Vyzerajú vlasy moc riedke?
Vyzerá to zle je to moc riedke?

Vyzerajú veľmi nepekne, dole sú riedke..radšej kratšie vlasy, ale zdravé ako toto..
@natali1991 ano, zrovna ja 😂
@natali1991 ja netvrdim, ze som krasna tak sa ukludni, ja som spoko zo svojimi origos vlasmi
@zuzubb007 ehmmm odrazu 🤦🏼♀️😂
@enya00 no sak zbohom 🤦🏼♀️🤮😂
@natali1991 😂 zacinas ma celkom bavit dievka 🙈
@natali1991 Skutočne nie je čo závidieť... a u mňa už vôbec... mám svoje vlastné dlhé a husté 😉
Baby nepíšte jej už nič, ved to je totálne labilna osoba, ktorá vypenila preto že sa nejakým pár ženám z netu nepáčia jej vlasy.. nechajte ju nech sa ukľudniii 😀 už sa ukázala do svojím luxusným slovníkom
@sweetlife001 Ona aj v iných diskusiách reaguje svojsky čo som postrehla. Škoda reči a času.
@zuzanockamt veru, chora hlava
@zuzanockamt ja som si ju akurát nejak nevšimla v iných diskusiách, tak len pozerám, že čo to teraz predvádza 🫣
@natali1991 Ked uz ide o tu dedinu....Prave tie tvoje vlasy su dedinsky styl ako maloco...proste neupravene, dole totalne riedke sedlacke vlasy niekam na kolotoce....mi ukaz jedinu zenu so showbiznisu, herecku, moderatorku ci slovensku alebo svetovu co ma take vlasy. Ziadna. Ma ich mozno nejaka ucastnicka Farmy z Hornej Marikovej.
@andrea1809 dobre ty farmarka .. vlasy mam super za tym si stojim a tvoj dedinsky nazor 🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🐽🐽 co ti poviem n
@sweetlife001 ja neviem ani co tu vobec robis ??? Milujem taketo co nemaji co robit a len cele dni sedia na konovi akoze sa uvedom .. ako moj dr povedal vacsina bab je tu naozaj na hlavu
@zuzanockamt ty ale extremne klames .. to je chore toto
Asi si vezmem popcorn 😁
Nemám nadpojené vlasy mam len clip in ideme na oslavu tak som skúsila asi dokupim ešte jedno balenie 🙂🤷 ďakujem vám za názor
@miadi Ja som myslela závisť aj takú, že keď tu čítam tie príspevky žien s troma a viac deťmi, ktoré nemajú peniaze na výlety s deťmi a tu kočka s krásne nadpojenými blond vlasmi za 1000€, tak je jasné, že je tam trošku závisti…Ja sama mám riedke vlasy a “ závidím” všetkým ženám, ktoré tento problém nemajú…
@natali1991 Presne!!!.Určite to tu písali ženy s hnedými nudnými a nikdy nefarbenými vlasmi…A vieš, keď vidíš na ulici alebo hocikde blondínku s krásnymi dlhými vlasmi, tak tie pohľady žien poznáš☺️…
@nikoletta1712 blond, rovné, nadpájané vlasy..riadna výhra 😀😀 si pozri aspoň profily báb

@andrea1809 Ja sa inak smejem ty si aka na urovni 🤦🏼♀️😂😂😂😂😂