mám konečne cvičisko s kuželkami, ale mám ho ešte s jedným chalanom dokopy. Stihne nám obidvom inštruktor za hodinu a pol vysvetliť všetky potrebné úkony? Ja by som si to rada skúšala stále dookola, cvičiska sa najviac bojím.
Ďakujem za vaše pohľady.
Tak mal by vás mať po samo a podľa toho koľko hodín ti ostalo aj vysvetliť. Ak máš len 45 min ,tak to by som trvala natom že si zaplatím ešte radšej . To uz si prihlásená na skúšky ? Aj keď nemáš ešte všetko dokoncene .
@parvinka0001 Napísali nás obidvoch dokopy na ten istý čas, ževraj to zvládneme. 🤷🏻♀️
Tento týždeň vo štvrtok mám poslednú jazdu v premávke, v piatok cvičisko s kuželkami a potom nás prihlásia na skúšky.
@parvinka0001 Napísali nás obidvoch dokopy na ten istý čas, ževraj to zvládneme. 🤷🏻♀️
Tento týždeň vo štvrtok mám poslednú jazdu v premávke, v piatok cvičisko s kuželkami a potom nás prihlásia na skúšky.
@anonym_autor aha . Tak nato by som sa nespoliehala že to pôjde obom . Radšej mu povec že ak ti to nepôjde chces ešte jazdu aj keby si si ju mala zaplatiť . Alebo keď si si istá jazdou v premávke tak tu jazdu by som zrušila a radšej šla na cvičisko .
@anonym_autor na ytb nájdeš kopec videí ako parkovať medzi tie kužely, popozeraj ich, potom budeš vedieť čo máš kedy vidieť v späťáku. V reálnom živote to parkovanie beztak funguje inak 🙂.
@anonym_autor na ytb nájdeš kopec videí ako parkovať medzi tie kužely, popozeraj ich, potom budeš vedieť čo máš kedy vidieť v späťáku. V reálnom živote to parkovanie beztak funguje inak 🙂.
@anonym_dff8b0 toto keby čítal môj inštruktor infarkt by už dostal 😁on je alergický na toto že koľko je tam zrazu odborníkov 😁myslím na YouTube
@anonym_dff8b0 Ja viem, pozerám stále, ale chcem to aj sama dostatočne zažiť reálne. 😅
@anonym_dff8b0 toto keby čítal môj inštruktor infarkt by už dostal 😁on je alergický na toto že koľko je tam zrazu odborníkov 😁myslím na YouTube
@parvinka0001 my sme mali priamo od nášho inštruktora videa, takže mi to veľmi pomohlo 😅.
No ja keď som robila autoškolu tak na 4 hodine sme išli na kuželky a riešili ako sa parkuje. S tým že potom ešte minimálne 3-krát som ešte počas normálnych hodín na 10 minút bola na cvičisku. A pred skúškou taktiež sme si to prešli 3 krát a išli ďalej. Takže ja som to reálne mala už že nacvičené a bola som si vždy istá. Čo viem tak aj v iných autoškolách tak to funguje že potom sa chodí priebežne na 10-15 minút len si to precvičiť
@parvinka0001 veď to pomôže.. aspoň má človek pohľad aj "zhora"ako to má vyzerať a čo treba robiť..my sme na cvičisku mali pomôcky,tyčky že pri ktorej v spätnom videnej začať naplno točiť volantom a pri ktorej zacúvať a aj auto vybavene cuvacimy kamerami.to sa robilo cvičisko ľavou zadnou na skúškach😁😀
@parvinka0001 veď to pomôže.. aspoň má človek pohľad aj "zhora"ako to má vyzerať a čo treba robiť..my sme na cvičisku mali pomôcky,tyčky že pri ktorej v spätnom videnej začať naplno točiť volantom a pri ktorej zacúvať a aj auto vybavene cuvacimy kamerami.to sa robilo cvičisko ľavou zadnou na skúškach😁😀
@anonym_9783d8 tiež ma takto učí že čo okolo ktorej tyčky. Ale keď som mu vravela že som pozerala videá mal dosť 😁

Tak mal by vás mať po samo a podľa toho koľko hodín ti ostalo aj vysvetliť. Ak máš len 45 min ,tak to by som trvala natom že si zaplatím ešte radšej . To uz si prihlásená na skúšky ? Aj keď nemáš ešte všetko dokoncene .