Kde kupujete originálne parfémy? V parfumériách alebo objednávate cez net na stránkach ako notino, elnino a pod? Ako môžem zistiť, že parfém nie je fejk?
Jedine NOTINO
Ja si zvyknem z Notina objednavat, u mna proste velmi zalezi na tom aby vydrzal parfum, aby mi sedel a najskor som si objednavala parfumy, ktore som mala uz viackrat a potom som uz zacala aj take, ze podla zlozenia, co som si povedala, ze by mi mohli sediet a teraz uz pravidelne z tade objednavam, z inakade uz nie.
Kedysi som v parfumériách kupovala, že na predajniach, ale to zakaždým som z tade odchádzala s hlavou ako balón, takže som s tým prestala a už len cez net.
Ako vieme, ze v kamennej predajni nepredavaju fejky? Raz mi moja kolegyna povedala, co robila v jednej luxusnej znacke oblecenia a doplnkov, ze na SVK /CR sa nosia a predavaju fejky, do Rakuska, Nemecka, Francuzska, Spanielska apd. uz idu originaly. Vtedy som si uvedomila, ze ked chcu, tak ma oklamu, akokolvek si budem davat pozor na fejky. Ja objednavam z Notina alebo parfems.sk