Ako mám používať vitamín C, Retinol a kyselinu hyalurónovú?

3. apr 2022

Ahojte žienky,ako mam pouzivat vitamin C,retinol,kyselinu hyaluronovu? Ako to mam pouzivat? Tyzden iba retinol,tyzden zasa iba Cecko a potom tyzden kyselinu hyaluronovu? Toto vsetko su sera.Ako ich teda pouzivat? Dakujem...nie som v kozmetike az taka zbehlá.Dakujem Vam za rady🙂

romanovaz
3. apr 2022

Ahoj,C-cko mozes kazdy den rano,kysel.hyal.vecer a retinol cca.3 v tyzdni.Resp.ja sera striedam.No odporucam na instag. sledovat smartbeauty

marcellka32
3. apr 2022

Céčko ráno, kyselina hyalurónová hocikedy, retinol večer, a každý deň spf50

mila23
3. apr 2022

Céčko ráno, potom kľudne hyaluronka a retinol večer - ale max tak 2-3 krát do týždňa. Hyaluronku môžeš aj večer kľudne. Rozhodne ale treba krém s SPF - pri céčku aj pri retinole….. inak ich dávaš zbytocne

karelova
3. apr 2022

Prosím ťa, v mene tvojej pokožky, najprv si to poriadne nastuduj a až potom začni používať. Je skvelé, že chceš pre svoju pleť niečo urobiť ale pred použitím produktov s účinnými látkami, si ich najprv poriadne nastuduj. Je x beauty profilov, z ktorých môžeš čerpať. Napríklad bbwk, smartbeauty, drews_beauty. Založiť diskusiu na MK nestačí. Tu ti odpovedia stručne a možno nie všetko, co by si potrebovala vedieť. Vieš napríklad, ze retinol sa nesmie v tehotenstve a pri dojčení? A to je len príklad. Z úvodnej otázky je zrejmé, ze máš v tom dosť chaos, tak pre svoje dobro si to najprv poriadne nastuduj a až potom používaj.

dominika_sk
3. apr 2022

Pozri tento profil na ig. Všetko krasne rozpisane.