icon

Presťahovanie do Bánoviec nad Bebravou: Kde kúpiť byt?

carrot_apple
Včera o 07:36

Ahojte, keďže kvôli práci manžela sa tam sťahujeme..môžete mi povedať, kde v akej lokalite kupovať byt? najlepšie 4izbový ale stačí aj 3izb., školu a lekárov vybavíme aj neskôr, ja si prácu teiž začnem hľadať neskôr...ako sa Vám v tomto meste žije?

anonym_1e5906
Včera o 08:25

@carrot_apple oplati sa vam kvoli praci (co moze trvat roky ale aj iba mesiace) kupovat byt v nejakom mensom meste?

anonym_a921f8
Včera o 08:27

Je to strasna diera. To uz radsej Trencin.

anonym_459c13
Včera o 08:44

Ahoj, je to malé mesto, všade je blízko. Ja osobne by som preferovala sídlisko Sever, ale tam sú tušim max. 3 izbové. O 4-izb. viem že sú na sídlisku Dubnička, niektorým toto sídlisko vadí, je to ale najväčšie sídlisko zo všetkých častí (na tomto sídlisku sú 2 ZŠ, 2 MŠ, ZUŠ, kaufland, lidl, ...), potom je sídlisko Stred (v podstate blízko centra), potom máš ešte sídlisko Sever, alebo ešte sú byty pri stanici (resp. hl.ceste). Záleží aké máte nároky na bývanie. cca 30min. od BN máte Trenčín čo je už diametrálne odlišné mesto oproti Bánovciam. 🙂 ale nežije sa tu zle, všetko je o ľuďoch...

anonym_6fbb1f
Včera o 08:52

@carrot_apple do Banoviec by som nešla bývať ani keby ma prosili .. To fakt už radšej Trenčin, alebo Topoľčany .. Dobre zvážte ísť tam bývať .

anonym_459c13
Včera o 08:58
@anonym_6fbb1f

@carrot_apple do Banoviec by som nešla bývať ani keby ma prosili .. To fakt už radšej Trenčin, alebo Topoľčany .. Dobre zvážte ísť tam bývať .

@anonym_a921f8 @anonym_6fbb1f dievčatá a Vy v tom meste žijete, resp. ste žili a už ste sa odsťahovali do lepšieho, keď je také hrozné?

anonym_6fbb1f
Včera o 09:00
@anonym_459c13

@anonym_a921f8 @anonym_6fbb1f dievčatá a Vy v tom meste žijete, resp. ste žili a už ste sa odsťahovali do lepšieho, keď je také hrozné?

@anonym_459c13 ano my sme žili a odstahovali sme sa do TO . Aj kvole školke, a škole.

anonym_a921f8
Včera o 09:01
@anonym_459c13

@anonym_459c13 No co myslis?🙃

anonym_459c13
Včera o 09:04
@anonym_6fbb1f

@anonym_459c13 ano my sme žili a odstahovali sme sa do TO . Aj kvole školke, a škole.

@anonym_6fbb1f Ďakujem za odpoveď

anonym_1b023b
Včera o 09:13
klotildabazarik
Včera o 09:30

@carrot_apple tak zalezi aj odkial tam pridete

anonym_48bf32
Včera o 09:49

@carrot_apple strašná diera. Fakt sa tam musíte sťahovať?

mirkas76
Včera o 09:54

Ja som bývalá bánovčanka a toto mesto môžem len odporučiť. Nebývam tam len preto, lebo manžel kúpil dom a chcel zostať pri Trenčíne, odkiaľ aj pochádza, ale na Bánovce ozaj nedám dopustiť. Je to síce malé, ale bezpečné mesto kde je všetko čo treba ku spokojnému životu. A štvorizbovák sa dá kúpiť asi najskôr na sídlisku Dubnička, kde je blízko ku termálnemu kúpalisku a krásnej priehrade + je tam obchodné centrum, čiže za Mňa odporúčam!

carrot_apple
autor
Včera o 12:15
@anonym_1e5906

@carrot_apple oplati sa vam kvoli praci (co moze trvat roky ale aj iba mesiace) kupovat byt v nejakom mensom meste?

@anonym_1e5906 tak manžel tam už pracuje a žijeme od neho 3hodiny cesty, chceme byť s deťmi spolu a musíme tam, kým mi padne rodičák ..

carrot_apple
autor
Včera o 12:17
@anonym_a921f8

Je to strasna diera. To uz radsej Trencin.

@anonym_a921f8 aj Trenčín sme zvažovali, to ale neviem ako sa tam cenovo byty pohybujú, musíme zvážiť ako to bude aj s financiami..viete s 3ma detmi..

carrot_apple
autor
Včera o 12:22
@anonym_6fbb1f

@anonym_6fbb1f áno, vravel že trenčín je odtiaľ 30 minút autom, ale zasa aké ceny bytov tam budú...

anonym_1e5906
Včera o 12:23
@carrot_apple

@anonym_1e5906 tak manžel tam už pracuje a žijeme od neho 3hodiny cesty, chceme byť s deťmi spolu a musíme tam, kým mi padne rodičák ..

@carrot_apple no, skor som myslel na prenajom... ale ved vy viete, ako to mate...

carrot_apple
autor
Včera o 12:26
@anonym_1e5906

@carrot_apple no, skor som myslel na prenajom... ale ved vy viete, ako to mate...

@anonym_1e5906 my predáme čo máme a chceme kupovať a mať svoje, žiadny prenájom, nikdy viac a viem, že 3 deti dosť aj vadí prenajímateľom, boja sa o byt, že ho deti zničia....

carrot_apple
autor
Včera o 12:28
@mirkas76

Ja som bývalá bánovčanka a toto mesto môžem len odporučiť. Nebývam tam len preto, lebo manžel kúpil dom a chcel zostať pri Trenčíne, odkiaľ aj pochádza, ale na Bánovce ozaj nedám dopustiť. Je to síce malé, ale bezpečné mesto kde je všetko čo treba ku spokojnému životu. A štvorizbovák sa dá kúpiť asi najskôr na sídlisku Dubnička, kde je blízko ku termálnemu kúpalisku a krásnej priehrade + je tam obchodné centrum, čiže za Mňa odporúčam!

@mirkas76 ďakujem, ja som pozeral aj ceny bytov a niesú také strašné ako v trenčíne, s 3ma deťmi potrebujeme 4izbák, do tých 3 izbákov sa vopcháme ledva a..či vôbec..možno domček,ale to nesnívam o tom zatiaľ, podstatné je aby sme boli spolu všetci, manžela to ubíja chodiť v nedeľu preč a prichádzať v piatok neskoro večer...