Kto používa prírodnú kozmetiku?

michkat
27. júl 2022

Ahojte,

robím si taký malý prieskum. 🙂
Je tu niekto, kto používa prírodnú kozmetiku alebo teda prevažne z prírodných zložiek, ale bez vonných a esenciálnych olejov no zároveň bez rafinovaných ingrediencií? V tom prípade je cítiť prírodné zložky, napr. bambucké maslo.
Ak áno, prekáža vám to či to je v poriadku, že len tie esenciálne a vonné oleje vám prekážajú ?

Ďakujem za odpovede. 🙂

anicka176
28. júl 2022

@michkat neprekáža mi bez parfumácie a ani s esenciálnymi olejmi, podstatné je zloženie a dobrý účinok kozmetiky 😊

michkat
autor
28. júl 2022

@anicka176 Ďakujem za odpoveď - konkrétnejšie bez parfumácie - neprekážala by vám teda ani prirodzená vôňa napr. použitého masla ako píšem, je tak? Pýtam sa lebo, keď ľudia hľadajú kozmetiku bez parfumácie, ťažko povedať či očakávajú, že naozaj nebude cítiť vôbec nič alebo a to sa týka prevažne tej prírodnej kozmetiky, že im neprekáža prirodzená vôňa použitých zložiek. (pokiaľ to nie je ozaj nepríjemné, hoci aj to je subjektívne, ale to sa už rozumieme 🙂 )

anicka176
28. júl 2022

@michkat áno rozumieme, mne by tá vôňa nevadila, už som mala taký prípravok 😊

michkat
autor
28. júl 2022

@anicka176 Dobre, ďakujem za názor, ešte raz 🙂

yvett78
3. feb 2023

Ja pouzivam cisto prirodnu kozmetiku v salone a klientky su tiez spokojne lebo to nesposobuje ziadne alergicke reakcie.Vzdy im odporucim aj prirodne zvnutra a pokozka, plet je krasna.

akvi
3. feb 2023

@michkat pouzivam a nevadi mi prirodzena vona po maslach. S esenciami som opatrna, radsej ich "ozeliem", pretoze sa mi ozaj nechce premyslat nad tym, ze ok, toto pod oci radsej nie, toto na slnko radsej nie a pod.. Cize kludne bez vone, som s tym ok..

sanen
3. feb 2023

dobrá prírodná kozmetika, má dobré zloženie a vôňa ozaj prírodná. https://havlikovaapoteka.cz/sk/?gclid=EAIaIQobC...