Rehabilitácia po mozgovej príhode v Bánovciach nad Bebravou
Dobry den,
Bola by som velmi vdacna za informacie ohladom mozgovej prihody. Nas otec ju mal minuly tyzden a tak sa snazime zistit co je pre neho najlepsie.
Doktorka ho posies z Trencina do Banoviec nad Bebravou-je tam dobra rehabilitacia? Je nieco co mozeme pre neho robit extra-navstevy ma denne aj s nim cvicime ked sa da.
A potom ked pride domov je moznost mat terapeuta ktory by prisiel domov alebo mozeme mu mi pomoct?
Je treba vybavit nieco s poistovnou?
Dakujem za kazdu radu!
@petronelaxxx Dobrý deň, mi sme mali otca po mozgovej príhode. Čo viem tak určite dodržiavať liečbu, pravidelne užívať lieky. Chodiť, prechádzať sa ak to je, alebo bude možné, aby fungovalo vyprázdňovanie, a prekrvenie mozgu. V žiadnom prípade nepiť alkohol a nefajčit, tu spravil náš otec chybu, ktorá ho stála život.
@majo1983
Dakujem velmi pekne za vasu odpoved!

@petronelaxxx Dobrý deň, mi sme mali otca po mozgovej príhode. Čo viem tak určite dodržiavať liečbu, pravidelne užívať lieky. Chodiť, prechádzať sa ak to je, alebo bude možné, aby fungovalo vyprázdňovanie, a prekrvenie mozgu. V žiadnom prípade nepiť alkohol a nefajčit, tu spravil náš otec chybu, ktorá ho stála život.