icon

Stihneme na cvičisku s kuželkami všetko nacvičiť?

10. aug 2026

Zdravím,

robím si autoškolu a pomaly dokončujem predpísané jazdy. Na cvičisku som zatiaľ bola len 1x - na úplne prvej "jazde", na ktorej som len so spojkou krúžila stále dookola. Ostatné jazdy už boli v normálnej premávke. Termín záverečnej skúšky sa blíži a tento piatok mám konečne cvičisko s kuželkami, ale mám ho ešte s jedným chalanom dokopy. Stihne nám obidvom inštruktor za hodinu a pol vysvetliť všetky potrebné úkony? Ja by som si to rada skúšala stále dookola, cvičiska sa najviac bojím.

Ďakujem za vaše pohľady.

parvinka0001
10. aug 2026

Tak mal by vás mať po samo a podľa toho koľko hodín ti ostalo aj vysvetliť. Ak máš len 45 min ,tak to by som trvala natom že si zaplatím ešte radšej . To uz si prihlásená na skúšky ? Aj keď nemáš ešte všetko dokoncene .

autor
10. aug 2026
@parvinka0001

Tak mal by vás mať po samo a podľa toho koľko hodín ti ostalo aj vysvetliť. Ak máš len 45 min ,tak to by som trvala natom že si zaplatím ešte radšej . To uz si prihlásená na skúšky ? Aj keď nemáš ešte všetko dokoncene .

@parvinka0001 Napísali nás obidvoch dokopy na ten istý čas, ževraj to zvládneme. 🤷🏻‍♀️

Tento týždeň vo štvrtok mám poslednú jazdu v premávke, v piatok cvičisko s kuželkami a potom nás prihlásia na skúšky.

parvinka0001
10. aug 2026
@anonym_autor

@parvinka0001 Napísali nás obidvoch dokopy na ten istý čas, ževraj to zvládneme. 🤷🏻‍♀️

Tento týždeň vo štvrtok mám poslednú jazdu v premávke, v piatok cvičisko s kuželkami a potom nás prihlásia na skúšky.

@anonym_autor aha . Tak nato by som sa nespoliehala že to pôjde obom . Radšej mu povec že ak ti to nepôjde chces ešte jazdu aj keby si si ju mala zaplatiť . Alebo keď si si istá jazdou v premávke tak tu jazdu by som zrušila a radšej šla na cvičisko .

anonym_dff8b0
10. aug 2026

@anonym_autor na ytb nájdeš kopec videí ako parkovať medzi tie kužely, popozeraj ich, potom budeš vedieť čo máš kedy vidieť v späťáku. V reálnom živote to parkovanie beztak funguje inak 🙂.

parvinka0001
10. aug 2026
@anonym_dff8b0

@anonym_autor na ytb nájdeš kopec videí ako parkovať medzi tie kužely, popozeraj ich, potom budeš vedieť čo máš kedy vidieť v späťáku. V reálnom živote to parkovanie beztak funguje inak 🙂.

@anonym_dff8b0 toto keby čítal môj inštruktor infarkt by už dostal 😁on je alergický na toto že koľko je tam zrazu odborníkov 😁myslím na YouTube

autor
10. aug 2026
@anonym_dff8b0

@anonym_dff8b0 Ja viem, pozerám stále, ale chcem to aj sama dostatočne zažiť reálne. 😅

anonym_dff8b0
10. aug 2026
@parvinka0001

@anonym_dff8b0 toto keby čítal môj inštruktor infarkt by už dostal 😁on je alergický na toto že koľko je tam zrazu odborníkov 😁myslím na YouTube

@parvinka0001 my sme mali priamo od nášho inštruktora videa, takže mi to veľmi pomohlo 😅.

hviezdicka002
10. aug 2026

No ja keď som robila autoškolu tak na 4 hodine sme išli na kuželky a riešili ako sa parkuje. S tým že potom ešte minimálne 3-krát som ešte počas normálnych hodín na 10 minút bola na cvičisku. A pred skúškou taktiež sme si to prešli 3 krát a išli ďalej. Takže ja som to reálne mala už že nacvičené a bola som si vždy istá. Čo viem tak aj v iných autoškolách tak to funguje že potom sa chodí priebežne na 10-15 minút len si to precvičiť

anonym_9783d8
10. aug 2026
@parvinka0001

@parvinka0001 veď to pomôže.. aspoň má človek pohľad aj "zhora"ako to má vyzerať a čo treba robiť..my sme na cvičisku mali pomôcky,tyčky že pri ktorej v spätnom videnej začať naplno točiť volantom a pri ktorej zacúvať a aj auto vybavene cuvacimy kamerami.to sa robilo cvičisko ľavou zadnou na skúškach😁😀

parvinka0001
10. aug 2026
@anonym_9783d8

@parvinka0001 veď to pomôže.. aspoň má človek pohľad aj "zhora"ako to má vyzerať a čo treba robiť..my sme na cvičisku mali pomôcky,tyčky že pri ktorej v spätnom videnej začať naplno točiť volantom a pri ktorej zacúvať a aj auto vybavene cuvacimy kamerami.to sa robilo cvičisko ľavou zadnou na skúškach😁😀

@anonym_9783d8 tiež ma takto učí že čo okolo ktorej tyčky. Ale keď som mu vravela že som pozerala videá mal dosť 😁