Je to hrozne, chod spat a reklamuj to, toto je fakt hrozne. A ano aj rozpustene je to divne. A tie konce tiez nic moc. Nevytahala si si to cesanim, udrzbu ti vysvetlila alebo to je tyzdne takto? Sestra si dava predlzovat ale tak to je nadhera oproti tomuto. Toto vyzera pri korienkoch ako davno odrastene a skor dredovite...
Tak to je katastrofa… aj na tej druhej fotke. Vobec to nevyvolalo „ombre” efekt, prave naopak, posobi to priserne umelo a vidno, ze to mas dorabane a co je este horsie - neprofesionalne. Chod tam, nech ti s tym nieco spravia…
tak vezmi mamu, sestru,brata...
@simca06022011 Dala mi hrebeň aj mi povedala ako na to a ano celý týždeň to tak mám, ked som prišla domov tak som si to všimla
@aeruginosa Ja sa tam už bojím ísť
@simca06022011 súrodencov nemám, rodičia z iného mesta ale skúsim jednu kamarátku aj ked nie je torpédo tak aspoň taká opora
chod tam a povedz im ze bud to napravi alebo das fotky aj s recenziou na salon a veducu vsade na socialne siete a spravis im taku reklamu aku este nemali
Toto naozaj nevyzerá dobre.Ja mám už roky vlasy predĺžene a takto to nemá vyzerať.Sla by som do kaderníctva a jednoznačne sťažovať sa,nech to dá do poriadku...!!
@janko77 Zájdem tam a poviem jej, ale zase ja mám istú traumu z toho, že to bude ešte horšie
Tak ja som googlila ako to ma vyzerat, lebo tak akazdy to inak robi.. a su rozne fotky.. no ale toto sa mi nepaci. Ved chod a opytaj sa na to, ze proste vyzerat to nie dobre, nech to nejak upravia.
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/predlzene-vlasy-za-a-proti/
Pytaj spat peniaze, nech ti to ta smatlava kadernicka neopravuje,pre pana jana.....
Hrozne
Určite to tak vyzerať nemá
autorka, vlasy by som vonkoncom nedvíhala.... žiadne vrkoče a pod. veci...
tá druhá foto je omnoho lepšia
@deti95060810 V porovnaní s prvou aj ano ale celkovo je to hrozné
Nie som expert, ale videla som nejake videa ktore komentoval 1 kadernik a pamatam si, ze v prvom rade sa vlasy napajaju nizsie, nie vysoko na hlave kvoli tomu aby to nebolo vidno a ma to byt v jednej linii, nie takto cikcakovo ako to mas ty. Vyzera to uplne neprofesionalne.
nic nemoze byt horsie - ved to vobec nevyzera prirodzene - sa ti robia na hlave hrce vlasov. A coho sa bojis ? Sak a tebe nie je luto 470 eur ???? Ja by som si ich vyhadala naspat za kazdu cenu. Nech si to pekne da dole a vezme to ako reklamacia. Nenechaj sa len tak okaslat lebo to spravila tebe, a spravi to aj dalsim ako riadnu fuserinu a bude si mysliet, ze je to ok. Radsej za tie peniaze si najdi inu kadernicku.
Nič iné ma nenapadá len dig vlasy kefa 😕...a to také ryšavé si chcela ?? Isto to bola vedúca ? neupratovala tam len ta pani okolo a náhodou skúsila či to vie? Není to dobre ,názov kaderníctva určite daj kvôli recenzii
Ani zozadu ocesane to nevyzera dobre, vyzeras ako osadnicka. By som jej ruky zlomila nie ze dala 500e
No tak toto je riadna fušerina.. nevyzerá to dobre ani keď máš rozpustené vlasy. Nech ti vráti peniaze a ak nebude chcieť tak jej povedz že dáš tie fotky na internet, príde o zákazníčky.
Kks ale za toto by som ani 50 EUR nedala 🙈
Ja neviem,ale čo očakávate od ľudí s tromi "ľudovými"?
Baby čo máte nadpajane vlasy dajte prípadne autorke foto nech ma s čím porovnať ... Ale určite to treba riešiť s tou "kaderníčkou" to je veľa peňazí a katastrofálny výsledok
Rozpustené tiež vyzerajú hrozne, ved majú úplne iný odtieň ako tvoje....
@dejka77 Ja som aj pozerala nejaké obrázky na nete a vyzeralo to uplne inak
Uffff, veď ani len farbu netrafila !!!! Ja by som tam priletela ako ježibaba na metle. Na toto by som nikoho nepotrebovala aby som si vypýtala svoje peniaze spat
Pre Boha, nápis aspoň mesto, kde ti urobili “toto” za viac ako 400 eur
A ešte by som si to poriadne nafotila a povedala že alebo ti vrátia peniaze, alebo das toto ako ultra negatívnu recenziu na net !!!
@pribinak Ja tam pôjdem a nech mi to dá dole a vráti peniaze lebo toto je fest odfláknuté
Zlatko, toto nie je že odflaknute, toto je čistá hrôza
Nápis potom ako si dopadla
@pribinak Pôjdem tento týždeň, dúfam, že vyrieši, lebo by som dala recenziu ked nevyrieši

@janulka1802 A to zozadu? lebo tam dole to je také kostrbaté ale dokopy asi o niečo lepšie ako toto hore