ahojte lakovala som si nechty žltym lakom a zabudla som si nejako dat podkladovy lak a po odlakovani nechtov mam zlte nechty neviete co s tym ?
Presne toto sa stalo aj mne so žltým lakom. Bolo to hrozné, kým mi nechty nevyrástli, čo trvalo mesiace, som musela nosiť stále nalakované. Odvtedy nikdy nevynechám podkladový lak. Neurobíš s tým bohužiaľ nič, žiadny citrón, ani smirgľovanie kadejakými leštičkami nepomohlo...
Skús ich s jemným pilnikom trosku obrusit z vrchu
@dzt nepomôže, to je maximálne zažraté 🤷🏼♀️
@baboobchod no tak treba stále používať podkladový lak 🤷🏽♀️ Alebo teraz nech skúsi dať červený a možno sa to zmieša a bude dobre 😂
@dzt niekde som citala , ze ked zmiesate peroxid vodika 3% s vodou tak ze to pomaha...
To by som neskusala, aby ti to nedonicinilo nechty. Nalakuj si ich inou farbou a uz zostava len cakat kym ti vyrastu
@nikaalili58 vieš co skús radšej mačať v nejakom oleji(olivovy, kokosový...) ale peroxid by som neskusala
ahoj ja som také nechty mávala po červenom laku, zvykla som si spraviť takú kašičku zo sódy bikarbóny a citrónovej šťavy dala na nechty a obalila alobalom na asi 10-15 minút..nepomohlo to úplne ale bolo poznať že sú menej žlté 😊
@nikaalili58 stale lepsie ako ja 😁mne ostali modre
no uz velmi nic. Len nechat vyrast