Chceli by ste žiť v Banskej Bystrici?
@nikto2234 krasne mesto a krasna priroda
Pekné mesto dajme tomu ale nie
Aspon ma pobavili odpovede. Ano asi by som sa vrátila do BB. Inak ak teda chces budúcnosť pre svoje deti, sup za žranice. Na Slovensku veľkomesto nemáme 😅
nie, mne sa BB nepaci
Žijem tu a v pohode, páči sa mi tu… meniť za iné slovenské mesto by som určite nemenila 😊 je to jedno z najkrajších miest podľa mna
Mna vždy napadne pesnička od Nedvedovcov - Nad Banskou Bystrici. Osobne radšej byvať v Bystrici - Bratislava určite nie a Košice tobôž
Ja tu byvam, vzdy som tu chcela byvat, od roku 2006 som tu. Ale co sa tyka prace, je to diera, ziadna normalna robpta tu nie je...a nehnutelbosti aj na okolitych lazoch, ako Ponicka Huta, Hrochot atd., drahsie ako v Prahe. Co sa tyka prirody, ano, je tu krasne, ja nemusim rovinu, zila som napriklad v NR. Tu sa mi celkovo paci viac. Ale zivot je tu tazky.
Ano, chcela. Moj otec odtial pochadza, do BA sa prestahoval ako 13 rocny. Mame tam pochovanych jeho starych rodicov. BB je krasne mesto.
V zivote nikdy
Studovala som tam a zila na internate 4 roky, mesto aj okolie sa mi páči,ja mam odtial uzasne spomienky a Bystricu milujem, no moje rodne mesto Martin viac ♥️
Urcite ano. Lepsie ako Zvolen, tam nie je nic.

Už tu bola diskusia na Bratislavu, aj na Košice. Teraz Banská Bystrica. Čo príde ďalej?