icon

Ako vyzerá teraz urologické oddelenie v Banskej Bystrici?

michele1
8. feb 2025

Zdravím, chcela by som sa informovať či náhodou neviete niekto ako to momentálne vyzerá na urologickom oddelení Rooseveltovej nemocnice v BB. V 2016 mi tam ležal otec a hovoril že podmienky hrozné..maličké izby, 1 sprcha a 2 wc pre celú chodbu pre cca 7 či 8 izieb..nemáte niekto prosím informacie či odvtedy prešlo toto oddelenie rekonštrukciou alebo to stále tam vyzerá ako pred 9 rokmi? Ďakujem veľmi pekne..

martul
8. feb 2025

@michele1 keď by aj prešlo rekonštrukciou pochybujem, že zväčšili izby a pridali wc, keď tak vymalovali a vymenili staré za nové.

zuza265
8. feb 2025

@michele1 napis kludne priamo napr na instagram roosveltovej nemocnice. Su aktivni v odpovediach a aj v novinkach a informovani. Pokial viem/vnimam, tak toto oddelenie nebolo rekontruovane. Teraz sa tam toho deje vela, takze sa neda vsetko. Zaroven by som sa skor zamerala na odbornu starostlivost… kazde oddelenie bude nove, to vieme, len to chce cas.

any3108
8. feb 2025

@michele1 manžel bol na urológii pol roka dozadu
Nie je rekonštruovane
Vyzerá tak, ako popisujete

ivusska881
12. feb 2025

@any3108 dobrý deň môžem vám napísať.Mala by som otázky.

simca06022011
12. feb 2025

nic sa nerekonstruovalo v roosevltke, a teraz sa prestavuje komplet nemocnica, cize to uz bude potom vyzerat inak.
A hlavne = je touplne jedno kde lezis, ak su na figu lekari, pekne steny su ti na nic :D

michele1
autor
13. feb 2025

@ivusska881 jasné

michele1
autor
13. feb 2025

@simca06022011 Zdravím, mne ani tak nejde o pekné steny ale ak po ťažkej operácii musíte na wc na druhú stranu chodby a do sprchy kde sa niekoľkokrát otočíte lebo je obsadená, tak mi to v súčasnej dobe príde trochu cez...

any3108
Autor odpoveď zmazal
any3108
13. feb 2025

@ivusska881 áno môžete