Kozmetika pre mužov

zuzula507
13. sep 2020

Ahojte aku kozmetiku pouzivaju vasi muzi? Nejaky cistiaci pletovy peeling, masku, pletovy krem ? Potrebujem poradit overenu znacku. Zhanam nieco pre 38 rocneho s citlivou pletou

lenuliatko84
13. sep 2020

Mpn muz pouziva garnier sady pre panov, a je spokojny

marygk
13. sep 2020

Ahoj, Juvena má veľmi dobrý rad, kozmetiky pre mužov.

arabellka1
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
evicka3692
25. apr 2021

@zuzula507 Moj muž teraz presedlal na angry beards a okrem toho, že má pleť v naozaj dobrom stave, tak mi vonia fantasticky

klara_ku
29. apr 2021

Ahojky, to by aj mňa zaujímalo, čo vaši páni používajú ;)

kozumplikovasandra
2. máj 2021

Môj muž si na seba potrpí, kupuje si toho tuším viac ako ja :D Šampón, tonikum na vlasy, samozrejme prípavky na holenie a starostlivosť o fúzy a bradu...máme toho plnú kúpelňu.

maggieee
25. máj 2021

Môj frajer, patrične hrdý na svoj porast, používa značku Angry Beards

simca06022011
25. máj 2021

Nič :D šampon a sprcháč z lekárne s patrične naštudovaným zložením, vyberal si to teda pol dňa... k tome antiperspirant, ked treba parfum a to by aj stacilo :D som aj mala snahu ale bez sance.. aspon je viac miesta pre mna v kupelni :D

hana_halenarova
30. máj 2021

@maggieee To som si aj ja všimla, že je u nás novinka 🙂 Na práčke som objavila vosk na bradu. Celkom ma prekvapilo, ako z toho pekne vonia :D

incusa
1. jún 2021

A čo všetko vaši chlapi používajú? Ja kupujem môjmu mužovi vždy sprcháč a vodu po holení a už mi dochádzajú nápady...

julia204
1. jún 2021

Baby závidím moj ma sprchac, mydlo na fuzy, olej na fuzy, balzam na fuzy, vosk na fuzy, 2kefy na fuzy, zehlicku na fuzy , 1 kefu na vlasy , balzam po holení a gel na vlasy 🙈...

ivikdurdik
2. jún 2021

Parfém, gel na holenie, balzám po holení, šampón na bradu, balzam na bradu a ešte aj nejaký vosk 😉

incusa
3. jún 2021

@Júlia204 @ivikdurdik teda ženy, vy musíte mať doma iných fešákov, keď sa o seba tak starajú 😍 😎

julia204
3. jún 2021

@incusa letna s Chorvátska , tie fuzy s tej slanej vody bola pohroma 😂