Ako sa žije vo Vlkanovej? Výhody a nevýhody bývania
Pekný deň prajem,
bola by som veľmi vďačná, ak by sa tu našiel niekto, kto by nám vedel povedať, ako sa Vám žije vo Vlkanovej (výhody, nevýhody, hluk, komunita a pod.). Ďakujem krásne 😊
Nebývam tam, ale je to taká priemyselná dedina, mňa teda neláka, radšej Hronsek alebo Sliač ak už v tom okolí.
@marsmykkok ďakujem krásne, neviem sa nikde dopýtať na život tam a našla som jednu reportáž, kde obyvatelia opisujú neustály hluk a zápach aj napriek tomu, že bývajú na konci dediny
@marsmykkok ďakujem krásne, neviem sa nikde dopýtať na život tam a našla som jednu reportáž, kde obyvatelia opisujú neustály hluk a zápach aj napriek tomu, že bývajú na konci dediny
@matkaa0110 vlkanova určite nie
ak tak sliač - ovšem tam je letisko
alebo pohladat okolie ... vlkanova pocitovo za mna fakt nie
Nešiel by som tam, radšej Sliač/Sielnica/Kováčová popr Veľká Lúka
@tonkoantonko a viete mi prosím napísať aj dôvod?
@matkaa0110 vlkanova určite nie
ak tak sliač - ovšem tam je letisko
alebo pohladat okolie ... vlkanova pocitovo za mna fakt nie
@anonym_5c465f ďakujem a viete mi napísať aj dôvod?
@tonkoantonko a viete mi prosím napísať aj dôvod?
@matkaa0110 však sadni na vlak a chod sa prejst do tých dedin
je to fakt taká priemyselna dedina , radšej by som dochadzala ak pre pracu , málo stromov , prostredie také stiesnujuce
Súhlasím s vyššie napísaným, do Vlkanovej by som bývať nešla. Predpokladám, že tam zvažujete kúpu nehnuteľnosti, asi za lepšiu cenu než v okolitých dedinách. Tak sa zamysli prečo asi.
Viete, nejde o to, že by sme sa tam neboli pozrieť. Ja som chcela vedieť názor najmä obyvateľov tej obce (áno, pri prehliadke sa budeme pýtať aj susedov), pretože majiteľ Vám povie čokoľvek. Ale viete, názor typu “Vlkanová určite nie” bez udania dôvodu (niektoré odpovede), je to iste, ako keby ja odpoviem, že “za mňa Badín nie”. Každý sme iní, každému vyhovuje niečo iné, mňa zaujíma najmä hluk a podobne. O cenu ani nejde, je podobne vysoká ako v iných lokalitách, táto nehnuteľnosť ma iné výhody, ktoré iné nehnuteľnosti inde nemajú. Ja však ako neobyvatel Vlkanovej neviem, aký je tam život, aké to má prednosti a naopak nevýhody. Každá lokalita má svoje nevýhody a svoje výhody a mňa najmä zaujímali relevantné info. Ďakujem aj tak všetkým sa Vás názor.
Viete, nejde o to, že by sme sa tam neboli pozrieť. Ja som chcela vedieť názor najmä obyvateľov tej obce (áno, pri prehliadke sa budeme pýtať aj susedov), pretože majiteľ Vám povie čokoľvek. Ale viete, názor typu “Vlkanová určite nie” bez udania dôvodu (niektoré odpovede), je to iste, ako keby ja odpoviem, že “za mňa Badín nie”. Každý sme iní, každému vyhovuje niečo iné, mňa zaujíma najmä hluk a podobne. O cenu ani nejde, je podobne vysoká ako v iných lokalitách, táto nehnuteľnosť ma iné výhody, ktoré iné nehnuteľnosti inde nemajú. Ja však ako neobyvatel Vlkanovej neviem, aký je tam život, aké to má prednosti a naopak nevýhody. Každá lokalita má svoje nevýhody a svoje výhody a mňa najmä zaujímali relevantné info. Ďakujem aj tak všetkým sa Vás názor.
@matkaa0110 tak napis aspon ulicu, ak ti ide o hluk, tak asi to nemusi byt vsade rovnako. A vacsina napisala preco nie, je to skor priemyselna oblast.
o tom hluku je to zname.. ostatne = treba sa ist prejst a uvidis. A rovnako aj tie priemyselne objekty si treba pozriet kde co je.. Ja uz ani sliac by som si asi nevybrala, kym nie je jasne na 100% ci sa bude nebude stavat obchvat zvolena tade, treba ratat aj s tym, ze ak obnovia letisko aj pre civilne lety mozno, tak to zase bude hluk navyse.. celkovo tie dediny na pravo a nalavo od dialnnice ma neoslovili = ale kazda dedina ma nejake +/-.. Hluk tam bude tak ci tak, nikdy to nebude klud ako v zasitych dedinkach typ malachov, horne prsany a pod. (opacny smer horehronie je zase dost daleko podla mna, salkova ma problematickejsiu dopravu niekedy, atd). Podla konkretnej nehnutelnosti a okolia by som sa vzdy zariadila. Ten hluk ale pri obhliadke citit/pocut nemusis, ludia to opisuju ako vibracie, hucanie, to velakrat nepocut hocikedy pocas denneho ruchu,
v noci ja napr pocujem ako termostat nam bzuci v dome a ide ma slahnut :DD
Co sa tyka smradu, tak ten celkovo v tychto dedinach je napr v zime stale = aj kvoli kureniu, kolegov som mala na tej "strane" z dedin a to ani pradlo von vyvesit. Ale narp v zime to iste u otca v salkovej,aj ked nie nonstop tak zacmudene pravidelne. Tak zalezi aky zapach maju na mysli.. ci tam je nejaka smradlava vyroba alebo co.
CO este by som pozrela je, ze tam mas jednu dost frekventovanu cestu.. par ulic domov a sup zeleznica, tam bude stale nejaky hluk podla mna. Ja mam napr dom taky, ze nepocujem takmer nic ked zavriem okna ale toto by im asi vadilo. V ZV som byvala pri zeleznici a smerom na BB idu vlaky velmi casto, nakladne v noci.. kym som si na to zvykla tam tak tolko krat ma to vyhodilo z postele v noci, ze az...

Nebývam tam, ale je to taká priemyselná dedina, mňa teda neláka, radšej Hronsek alebo Sliač ak už v tom okolí.