Hľadám kamarátku na letné dobrodružstvá v Banskej Bystrici
Ahojte,
Volám sa Eliška a som akurát študentka posledného ročníka VŠ. Prišla som na leto do BB a ako nemám školu, zistila som, že mám zatiaľ na leto veľmi prázdny program. Mám v BB nejaké kamarátky, no stále mi ostáva kopec voľných dní, a chcela by som tento rok zažiť krásne, a dobrodružstvami a výletmi zaplnené leto, aby som mala z toho naozaj taký dobrý pocit.
Rozhodla som sa, že si tu teda skúsim nájsť nejaké parťáčky alebo nové kamarátky, ktoré sú na tom podobne a tiež by chceli viacej socializácie cez leto.
Ak máš cca 20-30 rokov a chcela by si niekoho nového spoznať, zájsť niekam na kávu, na výlet, korčuľovať alebo si ísť zaplávať, som tomu otvorená. Rovnako som otvorená aj niekomu, kto by chcel robiť nejakú umeleckú činnosť- hlina, kresliť alebo tancovať, spievať. Baví ma vlastne takmer všetko.
Prípadne čokoľvek navrhni ty! (možno ma to baví)
Budem rada ak sa mi niekto ozvete a dohodneme si spolu stretko alebo nejaký program. Len mi napíš a napíš aj čo konkrétne by ťa bavilo a také stretko môžeme dať- napríklad káva.
Ak je tu aj niekto kto by mal nejaký skvelý tip ako si vyplniť leto, dajte vedieť do diskusie, budem rada.
Zároveň dopredu prosím všetkých trollov, aby mi sem nepísali sprostosti.
@lienkakatka Učiteľstvo matematiky a filozofie UK BA, aj ty študuješ? Kľudne mi napíš aj ss