Ahojte, aké máte skúsenosti s kozmetikou The Ordinary?
Ahoj, mne osobne The Ordinary vôbec nepomohlo ale asi to strašne záleží od toho, aké problémy s pleťou máš. Ja už od rannej puberty trpím na akné a veeeeľmi dlho som hľadala niečo, čo by mi pomohlo. V rámci mojej cesty som prešla produktami z drogérie, mastičkami na predpis aj napr. The Ordinary ale bohužiaľ žiadne dramatické zlepšenie sa u mňa nekonalo. Možno trošku lepšie to bolo ale určite nie nejaký "zázrak".
Ďakujem baby a Revolution - mate nejaké skúsenosti? Hľadám niečo finančne prijateľné.
Pleť mám skôr suchú, vitamín C a kys.hyaluronovu by som chcela.
@mirka193 ja mám síce pleť normálnu/zmiešanú ale Ordinary som používala Hyaluron a Niacinamide a od Revolution Cko...používala som to zároveň, už pri pri Ordinary som bola spokojná, ale od kedy som používala Cko bola som maximálne spokojná - pleť som mala takú zdravšiu na pohľad ...po žiadnej kozmetike som tak nebola spokojná s pleťou ako s touto kombináciou a to som si dokonca kúpila aj Foreo čistic na pleť ale od kedy som začala používať túto kombináciu nebolo ani treba a doslova mi leží na poličke...
Teraz akurát som to dopotrebovala a idem skúsiť túto istú kombináciu od Geek and Gorgeous🙂
https://www.modrykonik.sk/forum/avon-produkty/ake-mate-skusenosti-s-kozmetikou-the-ordinary/