Ako parkovať pri detskej nemocnici v Banskej Bystrici?
Ahojte, zajtra idem s dcérou na vyšetrenie na neurológiu do Detskej fakultnej nemocnice s poliklinikou Banská Bystrica, ako to tam prosím vyzerá s parkovaním? Ďakujem za odpovede.
Otrasne, bude problém zaparkovať len popri ceste, hneď ráno je všetko plne, čiže častokrát sa tam treba aj dvakrát otočiť ci sa neuvoľní miesto, držím palce
Otrasne, bude problém zaparkovať len popri ceste, hneď ráno je všetko plne, čiže častokrát sa tam treba aj dvakrát otočiť ci sa neuvoľní miesto, držím palce
@zuzubb007 Ďakujem veľmi pekne za odpoveď. Idem tam 1x, termín vyšetrenia máme s dcérou až o 11:00, dosť sa obávam, čo to tam bude, neviem si ani naplánovať nejakú rezervu, lebo nemám absolútne žiadny odhad, ako dlho bude to parkovanie celé trvať.
Tam, kde vsetci popri ceste. Cely den 2 eura. A niekedy uz ozaj daleko treba zaparkovat, tak je plne parkovisko.
@anonym_00d242 ďakujem
@zuzubb007 Ďakujem veľmi pekne za odpoveď. Idem tam 1x, termín vyšetrenia máme s dcérou až o 11:00, dosť sa obávam, čo to tam bude, neviem si ani naplánovať nejakú rezervu, lebo nemám absolútne žiadny odhad, ako dlho bude to parkovanie celé trvať.
@ivanabat Aspon 20 minut si dajte rezervu. Ako som pisala, niekedy az velmi daleko treba zaparkovat. A potom ozaj dlho pojdete do detskej nemocnice pesi.
@ivanabat rezerva tých 30 minút veselo stačí pred vyšetrením určite, kým zaparkujete prejdete, aby ste boli v pohode, niekedy treba dosť ďalej zaparkovať a pešo prejsť 5-10 minút, do budovy sa ide cez hlavnú budovu klasickej nemocnice, nakoľko sú tam stavebné práce, ale všade sú šípky, čiže trafíte hneď 😉
Dobre, teraz ti dám reálnu skúsenosť obyvatelky BB častej navstevnicky detskej nemocnice. Do areálu ta pustia až k vchodu do detskej nemocnice (vjazd zo zadu, ako je urgent, je to značené, že detska nemocnica). Na rampe povies ze idete do detskej a pustia ta, potom sa značkami dostaneš na parkovisko pre pacientov detskej nemocnice a tam parkujes bezplatne. Niekedy býva plno, treba chvíľu počkať, mat rezervu.
Dobre, teraz ti dám reálnu skúsenosť obyvatelky BB častej navstevnicky detskej nemocnice. Do areálu ta pustia až k vchodu do detskej nemocnice (vjazd zo zadu, ako je urgent, je to značené, že detska nemocnica). Na rampe povies ze idete do detskej a pustia ta, potom sa značkami dostaneš na parkovisko pre pacientov detskej nemocnice a tam parkujes bezplatne. Niekedy býva plno, treba chvíľu počkať, mat rezervu.
@mediana To odkedy? Predtym to takto bolo. Ale to prerabaju. Tiez som obyvatelka BB 😀.
@mediana To odkedy? Predtym to takto bolo. Ale to prerabaju. Tiez som obyvatelka BB 😀.
@anonym_00d242 neviem, chodievam pravidelne s dcérkou od jej marpdenia, ma 5 rokov a vždy to takto riešim... na radu kamošky, a vždy ma pustia. Posledne som tam hola minulý utorok.
Tak to je ozaj divne. My sme boli tiez pred tyzdnom. Cele to tam prerabaju. Aj do detskej nemocnice sa ide naokolo podla oznacenia. Takze kukam ako puk. Ale nehadam sa, len sme to pozerali a nedalo sa tam autom dostat.
@anonym_00d242 neviem, chodievam pravidelne s dcérkou od jej marpdenia, ma 5 rokov a vždy to takto riešim... na radu kamošky, a vždy ma pustia. Posledne som tam hola minulý utorok.
@mediana nas pustili vzdy len ked isiel po nas muz po operacii dietata. A s taxikom nas pustili, ked som s malym isla na urgent...
Autorka, zvykneme parkovat uplne hore, je tam sukromne parkovisko, vybera pani peniaze. Vzdy tam najdeme miesto. Treba vsak rezervu aspon 20 minut, je to kusok dalej od nemocnice.
Keď sa začala prerábať nemocnica, dokonca boli články o tom a videa, ako sa tam dostať. Nechodi sa pôvodným vchodom, ale naokolo, ako je dospelacky urgent.
Keď sa začala prerábať nemocnica, dokonca boli články o tom a videa, ako sa tam dostať. Nechodi sa pôvodným vchodom, ale naokolo, ako je dospelacky urgent.
@mediana Budem musiet pozriet na to poriadne nabuduce. Lebo ako pises povodnym vchodom sa neda. Nevedela som, ze naookolo je nejaka cesta do detskej nemocnice. V kazdom pripade dakujem za info, aspon uz viem ze je aj ina cesta.
@mediana áno, ale toto sa nemá robiť, ak nemáš vážne choré dieťa čo neprejde, ale ideš s obyčajnou somarinou na kontrolu, áno viem robia to niektorí ale sú to miesta pre vážne prípady a urgent!!!
@mediana Ďakujem za tip. Idem však do BB prvýkrát autom a ešte k tomu aj 1x do Detskej nemocnice, tak zrejme nebudem ani špekulovať, už aj beztak mám stres. Dcéra prejde, ideme na na detskú neurológiu, tak sa pokúsim nájsť miesto pri nemocnici.
@mediana áno, ale toto sa nemá robiť, ak nemáš vážne choré dieťa čo neprejde, ale ideš s obyčajnou somarinou na kontrolu, áno viem robia to niektorí ale sú to miesta pre vážne prípady a urgent!!!
@zuzubb007 Aha, tak potom sme parkovali spravne ako sa ma pri ceste za poplatok.
@zuzubb007 Miesta pre vážne prípady a urgent si vedľa urgentu vľavo. Parkovisko pre návštevníkov detskej nemocnice je pred detskou nemocnicou (poza urgent, nad parkoviskom pre zamestnancov). Tiež tam parkujem, keď ideme s dcérou na vyšetrenie alebo kontrolu.
@zuzubb007 Miesta pre vážne prípady a urgent si vedľa urgentu vľavo. Parkovisko pre návštevníkov detskej nemocnice je pred detskou nemocnicou (poza urgent, nad parkoviskom pre zamestnancov). Tiež tam parkujem, keď ideme s dcérou na vyšetrenie alebo kontrolu.
@tanyan aj my tam parkujeme,je tam tuším aj škôlka alebo niečo také z tej jednej strany.

Tam, kde vsetci popri ceste. Cely den 2 eura. A niekedy uz ozaj daleko treba zaparkovat, tak je plne parkovisko.