Hľadám kamarátky na voľný čas v Banskej Bystrici
Ahojte, prestahovala som sa do BB minuly rok, studujem tu aj pracujem, mam 21 rokov, ale nemam tu ziadnu kamaratku na volnocasove aktivity. Ak by sa nejaka nasla vo veku 18-25 rokov bola by som velmi rada. Ci na nejake kavy, prechadzky alebo len pokec, aby mi to tu samej nepreplo. Ďakujem kazdej, ktora zareaguje. Krasny dnik🙏🏻💓
Ja ti dám moje deti a budeš mať o zábavu postarané 😅 pokecáš si a vyskúšaš čo je to život, hneď ťa dajú do obrazu 🤣 čo by si chcela robiť veď tu skapal pes. Sa čudujem, že sa sem ešte niekto sťahuje..
@anonym_9ee499 možno prišla z východu a tam je to ešte horšie.
@anonym_318d29 život môže existovať len v Bratislave?
@anonym_318d29 život môže existovať len v Bratislave?
@anonym_a4cc58 nie život je v celom Slovensku. Ide o to kto má aké požiadavky na životnú úroveň...
Ja ti dám moje deti a budeš mať o zábavu postarané 😅 pokecáš si a vyskúšaš čo je to život, hneď ťa dajú do obrazu 🤣 čo by si chcela robiť veď tu skapal pes. Sa čudujem, že sa sem ešte niekto sťahuje..
@anonym_9ee499 niekedy keď nemáš napísať čo k téme, je lepšie keď nenapíšeš nič. Lebo toto jemu fakt len odpoved….🙈
@anonym_9ee499 Moja mila, pracujem s detmi v materskej skole, viem, co to je starat sa pol dna, niekedy cely den o ne. 🙂 takze mam o zabavu postarane. Ty by si sa im mala radsej venovat, nie vypisovat cudzim ludom svoje vyplody. Pekny den
@anonym_9ee499 Moja mila, pracujem s detmi v materskej skole, viem, co to je starat sa pol dna, niekedy cely den o ne. 🙂 takze mam o zabavu postarane. Ty by si sa im mala radsej venovat, nie vypisovat cudzim ludom svoje vyplody. Pekny den
@ninkaa69 no tak s tebou bude isto zábava keď nerozumieš ani srande 😅😅 to radšej oslov tetušky na oknách, s tými si lepšie pokecáš ako s mladým človekom 🤪
Neviem, v ktorej časti BB si aktuálne, ale podľa mňa sa netreba vzdávať koníčkov a záľub a väčšinou práve tam nájdeš spriaznené duše. Či to bude na plavárni, vo fitku, v knižnici... Začneš síce možno sama, ale časom nájdeš známu (neskôr kamarátku) alebo aj kolektív, do ktorého sa začleníš. Hlavne to netreba siliť.
@anonym_318d29 No to je pravda
Ja v BB študujem a nie je to až také zle.
Ja pochádzam z Bardejova a tam je to také mŕtve.
@anonym_9ee499 slečna si hľadá ale kamarátku na trávenie času a nehľadá deti na babysitting.. milujem tieto zakomplexované mamičky ktoré závidia mladým ľuďom ktorí si chcú ešte užívať život a nestáť pri hrncoch a deťoch 24/7. Nezvyknem reagovať ale táto vaša odveci reakcia ma fakt dostala 😂 a sama tu bývate tak máte možnosť z tohto skapatého psa odist rýchlosťou blesku 😉
@anonym_9ee499 slečna si hľadá ale kamarátku na trávenie času a nehľadá deti na babysitting.. milujem tieto zakomplexované mamičky ktoré závidia mladým ľuďom ktorí si chcú ešte užívať život a nestáť pri hrncoch a deťoch 24/7. Nezvyknem reagovať ale táto vaša odveci reakcia ma fakt dostala 😂 a sama tu bývate tak máte možnosť z tohto skapatého psa odist rýchlosťou blesku 😉
@anonym_d3a162 ďalšia čo nerozumie srande 🤦 a už si sa jej ozvala či si len potrebuješ na niekom pohonkať ego tupelo ? 🤪