Sivý tieň na obočie

xima
29. apr 2019

Ahojte, zháňam tieň alebo ceruzku na obočie, ideálne svetlo sivej farby. Bola som vo všetkých drogériach, a všade sú len odtiene hnedej. Viete mi poradiť nejakú značku čo to vyrába? Lebo už fakt neviem 🤷

puticka7
29. apr 2019

hmm tak to ti teda poviem, ze ani netusim, kde by sa dala zohnať taká farba. mozno jedine ak by si si obocie dofarbovala tienmi, ktore nie je problem zohnat v hocijakej farbe a zafixovala si obocie nasledne len priesvitnou spiralkou

xima
autor
29. apr 2019

Hej ved to, ze ked pridem do drogerky a pytam sivy tien na obocie tak vacsinou pozeraju prekvapene 😃 ale videla som to na par babach, a velmi sa mi to paci, aj teraz jedna na miss to mala.. nie je zly napad tien normalny vyskusat a zafixovat, ako si napisala, dik

tyrkysova_kobyla
29. apr 2019

@xima ja som videla hnedu, ktora sa taha do siva, mohlo to byt ono, nie len vyslovene siva, ale sivohneda

xima
autor
29. apr 2019

Taku hnedo-sivu mam, od trend it up.. ale nie je to celkom ono 🙂

tyrkysova_kobyla
29. apr 2019

@xima no Trend it up je taka lowcost znacka, nie vsetko maju kvalitne, ale mozno lepsie znacky, budu mat lepsiu hnedosivu 😃 inak mas nejaku foto, ako by ta siva mala vyzerat na obocku?

vendulka80
29. apr 2019

No jediný sivý co som videla bol z dermacolu. Taka zlata tyčinka, maju myslim 3 alebo 4 odtiene. Ma taky hrubší aplikátor, mne moc nevyhovoval lebo nebol taky precízny tak som si kupila tenký štetec na obočie a nanášala pomocou neho.

xima
autor
29. apr 2019

@tyrkysova_kobyla hej trend it up je lacnejšia znacka, ale mne je jedno kolko by stal, ale nic ine som nenasla ☺️ takéto fotky som nasla, ze co asi hladam, priblizne

vendulka80
29. apr 2019

@xima skus este v parfumeriach. Tam maju sice brutal ceny ale myslim, ze dior alebo lancôme by mohli nieco take mat

nika3136
29. apr 2019

@xima na fotkách vidím hnedé obočie
Ale bežne niekto používa na obočie tiene na oči

ajush5
29. apr 2019

Kočky na fotkách nemajú sivé obočie len studený odtien hnedej v nejakom taupe odtieni. Farbu na obočie v studenej hnedej pre blondinku nájdeš v ktorejkoľvek lepšej značke. Ja ich používam od Mac a Anastasia Beverly Hills

sasa1983
29. apr 2019

Urban decay,

xima
autor
29. apr 2019

@nika3136 hej, hlavne tie druhe dve obrazky su viac do hneda, no nic sivsie som na nete nenasla, resp sa nedalo stiahnut

xima
autor
29. apr 2019

@ajush5 dakujem za tip

kika419
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kika419
29. apr 2019

@xima kamarátke pomohlo toto tak možno ti to pomôže ale z vydržou je to vraj super.

xima
autor
29. apr 2019

@kika419 juj super, toto vyzera na sivu 😃 diki pekne za tip

kika419
29. apr 2019

@xima aj je môžem ti poslať fotku ale neskôr keď s nou budem 🙂 aj to vydrží dlho a vraj aj ceruzky tam nájdeš tej farby popozeraj

xima
autor
29. apr 2019

Mozes, budem rada ☺️ popozeram aj ceruzky ☺️

29simona29
29. apr 2019

@xima možno skus zvážiť permanentný makeup obočia, kde ti presne namiešajú farbu a odtieň, ktorý sa ti hodí. Na veľa takých foto, čo si sem dala majú ženy obočie vytetované..

katarinamarkova
29. apr 2019
xima
autor
29. apr 2019

@katarinamarkova hej no ja som to nejak cez Google ani nehladala, len priamo v drogerkach a parfumeriach 🤦😃 ďakujem krásne za tip ☺️

katarinamarkova
29. apr 2019

@xima 😉
veci si treba uľahčiť nie komplikovať.
Som si spomenula teraz na jednu pani učiteľku zo ZŠ: ,, mne je úplne jedno či to viete naspamäť a čo vlastne viete, v živote vám to aj tak bude na nič. Pre mňa je podstatné, či si to čo od vás chcem, viete nájsť a viete to použiť vtedy keď to od vás chcem. 🙂

xima
autor
29. apr 2019

@katarinamarkova ano ja som taky neprakticky tip asi 😃 umelecke duse su vacsinou neprakticke 😅ale ten druhy link co si poslala, ten Tahe silk liner, to sa uz asi nepredáva.. nenaslo mi ziaden obchod.. ale maybelline vyzera ok🙂

selest
29. apr 2019

Ja som mala bud to bol avon alebo oriflame bol na vyber hnedy cierny a sivy. Bola to ceruzka. Ale fakt si nepamatam ktory z tych dvoch to bol

kikusik88
29. apr 2019

@katarinamarkova presne tu mam, ceruzka je. Makkucka

xima
autor
30. apr 2019

@kikusik88 ktoru mas? Tahe silk ci maybelline?

kikusik88
30. apr 2019

@xima maybelline ale aj essence ma napr taku makucku