Ahojte baby ake mate skúsenosti s týmto tu?opalati sa to alebo zbytočne vyhodené peniaze a radšej kúpiť spachtlu na tvár?
@lenkamatkova fakt sa to oplatí? Je to z kauflandu.. Máš po tom používaní lepšiu pleť?
Tieto kefky mi pridu ako dost drsna alternativa na cistenie pleti na tvari. Za seba odporucam Foreo Luna
@clarke neviem aká kvalita bude z kauflandu, ja mám trošku drahší kupovaný cez alzu ....je to alternatíva k peelingom, len si treba dať pozor na kefky niektoré sú drsnejšie niektoré úplne hebučké 🙂 a niektoré hlavice sú zase určené len na masáž alebo odličovanie. Pleť mám hebučkú 🙂
@lenkamatkova nekúpila som ho koli tomu ze to tomu nedôverujem nechcem aby mi poškodil pleť ... Neviem co čakať od kauflandu za 10 eur... Tak asi by to bolo drsne a spravilo by to viac škody na pleť ako úžitku...
@lenkamatkova no skôr ja hľadám niečo aby som si nemusela čistiť pleť ručne... Od mazu a od čiernych bodiek... Teraz používam... Na tvár tonikum a penu.. Všetko prírodné a dvakrát za týždeň masky... Myslíš že spachtlu je vhodná na tvár viac ako toto ci odporúča viac túto kefu... Keďže mam mastnú pleť k sklonom k akné... A checal by som aby sa mi pleť vyčistil a zbavila som sa akné...
@clarke ja mám práve naopak veľmi suchú pleť tak neviem čo by to urobila s mastnou pleťou a akné :/ asi si to radšej nekupuj, aby si neoľutovala zbytočne
Ja mam inu znacku ale pouzivam denne! Vyborna vecicka👍🏻
@arabellka1 no ide skôr o to ze hľadám nejaký prístroj na pleť keďže sa mi masti a tvoria sa mi akné tak neviem ci práve po tomto by sa to nezhorsilo... Na čo je konkrétne tento typ prístroju? Lebo viem ze je na odstránenie odumreté koze z tváre...
ja odporúčam, mám síce inú značku ale som veľmi spokojná 🙂