Skúsenosti s kozmetikou The Ordinary

mirka193
4. júl 2022

Ahojte, aké máte skúsenosti s kozmetikou The Ordinary?

ms_green
4. júl 2022

Ahoj, mne osobne The Ordinary vôbec nepomohlo ale asi to strašne záleží od toho, aké problémy s pleťou máš. Ja už od rannej puberty trpím na akné a veeeeľmi dlho som hľadala niečo, čo by mi pomohlo. V rámci mojej cesty som prešla produktami z drogérie, mastičkami na predpis aj napr. The Ordinary ale bohužiaľ žiadne dramatické zlepšenie sa u mňa nekonalo. Možno trošku lepšie to bolo ale určite nie nejaký "zázrak".

mirka193
autor
4. júl 2022

Ďakujem baby a Revolution - mate nejaké skúsenosti? Hľadám niečo finančne prijateľné.

boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ms_green
4. júl 2022

@mirka193 Od Revolution som používala chvíľu Niacinamidové sérum, ktoré mi pomohlo. Iné som moc neskúšala.
Čo mne pomohlo na akné bola kozmetika The Inkey List. Majú veľmi podobný sortiment ako Revolution (aj v rovnakej cenovej relácii) ale treba objednávať z internetu.

mirka193
autor
4. júl 2022

Pleť mám skôr suchú, vitamín C a kys.hyaluronovu by som chcela.

antonia15
4. júl 2022

@mirka193 ja mám síce pleť normálnu/zmiešanú ale Ordinary som používala Hyaluron a Niacinamide a od Revolution Cko...používala som to zároveň, už pri pri Ordinary som bola spokojná, ale od kedy som používala Cko bola som maximálne spokojná - pleť som mala takú zdravšiu na pohľad ...po žiadnej kozmetike som tak nebola spokojná s pleťou ako s touto kombináciou a to som si dokonca kúpila aj Foreo čistic na pleť ale od kedy som začala používať túto kombináciu nebolo ani treba a doslova mi leží na poličke...
Teraz akurát som to dopotrebovala a idem skúsiť túto istú kombináciu od Geek and Gorgeous🙂