Majster - stolár
Ahojte nepoznate v Bn alebo v okoli nejakeho majstra, ktory by vedel vymenit zarubnu a namontovat posuvne dvere?
Dakujem
@nene_mamina dakujem. Mali sme jedneho majstra dohodnute do vianoc, ale neozval sa a ignoruje nas. Zbytocne sme na neho cakali 🤦🏻♀️
Vyskusam toho vasho
@u2jana neviem či tam ma nejakú cedulu. Je to myslim 3 dom od konca ulice, blizsie k hlavnej ceste, z tej strany nie od potoka ale opacny koniec ulice. Myslím že otec, alebo svokor sa volal Drahos Dubnicka. Už asi robi len mladý.
Ahoj, ak by ste niekto potrevovali prerábku, domu, bytu kúpeľne kuchne všetko čo sa týka stavebných prác tiež práce s drevom nábytkom oknami nech sa páči číslo na môjho manžela 0944500885. Sme z okolia Ružomberka ale kľudne alberie prácu aj v Martine - okolí, Liptovskom Mikuláši - okolí, Banská Bystrica -okolie. Moje číslo je 0905435253.
@nene_mamina dakujem. Mali sme jedneho majstra dohodnute do vianoc, ale neozval sa a ignoruje nas. Zbytocne sme na neho cakali 🤦🏻♀️
Vyskusam toho vasho
@u2jana dobrý deň, pokiaľ ešte zháňať majstra nech sa páči kľudne sa ozvite dám Vam číslo na manžela robí všetko čo sa týka stavebníctva, a stolárstvo, je to živnostník nie firma. 0944500885 okolie Ruzomberok, Martin, Banská Bystrica, Liptovský Mikuláš

@u2jana ahoj
Asi si to už vyriešila. Ja poznám len stolára na Sasinkovej ulici. V Bánovciach. On robí z dreva a je dobrý, mýslim že za opýtanie by to stálo. Ale asi to bude vediet kazda firma, čo vyrába posuvne dvere.