Ahojte. Chcela by som sa opytat, pripadne poradit, ci je tu nikto kto ma skusenosti s odstranenim pigmentovych skvrn. Hlavne ma zaujima, ci existuje nejaky overeny pripravok a hlavne aj cenovo dostupny. Dakujem za vsetky cenne rady.
@sis1005 este som nasla aj webku na tento krem. www.lipogelk5.sk
@sis1005 ako lekarka pracujuca aj v korektivnej dermatologii odporucam urcite ako prve prevenciu a to pouzitie faktora 50. Pokial uz vsak vznikli pigmentacie a mame sa bavit o kremikoch - jedinym 100% ucinnym su pripravky s obsakom hydrochinonu - u nas zakazane, niekto si to dovasa z usa, dobre u nas dostupne depigmentacns rada znacky Neostrata, obsahuje latku na podobnrj baze ako hydrochinon - mam pacientov kt po nej pigmentacii zbledli, avsak su ludia kt musia vyuzit ine metody.. ja celkom rada odporucam v celku komfortne, nedevastacne osetrenia chem.peeling v kombinacii s ipl.. avsak existuju aj ine osetrenia - laserove, zalezi od konkretnej pignentacie.. 🙂
@loravcovaa dakujem velmi pekne za informaciu. Mne lekarnicka povedala, ze tento krem je na baze 4% pidabenzonu a ze je to nahrada za spominany ucinny avsak zakazany hydrochinon.
Ahojte, moja svokra k5 lipogel tiez pouziva a naozaj po 6 tyzdnoch jej skrny krasne zacali blednut. Dermatologicka jej ho odporucila. Cenovo je o dost dostupnejsi ako neotone. 😘🥇
Ja som sa zobudila neskoro pred letom, väčšina prípravkov sa odporúča v zimnom období a na odporúčania kožnej som aj ja skúsila K5 keďže funguje aj v lete a má aj UV faktor. Ja mám veľmi silnú pigmentáciu a cca 2 mesiacoch už vidím rozdiel, môžem odporučiť.
@mirus1978 a asi kedy si videla prve vysledky? Pouziva to aj kamoska a jej sa vytvorili tzv. tehu pigmentove skrny. No a ona mi povedala, ze uz po cca 5-6 tyzdnoch videla krasne zosvetlenie skvrn. No a ja vnimam aj velmi prijemnu pokozku na dotyk po aplikovani na dane miesto. Som rada, ze som nasla nieco co je hlavne neagresivne pre pokozku. 😊🥰👍❤
@sis1005 Ahoj,ja mám presne ten istý problém,som tak strašne flakata, až sa hanbím,v práci nemôžem mať vôbec make-up, takže je to katastrofálne , teraz som rok na md,a stále nosím klobúk, alebo šiltovku,inak ani make-up to nezamaskuje, veď vieš ,no a vlastne píšem ti lebo tiež budem veľmi zvedavá na tvoje výsledky s krémom K5 ,a kde si ho kúpila? V lekárni? A koľko ťa vyšiel? Ja si teraz na materskej nemôžem vyskakovať,ale na tieto škvrny musím niečo vymyslieť 🙏😕 ďakujem krásne
@chinwag dobrý deň, mám na vás otázku, našla som si krém ktorý sa dá kúpiť v USA,Turecku, alebo Egipte,takto som sa aspoň dočítala,zrovna idú známi do Turecka a ja by som si ho dala kúpiť, otázka je možno hlúpa,ale predsa či neviete keď mi ho tam kúpia či s tým nebude potom problém na letisku, že prevážajú niečo čo je u nás zakázané,ako ste to mali vy s tým krémom? Je toto v pohode 😀aby ich kôli mne niekde nezabasli 😂 ďakujem
@123369 ahoj. No moje skusanie je fakt super, uz vidim pekne zosvetlenie. Bola som na dovolenke, cely den na slnku, lebo ja milujem opalovanie a ta uz zosvetlena skvrna nezareagovala na slnko. Co je fakt parada. Ale samozrejme K5 Lipogel som si davala po opalovaci krem, aby to pigmentove miesto bolo chranene. Po dlhej dobe som dosla z dovolenky bez flakov. Ja som kupila krem v lekarni, ale na instagrame som uz videla info, ze da da kupit aj online cez web. Tu je stranka www.lipogel.k5.sk
@123369 ahoj...viem presne o čom píšeš 🤦🏻♀️strašne sú tie fleky...ja ,som sa s nimi trápila tri roky...vyskúšala som toho veľa +plus kožna ambulancia ,prvý prípravok bol z kozmetiky farmasi...bieliace mydlo ,krém...pomohlo to dosť,ale nie úplne...na fb som videla nový prípravok ...kozmetika Nuskin...pouzivam mydlo a čistiaci gél....za mna 🔝
@kvetinka317 ďakujem 😊, idem googlit😁
@123369 precitala som si prispevky a clanky na instagrame lipogel k5 slovensko a tiez mi to potvrdila magistra v lekarni, ze ta ucinna latka nema kontraindikacie a znasa sa aj so slnieckom, oproti inym kremom, ktore su na pigmentove skvrny. Ja som toto prve leto bez flakov. Co sa naozaj tesim 👍🤩
@sis1005 prosím ťa, už som trápna ale predsa sa opýtam,ja nemám pri mojej ročnej cerke toľko času, brázdiť Internet,asi to máš viacej sčítané o tom kréme a vydával mi ju v lekárni muž,no a jeho som sa nechcela vypytovať,ale dnes som bola na nete a nič moc som sa tam o ňom nedocitala,iba jednu vec,čo nebola na krabičke, že sa môže používať max 6-8 týždňov a potom pauza,o tomto niečo nevieš, že keď si spravím tú pauzu, kedy ho môžem zasa natierať? Čítala si o ňom niečo takéto? Ja som si myslela že ho budem natierať až kým ho neminiem 🤷🤦 fakt neviem.
Tu začni písať odpoveď...
Odošli
@sis1005.... Krém Neostrada.... Mne pomohol po jednej dovolenke, pretožea gynekologická neupozornila, že ak užívam antikoncepciu, tak nemôžem ísť na priame slnko. Nuž a ja som išla na Elbu... A vznikli mi pigmentové škvrny. Vtedy mi známy plast. Chirurg doporučil krém Neostrada. Ale nedal sa kúpiť na SVK. Určite pozri na nete. Mne pomohol úplne. A tvar už neopalujem. Používam faktor 50+ a pigmentové škvrny som už nikdy viac nemala.